tuning by Pawel & Pato
+4
Hrki
prka126
johan
P&P
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: tuning by Pawel & Pato
sve cemo istapicirat i kutiju! sve u skaj, kombinacija bijele i crne ce bit(bar se nadam)
Gost- Gost
samo naprijed decki
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Pato&Pawel je napisao/la:nestane jer se nemoze napravit manja kutija, jer inace woofer nebi stao, nije to onaj slim woofer!
Stane bazuka/tuba 10-ka. Kod mene je tako i sediste tj naslon sam pomerio za par cm samo...
Gost- Gost
mogu samo dobit odg di ste nabavili ove zvucnikenedo je napisao/la:auto je super e sad da vas nesto pitam jel mi mozete rec di ste nabavili ove zvucnike mislim na ove u vratima i pozadi sa zutim ovjesom?i koliko dodu?
i jos me zanima kako se cuju ti visokotonci koji su postavljeni jako nisko zar nebi visokotonci trebali biti u razini usiju da se dobije dojam da glazba svira od svud a ne da se cuje da dolazi iz poda
al posao je odraden vrhunski jedino ova rupa u zadnjem sjedalu je mogla da se i bolje odradi al ni ovako nije lose...
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
ovako, zvučnike smo kupili mislim da u molydonu.... i koštaju nekih 200kn ali sa več izrađenom kutijom za te zvučnike, no kao što vidite mi smo ih izvadili van i stavili u vrata i odlično sviraju a kad se spoje na pojačalo još bolje .....
P&P- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 31.10.2009
i sam da odgovorim na prije postavljeno pitanje u vezi visokotonaca... inače bi se trebali stavljat na povišeno mjesto odnosno najbolje raditi panele da su u visini glave ali time se gubi optimalan zvuk jer visokotonac od niskotonca, odnosno kickova nebi smio biti veči od 10 cm a preporuča se 5, pa smo mi to tako iskombinirali i za sad odlično radi...
P&P- MODERATOR SPAMER
hehe znam ti ja puno o autoakustici zato i pitam jer vidim da su zvucnici iz nekih kucnih sistema a to za 5 cm znam da je tako bolje al ovako malo podignes sound na neki visi nivo al sve u svemu bitno da ste vi zadovoljni ja muke mucim sa akustikom u yugu nikako dobit ono sta hocu a bez da ulupam hrpu para al uporan sam pa cu doc do nekog kompromisa..pozzz i sretno vam
nedo- Aktivni Član
a što trenutno imaš u yugu od muzike ak se smije znati???
P&P- MODERATOR SPAMER
trenutno je usb to fm adapter- to ti je ono da mos slusat mp3 sa usba
radio je alpinin digitalni na kzete al slusam prko usba
zvucnici e sad to mi je bolna tema jer je sve pocrkavalo a neznam zasto i sad imam jedna 10cm zvucnik tek toliko da nesto svira a prije je bila jedna 10,jedna elipsa al 5x7 i jedan sub i nesto se desilo sa izlazima na radiu i sad to nesvira.za ljeto cu radit nesto skroz drugo al nadam se i u drugom autu jer ovdje je sve malo tesko prvo zbog tog sta u yugu ima puno "cvrcaka" te problem je sta prvi vecim brzinama se treba jako pojacavat da bi se nesto culo
ps sram me iti rec al od sveg sto je bilo u planu na kraju sam ostao na jednom zvucniku barem da nesto svira a inace sam ti veliki ljubitelj muzike bassa puno stvarcica znam o tome a to ti mogu podvrdit i neki clanovi foruma pa ako ti treba neki savjeti pitaj..
e a di ti izlaze ove bassrefleks cijevi od tih kutijica za zadnje zvucnike jel to izlazi u naslon od zadnjeg sica ili jer vidim da imaju rupe
radio je alpinin digitalni na kzete al slusam prko usba
zvucnici e sad to mi je bolna tema jer je sve pocrkavalo a neznam zasto i sad imam jedna 10cm zvucnik tek toliko da nesto svira a prije je bila jedna 10,jedna elipsa al 5x7 i jedan sub i nesto se desilo sa izlazima na radiu i sad to nesvira.za ljeto cu radit nesto skroz drugo al nadam se i u drugom autu jer ovdje je sve malo tesko prvo zbog tog sta u yugu ima puno "cvrcaka" te problem je sta prvi vecim brzinama se treba jako pojacavat da bi se nesto culo
ps sram me iti rec al od sveg sto je bilo u planu na kraju sam ostao na jednom zvucniku barem da nesto svira a inace sam ti veliki ljubitelj muzike bassa puno stvarcica znam o tome a to ti mogu podvrdit i neki clanovi foruma pa ako ti treba neki savjeti pitaj..
e a di ti izlaze ove bassrefleks cijevi od tih kutijica za zadnje zvucnike jel to izlazi u naslon od zadnjeg sica ili jer vidim da imaju rupe
nedo- Aktivni Član
na kaj to točno misliš???? nakakve bas reflex cijevi, tj koje....
P&P- MODERATOR SPAMER
https://www.facebook.com/album.php?aid=2007777&id=1477368511#/photo.php?pid=30121106&id=1477368511
e sad od ovih zvucnika sa strane ovih pokraj subwoofera.i sad kad dignes naslonjac od sica gdje izlazi taj zrak
e sad od ovih zvucnika sa strane ovih pokraj subwoofera.i sad kad dignes naslonjac od sica gdje izlazi taj zrak
nedo- Aktivni Član
pa bas reflex cijevi izlaze naprijed kao što se vidi na slikama, a cijev od sub kutije izlazi sastrane.....
P&P- MODERATOR SPAMER
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 903 tuning
» Vanjski tuning
» Tuning by David Z 750
» 2. Top Garage Tuning Show
» 2. stubaki auto moto slalom i tuning
» Vanjski tuning
» Tuning by David Z 750