početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 33 / 36.
Stranica 33 / 36. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Re: početak fićo 850, 83g
Krenulooooo se put Rijeke, sve klapa odlicno. Temperatura u najgoroj verziji ne prelazi 93 stupnja.
Vani 33...krenuo po staroj cesti klasika...u jaski zatvoreno prema karlovcu i salje sve na autoput. Tamo taman neka saobracajka i mic po mic. Reko ako sad to sve izdrzi to je to. Grijem se vise od mehanizacije, tako 20 minuta mic po mic i konacno krenuolo. Na karlovcu opet neke radove spominju..aaaaa ajmo van u bosiljevu.
Tu van i prvo stajaliste rim...e sad janjetina, luk i mlako pivo. Deri
Vani 33...krenuo po staroj cesti klasika...u jaski zatvoreno prema karlovcu i salje sve na autoput. Tamo taman neka saobracajka i mic po mic. Reko ako sad to sve izdrzi to je to. Grijem se vise od mehanizacije, tako 20 minuta mic po mic i konacno krenuolo. Na karlovcu opet neke radove spominju..aaaaa ajmo van u bosiljevu.
Tu van i prvo stajaliste rim...e sad janjetina, luk i mlako pivo. Deri
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Camshaft and Boki_B like this post
Mlako pivo kažeš.... uf, eto problema...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Miro čuvaj se hladnih žena i tople pive a ostalo će bit lako.Piši nam dalje o svojoj avanturi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Cuvaj se tople zime i ladne zene, piva kakva god da je je dobra .
Eto mene idem na noge lagane, idem u lidaru ili plodine, tu su blizu po fasung da imamo sta pit i izist. Nekom cu meso na rostilj bacit ko ce imati. Nisam bas neki kampista da nosim sve hehe.
Jucer bio malo po korzu, romantika i to, tu plivam ko riba u vodi hahaha, bolje nego kampiranje. Rijeka prazna...pokoji strenđer na prste pobrojat. Jedino piva postojana .
Fici spur dosao na 0 i vec sa jelenja se kotaci razjebali. Morat cu se te studije prihvatit. Kako imam ono cudo sa cm. Ostavim prednji kotac zatvoren 3...4 mm. I sta nije na 0 dosao.
Ajmo na noge, idemo se podruzim malo...
Eto mene idem na noge lagane, idem u lidaru ili plodine, tu su blizu po fasung da imamo sta pit i izist. Nekom cu meso na rostilj bacit ko ce imati. Nisam bas neki kampista da nosim sve hehe.
Jucer bio malo po korzu, romantika i to, tu plivam ko riba u vodi hahaha, bolje nego kampiranje. Rijeka prazna...pokoji strenđer na prste pobrojat. Jedino piva postojana .
Fici spur dosao na 0 i vec sa jelenja se kotaci razjebali. Morat cu se te studije prihvatit. Kako imam ono cudo sa cm. Ostavim prednji kotac zatvoren 3...4 mm. I sta nije na 0 dosao.
Ajmo na noge, idemo se podruzim malo...
Odlično! Bravo za figuara
A kaj je to sa špurkm, kako izdura tako kratko?
No pusti dad to, guštajte sa ekipom. I dsl molim te nabaci slike zanimljivih vozilica.
Uživaj i mani se tople pive, ako ne rosi nije dobra.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Uvik mi je bilo lipo otić na fićijadu na Krk,ali bi mi najteže palo u nedjelju oko 10-11 ujutro upalit auto i krenit kući
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Evo pristigao domu svome. Vikend i skup bili odlicni, pozitiva i zajebancija postojana. Sastanak je bio ujutro u Cavlima, rakijica kafica i lagano put Voza, proslo se kroz Kraljevicu, stalo se iza mosta malo se poslikati i zacas evo nas na Vozu.
Izvadilo se ko je sta imao, stolice, stolovi i udri. Ekipa je organizirala grah i rostilj tako da nismo trebali svoja kulinarska umjeca prezentirati.
Izvadio se zvucnik i udr odma pjesmu, cugu i cakulu. Okupat se nisam stigao koliko smo se razgovarali. Bome se ove godine sa nikim jos iz Fico svijeta vidio i bas mi je lijepo bilo.
Skupilo se tridesetak sto ficeka, yugica i vozilica uglavnom lokalna ekipa pojacana menom iz Zg i Senadom iz Austrije sa ficama.
Bili smo skroz dok nije mrak vec poceo padati a onda je i kisa pocela lagano tako da me skroz do Malinske prala jer smo tamo uzeli spavanac.
Na povratku lagano gore na Jelenje, pualo ko blesavo, fico ko list na vjetru bio hehe. Na povratku jos stali u camp Slapic u Dugoj Resi...prekrasno mjesto na Mreznici. Nisam nikad bio i stvarno je za otic pun pogodak.
Prekrasan vikend sa super ljudima a sad slikice...nisam stigao ni slikati nesto pa sam posudio slike okolo .
Izvadilo se ko je sta imao, stolice, stolovi i udri. Ekipa je organizirala grah i rostilj tako da nismo trebali svoja kulinarska umjeca prezentirati.
Izvadio se zvucnik i udr odma pjesmu, cugu i cakulu. Okupat se nisam stigao koliko smo se razgovarali. Bome se ove godine sa nikim jos iz Fico svijeta vidio i bas mi je lijepo bilo.
Skupilo se tridesetak sto ficeka, yugica i vozilica uglavnom lokalna ekipa pojacana menom iz Zg i Senadom iz Austrije sa ficama.
Bili smo skroz dok nije mrak vec poceo padati a onda je i kisa pocela lagano tako da me skroz do Malinske prala jer smo tamo uzeli spavanac.
Na povratku lagano gore na Jelenje, pualo ko blesavo, fico ko list na vjetru bio hehe. Na povratku jos stali u camp Slapic u Dugoj Resi...prekrasno mjesto na Mreznici. Nisam nikad bio i stvarno je za otic pun pogodak.
Prekrasan vikend sa super ljudima a sad slikice...nisam stigao ni slikati nesto pa sam posudio slike okolo .
Zadnja promjena: miro; 12/7/2020, 19:54; ukupno mijenjano 1 put.
Ova sa AC mi je najjača
Dal vas je vrijeme posližilo?
Dal vas je vrijeme posližilo?
Je super je vrijeme bilo, osim kise jucer navecer. Puhalo je lagano cijeli dan i nije ni vruce nesto bilo na skupu. Bas kako treba biti
Bravooooo! Super da si podilija ovo s nama, da bar jedan dio atmosfere pokušamo osjetit.
Svaka čast na slikama,vidim super je bilo ali tko može platit ono ležanje u šatoru dok ti komarci rade inventuru krvotoka.Tu je draž skupa na krku
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Al je gušt vidjet ovoliko fićeka na hrpi.
Miro, sunčane naočale su vrh, nema dalje.
A ništa, sljedeća epizoda mythbustersa: misteriozno otvaranje traga kotača...
Miro, sunčane naočale su vrh, nema dalje.
A ništa, sljedeća epizoda mythbustersa: misteriozno otvaranje traga kotača...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Nema ove godine komaraca, korona je i njih zjebala .
Pratim modni izricaj, ovakve naocale jos samo na djeci maloj vidim. To im mame kupe da ako ih polome nije neka steta, tako i ja nekako a idu mi ove uz boju fice .
Trapa se moram primiti...opet se do Zg rastelalo. Zasto...pojma nemam. Od prvog dana je to tako. Kazu da feder plata pliva? Prvoj feder plati je bio list okrenut i skripala i tuckala a sada je polupana. Sa oba dvije je isto. Stvarno pojma nemam
Pratim modni izricaj, ovakve naocale jos samo na djeci maloj vidim. To im mame kupe da ako ih polome nije neka steta, tako i ja nekako a idu mi ove uz boju fice .
Trapa se moram primiti...opet se do Zg rastelalo. Zasto...pojma nemam. Od prvog dana je to tako. Kazu da feder plata pliva? Prvoj feder plati je bio list okrenut i skripala i tuckala a sada je polupana. Sa oba dvije je isto. Stvarno pojma nemam
Jedan optičar je meni davno reka da fići triba trap naštimat dok čovik sjedi u autu.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ako do sada nisam vrtao one sipkice bar 70 puta malo sam rekao. I jednog medvjeda sam stavljo da sjedi unutra ali dzaba .
Idem prvo sa platom, one gume imam nove podlozne sta dodu izmedu plate i sasije ali mi trebaju seleni na krajevima gdje usice dodu. Gdje bi to mogao naci?? Mozda tu ona guma se raslohala i zakrene se. Dok cesta bude zavojita brzo se spur pokvari.
Morat cu na fejsu pitati...
Idem prvo sa platom, one gume imam nove podlozne sta dodu izmedu plate i sasije ali mi trebaju seleni na krajevima gdje usice dodu. Gdje bi to mogao naci?? Mozda tu ona guma se raslohala i zakrene se. Dok cesta bude zavojita brzo se spur pokvari.
Morat cu na fejsu pitati...
https://www.njuskalo.hr/oldtimer-dijelovi/zastava-750-ili-850-fico-bolcne-prednjeg-gibnja-oglas-13258302
Ja uzimao puno stvari u ovoga barbe. Šalje poštom, uredno sve uvik.
Ja uzimao puno stvari u ovoga barbe. Šalje poštom, uredno sve uvik.
Potpisujem ovo Čuvitarovo.
Stranica 33 / 36. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Stranica 33 / 36.