Okupljanje zagreb svake srijede u 19h
+16
oldschool
solex
Abarth
JURICA
Luka 850
jasmin.ck
puyol
Floyd ZG
puyolov tata
Juraj83
johan
Filip
prka126
Hrki
Camshaft
miniV8
20 posters
Stranica 1 / 11.
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Okupljanje zagreb svake srijede u 19h
evo da krenemo sa temom iz poćetka da se više ne piše po tri razlićita mjesta!
dakle danas smo imali skup gdje nas je bilo puno više nego zadnji put! DVA fićeka i DVE pegle! hehe ali je ljudi bilo nešto više! slike kada se svi vrate kućama.
dakle dogodile su se neke promjene oko okupljanja našeg zagrebaćkog pa eto da svi budete obaviješteni skupovi će se održavati nedeljom prvom u mjesecu! lokacija je skoro ista ali još nije definitivno odlućeno jer nam na katranu ne rade kafići u nedelju pa cu se ja cuti sa ljubasom kad se otrijezni jer se nije pojavio, haha da se dogovorimo!
to bi trebalo biti 100 metara dalje od katrana no dobro o tome ćemo poslje!
evo tema za ova naša okupljanja je sada ova pa da se više ne piše na tri razlićita mjesta nego tu. ovdje ćete naći svaki info vezani uz okupljanja u zagrebu!
dakle danas smo imali skup gdje nas je bilo puno više nego zadnji put! DVA fićeka i DVE pegle! hehe ali je ljudi bilo nešto više! slike kada se svi vrate kućama.
dakle dogodile su se neke promjene oko okupljanja našeg zagrebaćkog pa eto da svi budete obaviješteni skupovi će se održavati nedeljom prvom u mjesecu! lokacija je skoro ista ali još nije definitivno odlućeno jer nam na katranu ne rade kafići u nedelju pa cu se ja cuti sa ljubasom kad se otrijezni jer se nije pojavio, haha da se dogovorimo!
to bi trebalo biti 100 metara dalje od katrana no dobro o tome ćemo poslje!
evo tema za ova naša okupljanja je sada ova pa da se više ne piše na tri razlićita mjesta nego tu. ovdje ćete naći svaki info vezani uz okupljanja u zagrebu!
Zadnja promjena: miniV8; 12/5/2010, 17:21; ukupno mijenjano 1 put.
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: Okupljanje zagreb svake srijede u 19h
Pa da lupim slike koje imam...
Crveni fićek by Juraj83 i žuti Lukin (Luku očekujemo da se registrira na forum, inače fićek mu je točno po mom ukusu sređen, ni previše ni premalo, kaj se mene tiče, ludilo)
I poslije kavica uz poseban desert mame Puyol, svaka čast!
Drago mi je da sam upoznal Juraja i Peglu Zg, i naravno Puyolovog tatu, pozdraf njima i svima koje znam od prošli put, da ne nabrajam... I naravno, ljubaznoj gospođi koja je komadala fićeka ko profesionalac
Crveni fićek by Juraj83 i žuti Lukin (Luku očekujemo da se registrira na forum, inače fićek mu je točno po mom ukusu sređen, ni previše ni premalo, kaj se mene tiče, ludilo)
I poslije kavica uz poseban desert mame Puyol, svaka čast!
Drago mi je da sam upoznal Juraja i Peglu Zg, i naravno Puyolovog tatu, pozdraf njima i svima koje znam od prošli put, da ne nabrajam... I naravno, ljubaznoj gospođi koja je komadala fićeka ko profesionalac
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Super momci, svaka čast, vidim dva prekrasna fića, žuti mi se specialno sviđa, odličan!
Gost- Gost
bravo decki bas mi je drago da se krenuli sa okupljanjima i da to zazivi i svakim putem da bude sto vise clanova
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Stvarno mi je drago što sam danas upoznao neke nove naše članove, pogotovo Puyolovog tatu (čovijek je stvarno legenda). Torta je bila ODLIČNA, trebali ste ju probati ljudi, mljac! Jurajev fićek je super očuvan i sve 5, ali Lukin je stvarno kak camshaft veli baš po mom ukusu. Najjači mu je auspuh, ma prekrasno. U svakom slučaju drago mi je da ovo počinje živjeti i da pomalo se krećemo sa AK-om prema naprijed. Živili svi članovi i da bude što više ovakvih događaja!!!
Svaka čast za ovo,ovo treba zaživjeti i svaki put da dodje još više ljudi sa autima! Ovakva druženja su uvijek dobrodošla i nadam se da ću se pridružiti i ja jednom od njih!
svaka cast drustvo,ja da imam svoj bolid bija bi dosa.ovo je kao i pred bozicno okupljanje,tako bi se moglo nazvat haha
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Super je bilo, samo treba tako nastavit. Bilo mi je super kaj su i peglice navratile.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Drago mi je da smo se skupili pa i u ovom broju!! Upoznal sam neke nove divne dečke i nadam se još mnogim takvim okupljanjima! Dečki imate pozdrav mame Puyol!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Bilo je super, druženje, novi ljudi, jedno ugodno iznenađenje sve u svemu, nadam se da će se stvar početi kotrljati u pravom smjeru, jer ekipa ima ideje koje treba realizirat, vjerujem da je uz dobru volju svih zajedno sve izvedivo. Pozdrav svima i jedva čekam iduću čajanku!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Eto da sam i ja našal vremena javit se s impresijama.
Druženje opet ko i prvi put odlično, premda samo dva fićeka koja su nazočila.
No ipak nas to nije smelo da ugodno popričamo o fići, o dijelovima, gdje nač nove, ko ima u garaži, kakvo je stanje sa klubom, i još mnoštvo.
Uglavnom super ekipa, neki koji su bili i zadnji put, neki novi, Ljubas nije došao!!(no nebudemo ga stavljali na križ dok se ne izjasni).
Riješili tortu i otpratili se doma nakon kaj su želuci počeli zvat na ručak.
Evo neke slikice, jbg bedak sliko sam samo kad smo sjeli jest, haha:
Druženje opet ko i prvi put odlično, premda samo dva fićeka koja su nazočila.
No ipak nas to nije smelo da ugodno popričamo o fići, o dijelovima, gdje nač nove, ko ima u garaži, kakvo je stanje sa klubom, i još mnoštvo.
Uglavnom super ekipa, neki koji su bili i zadnji put, neki novi, Ljubas nije došao!!(no nebudemo ga stavljali na križ dok se ne izjasni).
Riješili tortu i otpratili se doma nakon kaj su želuci počeli zvat na ručak.
Evo neke slikice, jbg bedak sliko sam samo kad smo sjeli jest, haha:
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Eeee da mi je bilo bit sa vama, da pojedem tortu fiću........
Gost- Gost
torta je bila za prste oblizat. trebo si biti! voćna sa kremom i korama mmmmmm do jaya!
miniV8- Administrator
Ako Bog da dolazim 29. sa fićom kod vas, pod Sljeme..... Mlinovi.....
Gost- Gost
Jel ostaješ više dana ili?
Pitam jer u to vrijeme nisam u Zg, a bilo bi mi drago te upoznat i vidjet fiću, a u tih par dana mogu nać vremena pa skočit do Zagreba...
Bilo bi mi jako drago da se upoznamo, još čemo se dogovorit sve i javit ću ti se prije nego krenem, ajde nać češ uru, dvi za kaficu
Gost- Gost
Naravno, ti se samo javi!
zovi samo zovi!
miniV8- Administrator
NightRider nemoj slučajno krenu od doma bez telefonskog imenika ko Johan pa se slučajno ne javit!!! Ja se nadam da bum bil doma na vikendu iz Krapinskih pa se najdemo!!! pozzz
Ma nema frke, Vi i Puyol morate doć vidit moga fićolina.... napravit ćemo mali meet, hehe, ma jedva se čekam uputit
Gost- Gost
SRETAN PUT išo sam ili sa suputnikom!!!
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» okupljanje kluba (baš) svake srijede....
» mjesečno okupljanje zagreb
» Okupljanje - Primorsko goranska županija, istra i svi kojima se da doći =)
» Okupljanje - ipak nedjelja?
» 4. desant ZAGREB 17.10.2010.
» mjesečno okupljanje zagreb
» Okupljanje - Primorsko goranska županija, istra i svi kojima se da doći =)
» Okupljanje - ipak nedjelja?
» 4. desant ZAGREB 17.10.2010.
Stranica 1 / 11.