Vozila koje posjedujem
+4
Gajbica
Hrki
Camshaft
Filip
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Vozila koje posjedujem
Prvo ću da predstavim VW Bubu kabrio koju sam sam restaurirao i prepravio u kabria.
Potrošeno je dosta novca i vremena, nije mi žao dobro izgleda.
Ćerka je vozi više od mene, povremeno se voze svadbe, snimljen je jedan spot za pjesmu i reklamna fotka u magazinu za žene.
Potrošeno je dosta novca i vremena, nije mi žao dobro izgleda.
Ćerka je vozi više od mene, povremeno se voze svadbe, snimljen je jedan spot za pjesmu i reklamna fotka u magazinu za žene.
Zadnja promjena: miroslavbl; 5/1/2010, 09:44; ukupno mijenjano 3 put/a.
Gost- Gost
Re: Vozila koje posjedujem
Fino napravljen posao, a očito i dobro iskorišten marketinški...
Buba mi se sviđa, muzika ne, al eto...
Buba mi se sviđa, muzika ne, al eto...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
buba je predivna svaka cast
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
trap od Smarta?
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Da napišem par riječi za ovu Bubu, proizvedena je 1956, prije 8 god. sam je spasio bacanja na otpad,
restaurirao i sad imam vozilo koje mami pogled.
Ne vozim je svakodnevno, ali kad je negdje VW susret ili Oldtimer, ne razmišljam koliko kilometara treba preći.
Obišao sam susrete u, Rovinju, N.Gradiška Garešnica, Izoli, Bled, Vinica, Celje, Beograd, Mladenovac, N.Sad, Sremska Mitrovica, Subotica, Zrenjanin, Sombor, Pančevo, Šabac, Sarajevo, Zenica, Orašje, Kozarska Dubica, Prijedor, Kostajnica, Tjentište. Možda sam neki grad ispustio, a u nekim gradovima sam svake godine.
restaurirao i sad imam vozilo koje mami pogled.
Ne vozim je svakodnevno, ali kad je negdje VW susret ili Oldtimer, ne razmišljam koliko kilometara treba preći.
Obišao sam susrete u, Rovinju, N.Gradiška Garešnica, Izoli, Bled, Vinica, Celje, Beograd, Mladenovac, N.Sad, Sremska Mitrovica, Subotica, Zrenjanin, Sombor, Pančevo, Šabac, Sarajevo, Zenica, Orašje, Kozarska Dubica, Prijedor, Kostajnica, Tjentište. Možda sam neki grad ispustio, a u nekim gradovima sam svake godine.
Zadnja promjena: miroslavbl; 5/1/2010, 09:16; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
skidam kapu! svaka ćast
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
A sljedeće vozio koči vrat.miniV8 je napisao/la:skidam kapu! svaka ćast
Gost- Gost
svaka cast za upustanje u avanture i putovanja
Hrki- Administrator
Stigao bi i u EU, ali mi neda viza i pasoš.Hrki je napisao/la:svaka cast za upustanje u avanture i putovanja
Gost- Gost
pa zar nije ukinuta viza za EU za vas? nedavno
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
kakve ti probleme viza stvara,ja sam fićom išao na skup u Ptuju.
Gajbica- Aktivni Član
Da bi dobio Slovenačku vizu moram otputovati u Sarajevo, predati papire, ( pitanje da li ću dobiti),
To je tamo i nazad 480 km, izgubiti dan, platiti 35 eura vizu, platiti zdravstveno osiguranje, skupa.
2007. god. sam sve to prošao, i dobijem 24h vizu, a supruga ne dobije ni minut.
Žalio sam se u Ljubljanu i Sarajevo Konzulatima, pa da se iskupe navedu da je štamparska greška, i pozovu me u Sarajevo da mi isprave. Odem opet u Sarajevo i dobijemo obadvoje 3 mjeseca vizu.
To sam tad napravio, i nikad više nebi zatražio vizu, pa taman nikad zavirio u EU.
To je tamo i nazad 480 km, izgubiti dan, platiti 35 eura vizu, platiti zdravstveno osiguranje, skupa.
2007. god. sam sve to prošao, i dobijem 24h vizu, a supruga ne dobije ni minut.
Žalio sam se u Ljubljanu i Sarajevo Konzulatima, pa da se iskupe navedu da je štamparska greška, i pozovu me u Sarajevo da mi isprave. Odem opet u Sarajevo i dobijemo obadvoje 3 mjeseca vizu.
To sam tad napravio, i nikad više nebi zatražio vizu, pa taman nikad zavirio u EU.
Gost- Gost
Kako da ne, jest gušt, ali je i gušt kad pojedini sviraju da brže voziš. Ne cijene svi Oldtimere.
Gost- Gost
A sad da predstavim moje treće vozilo, nadam se po završetku restauracije da će autić biti bombona.
God. proizvodnje 1974, kupio sam ga u N.Sadu krajem 2008, malo vozikao sa probnim tablicama, razgledao, upoznavao ga i početkom 2009 odlučio za totalnu restauraciju. Na Ajkuli je rađena restauracija, s kojom nisam zadovoljan, nije stručno odrađena, ja ću po svom.
Na limariji sam radio skoro 7 mjeseci.
Ovako je izgledala kad sam je kupio.
God. proizvodnje 1974, kupio sam ga u N.Sadu krajem 2008, malo vozikao sa probnim tablicama, razgledao, upoznavao ga i početkom 2009 odlučio za totalnu restauraciju. Na Ajkuli je rađena restauracija, s kojom nisam zadovoljan, nije stručno odrađena, ja ću po svom.
Na limariji sam radio skoro 7 mjeseci.
Ovako je izgledala kad sam je kupio.
Gost- Gost
dobro,i ja sam sa vizom išao u sloveniju na 10 dana.jeste seks povaditi papire,ali je bilo odlično!
A da te pitam,kako možeš da uvezeš auto iz srbije i da ga tu u Banja Luci registruješ?DS je perfektan
A da te pitam,kako možeš da uvezeš auto iz srbije i da ga tu u Banja Luci registruješ?DS je perfektan
Gajbica- Aktivni Član
Bez ikakvih problema, dozvoljen je uvoz Oldtimera preko 30. god. Carina sa porezom i papirima izašla me je 700 Eura.
Gost- Gost
Sad sam našao fotku iz magazina za žene, Ljepota i zdravlje, ćerka je dogovarala, a da sam ja pregovarao o uslovima, tražio bi da se i ja nađem na fotki. Bilo je nekoliko manekenki, bila je atrakcija gledati poziranja.
Gost- Gost
Oho,i citroeni su tu! Ovdje u Os ima Citroen klub sa isto ovakvim primjercima se bave.. Samo naprijed,stvarno je lijepo i zanimljivo vidjeti te aute!
Zadnja promjena: Filip; 5/1/2010, 12:50; ukupno mijenjano 1 put.
Znam skoro sve članove, bio sam dva puta u Osijeku na Citro susretu, a oni su bili kod mene u B.luci, prava raja, a ima jedna ekipa i u Sl. Brodu, a upoznao sam i ZG Citro ekipu u Žumberku.
Gost- Gost
auto je odlican.ima jedan u rijeci se vozi .
vozi ga neki starac i to je prvi vlasnik,nudio mu covjek prije par godina mercedesa godinu dana staroga i nije ga htio dati.
kakva ljubav
vozi ga neki starac i to je prvi vlasnik,nudio mu covjek prije par godina mercedesa godinu dana staroga i nije ga htio dati.
kakva ljubav
Hrki- Administrator
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» ATEST vozila
» koje aute vozite svakodnevno
» evo par korisnih stvari kod resturacije vozila
» Pomoć, koje su ovo felge?
» svijećice-koje staviti
» koje aute vozite svakodnevno