Zastava 850 abarth
5 posters
Stranica 1 / 1.
Zastava 850 abarth
Ovog zmaja je moj otac kupio svome ocu - a mom dedi - i ta ljubav datira od decembra meseca davne 1982 kada se tiho usunjao u dvoriste porodicne kuce i u moje srce. Sada sam ponosni vlasnik (nasledio sam ga) i on mi je na trecem mestu u srcu: Prvo sinovi, pa fica, pa zena... Mala sala, ali nije daleko od istine. Motor DMB 850A sluzio je verno preko 350000km, i tada ga je zamenuo sredjeni A112 A2000 Abarth. Za sada koristim ficin 8/37 menjac, mada ugradnju ceka menjac od R5 Mk1 sa 5 brzina. Za pocetak evo par fotki kako danas izgleda, kasnije cu jos dopuniti:
Ficko je za svojih 27 godina doziveo niz prerada, dopuna i poboljsanja, neke od njih su:
-vodeno grejanje
-izolacija buke
-kvalitetno ozvucenje
-el. podizaci sa komfor sistemom
-centralno zakljucavanje sa daljinskom komandom
-alarm, itd...
Ficko je za svojih 27 godina doziveo niz prerada, dopuna i poboljsanja, neke od njih su:
-vodeno grejanje
-izolacija buke
-kvalitetno ozvucenje
-el. podizaci sa komfor sistemom
-centralno zakljucavanje sa daljinskom komandom
-alarm, itd...
Gost- Gost
Re: Zastava 850 abarth
Bome jedan od ako ne i najlijepši fićo kojega sam ikad vidio... stvarno divota za gledati ovakve slike...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
imao sam ga priliku vec pogledati i pohvaliti ali jos jednom sve pohvale.
auto je odrađen vrhunski svaka cast
auto je odrađen vrhunski svaka cast
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Kolega Bošim mislim svaki komentar bi bio suvišan ,nisam imao priliku da vidim Fiću ovo je sad prvi puta , a rekao bih ovako ako može +5 +5 .Pozzzz
Gost- Gost
makar sam vidio sve slike na vašem forumu,još jednom sve pohvale za tvog ljepotana.
Gost- Gost
kolega dali mi možeš reč od čega su vanjski retrovizori,na vratima.
i dali ih ima za kupi kod glavaševiča.
hvala unaprijed.
i dali ih ima za kupi kod glavaševiča.
hvala unaprijed.
Gost- Gost
Evo dopunio sam slike od tvog fice..I sto reci,kad je sve jasno... Po mome,i misljenju mnogih drugih,najbolje sredjeni fico kojeg se moze vidjeti,a da ima dugu tradiciju i izuzetne vlasnike (zadnjeg vlasnika pogotovo,hehe),sto se vidi po njemu! Meni je samo zelja vidjeti ga uzivo,i nadam se da cu to i ostvariti.. POZDRAV
Evo meee! Izvinjavam se zbog odsutnosti, imam previse obaveza...
Retrovizori su od "Lade" specijal, i nema ih u prodaji, postoje samo u crnoj boji i to oni tanki, kao sto su ugradjivani na 101. Hvala na komentarima, bice js interesantih fotki
Retrovizori su od "Lade" specijal, i nema ih u prodaji, postoje samo u crnoj boji i to oni tanki, kao sto su ugradjivani na 101. Hvala na komentarima, bice js interesantih fotki
Gost- Gost
fica je extra uraden stvarno mi se svida i jos je crveni
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Similar topics
» Zastava 850 Abarth
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» zastava 750
» Zastava 750 LE '81
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» zastava 750
» Zastava 750 LE '81
Stranica 1 / 1.