ćofi 750 SC 79g.
+22
BISTRI
mars
JURICA
tempo gt
zok fićo
dr.Damba
Marko ZG
silvano2703
puyol
Luka 850
Miljenko
miro
Floyd ZG
johan
Lav
prka126
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
puyolov tata
oldschool
26 posters
Stranica 5 / 9.
Stranica 5 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ćofi 750 SC 79g.
Zivio predsjednik. Ma niko mu nezeli zlo. Daj boze da ima dva puta vise oltajmera nego kaj sad ima. Samo nek radi ljepo i posteno da moze unucima pokazivat svojih ruku djelo. Tak da samo nastavi sa ficom dalje. Valjda bum dobio dir u njemu. Ficu sam vozio svega dva puta uzivotu i to po nekim livadama itd. A doci ce dan kad bum ga i ja imal.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Moj pokojni djed Marko je uvjek govorio "Bog vidi,ljudi ne vjeruju" za nešto više sile, a to se tiče Gigijeva fićeka,ni ja nisam vjerovao dok nisam vidio fiću,nema se tu šta govorit ako izostavimo samo pohvale.
Gigi ti se drž one "Selo priča Matu(Gigija) nebriga!" i teraj to samo dalje pa kad ga zgotoviš onda ćemo dalje drobit,a do tad lijep pozdrav...
Gigi ti se drž one "Selo priča Matu(Gigija) nebriga!" i teraj to samo dalje pa kad ga zgotoviš onda ćemo dalje drobit,a do tad lijep pozdrav...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
malo se probala nijansa jednom specijalnom metodom nanošenja farbe tek toliko da se vidi kak bu zgledalo, ja sam zadovoljan............. to je za sada velika tajnost koju je imao prilike vidjeti samo predsjednik osobno i sam se uvjeriti u kvalitetu lakiranja............... skoro sam zaboravio, malo sam očistil žmigavac
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
moram reći da je kvaliteta stvarno odlična, ali nesmijem vam reći s čim je farbano..... gigi svaka čast...!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ja mogu mozda pogoditi ali ne sto posto
samo naprijed i radi kvalitetno i neces pozaliti
samo naprijed i radi kvalitetno i neces pozaliti
još je nedavno bio kod nas, naime to sam Verici(ženi) kupio za roćkas ali šteta kaj je bio jako zažbukan pa je nažalost morao ići dalje ali nema veze s njim smo uspješno odvezli nekoliko rally-a i naravno prvi desant na Ozalj, super osjećaj za vozit
oldschool- Aktivni Član
ovaj je među rjeđima kaj mogu reći da mi je žao kaj sam ga prodao, ali bio je definitivno premlad 85g. šalim se nažalost nisam ga imao prilike ostaviti jedan od bolje očuvanih iznutra doslovno je izgledao kao da je novi,kupio ga je kolega sa oldschoola mislim da se još uvjek vozi sa njim
oldschool- Aktivni Član
ovaj plavi mi se posebno sviđa.... za koju si lovu prodao to?
miniV8- Administrator
da plavi je bio zanimljiv(66g), imao je čak blok sa uljnim filterom otišao je za male novce cca 1 500-600 eura,koliko sam uložio toliko sam dobio i nazad i to su bile realne cijene u to vrijeme a ne kaj sad ekipa brije, nije mi žao ni jedne sekunde kaj sam ga kupio, malo sam se nahebao sa kočnicama i dok sam našao filtere za servis ali smo se uredno vozili godinu dana i pa pa kaj ćeš nema više sentimenta, želim sve probat ne želim se zabit u jedan auto i biti mu rob(možda jedan) jer kak se veli jednom se živi................
motorček fiat 600 D...vožnja (ispit spretnosti)na vrijeme
,
motorček fiat 600 D...vožnja (ispit spretnosti)na vrijeme
,
oldschool- Aktivni Član
boja mu je luda skroz... neka ima još auta na kugli tak da nije jedan kraj svjeta tu te razmem u potpunosti
miniV8- Administrator
pozdrav gigi,zoran je iz rijeke,jos ne mogu prežaliti onog žutog sto sam gledao kad si prodavao,trebao sam ga odmh uzeti,javio sam ti se neko vrijeme kasnije i bio je prodan,nisam vidio fiću u boljem stanju,i drago mi je da je otisao tvom frendu,u slučaju da ga zeli prodati javi obavezno,samo da ga ne unisti,sretno u sredjivanju tvog. pozdrav
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
da ne otvaram novu garažu, ona dolazi uskoro, to je ta dugo čekana vozilica Z 101, 72g.(napokon moje godište ) od prvog vlasnika,originalnih 79000 km, prva boja, svi detalji idući tjedan kad i službeno dođe doma.
,,
,,
oldschool- Aktivni Član
svaka cast za ovo skidam kapu bazni model iz 72 godine okac s fiatovim motorom,bez rijeci skidam kapu za ovo
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
da ni sam još nisam svjestan jer vlasnika jako, jako dugo gnjavim da ga proda i evo došao je i taj trenutak, brijem da je ovo stvarno među zadnjima ako ne i zadnji kaj je još na životu u Zagrebu,ako ne i šire pogotovo u ovom stanju barem koliko ja znam, naravno mislim na 72 godište i to je jedan od razloga zakaj sam ga piknuo,
i zelenkaste je boje a ne plave kak izgleda na slikama,valjda je zbog slikanja sa mobom
vozno stanje, nove gume, regan nemaš kaj srediti sitnice malo poservisirati i deri peri
i zelenkaste je boje a ne plave kak izgleda na slikama,valjda je zbog slikanja sa mobom
vozno stanje, nove gume, regan nemaš kaj srediti sitnice malo poservisirati i deri peri
oldschool- Aktivni Član
Ako je ova stojka započela priču o zaboravu jednog neodrađenog a jako dobro zamišljenog velikana onda bolje da ju ni ne spominješ! Nije valjda Gigi da se na fići još šmirgla prednji trap ili si sa njim išao u kupnju stojke al se nisi pohvalio...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
a kaj reć nego svaka čast, ipak si ga uspel nagovoriti..... zakon izgleda...
miniV8- Administrator
Marko ZG je napisao/la:Ako je ova stojka započela priču o zaboravu jednog neodrađenog a jako dobro zamišljenog velikana onda bolje da ju ni ne spominješ! Nije valjda Gigi da se na fići još šmirgla prednji trap ili si sa njim išao u kupnju stojke al se nisi pohvalio...
malo se koristio dio godišnjeg pa sam sa femily bio na morenu i iskoristio priliku da se odmorim tako da i ćof malo odmara od liftinga ali kad se malo smiri gužva na poslu nastavljamo gdje smo stali i to bez žurbe budući da je generacija još neko vrijeme regana, ali kako i sam znaš spušten je na kotače i na redu je zadnji kraj za šmirglanje, polako ali sigurno
oldschool- Aktivni Član
Kaj da velim!!! Stojadin je vrhunski
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
Oldi je vrhunski!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Krasan 101, nema se kaj puno reć... Čestitam!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Bok Gigi,
vidim da ti ide to polako . . . dobar primjerak 101 . . . . valjda bude probne vožnje . . . . .
lp
vidim da ti ide to polako . . . dobar primjerak 101 . . . . valjda bude probne vožnje . . . . .
lp
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Odličan ulov!!
Kaj to skupljaš sve zastavine modele ili mi se čini?
Kaj to skupljaš sve zastavine modele ili mi se čini?
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ova dva su čist dovoljno,
101 bu zamjena za dyanu kojoj izlazi rega 29.7 te ju nemam namjeru više regati pa il bu išla u slaganje ili pa pa i naravno dok se mali div ne složi bitno mi je da nema pritiska npr. jučer je trebalo biti gotovo itd.
101 bu zamjena za dyanu kojoj izlazi rega 29.7 te ju nemam namjeru više regati pa il bu išla u slaganje ili pa pa i naravno dok se mali div ne složi bitno mi je da nema pritiska npr. jučer je trebalo biti gotovo itd.
oldschool- Aktivni Član
došla je doma.................!
oldschool- Aktivni Član
Stranica 5 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 5 / 9.