Sultanova svita :)
+3
Filip
prka126
k@n
7 posters
Stranica 1 / 1.
Sultanova svita :)
Evo da predstvavim dio svoje kolekcije koji se odnosi na Fićeke Meni su fićeki oduvjek bili ljubav i jednom djelom opsesija Sve je počelo one 95-e poslje oluje kaj je u svakom kanalu ležao fićo
Pa sam ih ja tad poceo dovlaciti polako kuci i alatiti po njima Tu se rodila ljubav
Kad sam dobio prvu plaću kupio sam i prvog fiću Od prvog vlasnika bombona moja mala Zastava 850 1984-godina
Tako je Beli od milja došao do mene
Skupio kasnije nekih para pa ga malo sredio
Sad stoji i čeka bolje dane
Poslje par godina vožnje uzeo sam drugi auto pa je fico stajao neko vrjeme Onda sam kupio Srebrenu Strjelu Također 1984 850
Strjela nažalost nije nikad izašla na cestu jer je na tehničkom (nakon generalke na mašini koju sam napravio ) Pukla zadnja škara
Tj nosač zadnje Škare
Poslje nje je došo Žućo To je zastava 750 Lux 1974 godina
I beli 2 od kojeg nemam slike To je isto 750 samo što je 78-a S vremenom sam akumulirao jedno 5 mašina getriba dosta Abartovih djelova i još pun k.......... toga Sad čekam da prođe snjeg da sazidam novu garažu pa kreće obnova
Pa sam ih ja tad poceo dovlaciti polako kuci i alatiti po njima Tu se rodila ljubav
Kad sam dobio prvu plaću kupio sam i prvog fiću Od prvog vlasnika bombona moja mala Zastava 850 1984-godina
Tako je Beli od milja došao do mene
Skupio kasnije nekih para pa ga malo sredio
Sad stoji i čeka bolje dane
Poslje par godina vožnje uzeo sam drugi auto pa je fico stajao neko vrjeme Onda sam kupio Srebrenu Strjelu Također 1984 850
Strjela nažalost nije nikad izašla na cestu jer je na tehničkom (nakon generalke na mašini koju sam napravio ) Pukla zadnja škara
Tj nosač zadnje Škare
Poslje nje je došo Žućo To je zastava 750 Lux 1974 godina
I beli 2 od kojeg nemam slike To je isto 750 samo što je 78-a S vremenom sam akumulirao jedno 5 mašina getriba dosta Abartovih djelova i još pun k.......... toga Sad čekam da prođe snjeg da sazidam novu garažu pa kreće obnova
Zadnja promjena: k@n; 13/2/2010, 15:15; ukupno mijenjano 1 put.
k@n- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 11.02.2010
Re: Sultanova svita :)
odlično, jako mi se sviđa duh!!! i drago mi je kaj imaš prostor, samo rokaj biti će to odlični primjerci
To kume, samo naprijed... Al prije smanji malo te slike, ima da mi monitor popuca sastrane...
Gost- Gost
Odlična priča kolega,samo molba da smanjiš slike i okačiš ih kao ''thumbnail'' , imaš u Pravilniku Foruma objašnjeno kačenje slika
Sretno dalje!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ja dolazim pomoć pospremat kad bude nova garaža
Special- Aktivni Član
- Broj komentara : 308
Registration date : 04.10.2009
Rokenrol, čovječe! Svaka čast!