Mali savjet
Mali savjet
Dakle, imam problema pa ako bi bi mi itko dao kakav dobar savjet...hvala
Kupio sam fiću koji ima brutalno trule pragove i rubnike (valjda se to tako zove ili krajnici...) al jako jako trule, ja imam pragove doma al to su samo vanjski a ovo je do te mjere trulo da mi se čini da treba bukvalno navarit komad željeza...neznam nisam pametan...
Zanima me ima li tu pomoći te jel bi netko znao okvirnu cijenu zamjene pragova+rubnika.
Uglavnom cijenio bih vaše mišljenje kao starijih te pametnijih
Zahvaljujem
LP
Kupio sam fiću koji ima brutalno trule pragove i rubnike (valjda se to tako zove ili krajnici...) al jako jako trule, ja imam pragove doma al to su samo vanjski a ovo je do te mjere trulo da mi se čini da treba bukvalno navarit komad željeza...neznam nisam pametan...
Zanima me ima li tu pomoći te jel bi netko znao okvirnu cijenu zamjene pragova+rubnika.
Uglavnom cijenio bih vaše mišljenje kao starijih te pametnijih
Zahvaljujem
LP
Gost- Gost
Re: Mali savjet
Da, pragovi znaju bit problem, ne samo kod fiće. Što se tiće unutarnjeg dijela praga, nikako nemoj varit željezo, najbolja opcija je nać nekog limara koji će ti u fušu napravit te pragove kako treba, od komada lima, izrezat podnicu koliko treba, jer ako su pragovi toliko stradali niti podovi nisu bajni, i sve to posložit pa ćeš bit miran par godina.. Vanjske pragove kažeš da imaš, znači trebaš još nabavit rubnjake i to je to. Jedino provjeri da nisu blatobrani strulili iznad nivoa rubnjaka, jer ako jesu, jeftinije je nabavit dobre blatobrane nego sanirat postojeće, naravno, pod uvjetom da ne radiš sam, jer ako radiš sam, najjeftinije ti je uzet lim u pločama i polako slagat, pigat, pikat, brusit, pikat, pigat, brusit, kitat, brusit.... Joooj, slatke muke... Samo naprijed, ne daj se uplašit, i daj poneku sliku autića... Sretno!
Gost- Gost
Re: Mali savjet
ovo ti je u ZG nazovi pitaj ako su za opel cupea djelovi limarije bili umjereni i pristupacni onda za ficu bi trebalo bit isto http://ar-hrupelj.hr/index.php?Menu=6526&Menu=6527&sort=&manufacturers_id=7&filter_id=6527
Similar topics
» Trazim savjet!!!
» moj mali abarth
» Mali žućo (za sada)...
» Lagano pitanje vezano uz mali trokutasti prozor
» moj mali abarth
» Mali žućo (za sada)...
» Lagano pitanje vezano uz mali trokutasti prozor