Mario / Garaza
+18
jeremija
solex
dr.Damba
abcman3000
Darko500
Floyd ZG
puyol
prka126
Abarth
jasmin.ck
Camshaft
johan
puyolov tata
zok fićo
Lav
Hrki
Filip
miniV8
22 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Mario / Garaza
pa evo da vam predstavim moja auta koja nisu fico.
fiat 128 specijal, 1975. god. auto je restaurirano jako kvalitetno sa dosta dijelova sa 128 rallye. motor je kompletno revidiran 1300 ccm sa 2 x 36 webera, obradjeni su kanali i jos par sitnica je uradjeno. uz to su montirani stelajuci amortizeri od FK, hörmann felge. unutra su dva sparco sica....
zastava 1300 (tristac), Auto je iz prve ruke, 1974. godiste, ima oko 75'000 km. Kupljen je od starijeg covijeka koji vise ne moze voziti zbog bolesti. U odlicnom je stanju a ovaj vlasnik je bija totalno opsjednut autom. Cak je upisiva bas svaku voznju zadnjih 35 godine (kada, di, koliko km....). sve je original i nikad na njemu nista nije radjeno. ima i orginalna polica osiguranja kad je auto kupljen (1976. godine), pa papiri iz teke di je upisiva svoje vozenje (nije vise u bas super stanju ali nema veze), orginalna servisna knjizica od auta sa upisanim servisima, pa knjiga "zastava 1300, rukovanje i odrzavanje", prirucnik za vozace iz 1974, knjigica "ne stedite kilometre vec gorivo" od auto-moto saveza hrvatske iz 1979. godine, pa zastavini "saveti korisnicima vozila" iz 1975. godine, originalni racun i upustava za radio "sharp", od kraja 70tih... ne moram vam govoriti da je sve u ovim knigama podcrtano i procitano u detalje.
zastava 128 abarth, na mjerenju kod sorg motorsport motor je imao 132 ks pri 8000 u/min, 1500 ccm. karburatori doppelvergaser weber 40ke, klipovi schmidt bohrung 87,5, auspuh alquanti 4 u 1, aluminijski karter, elektronska benzinska pumpa (pali se i gasi iznutra), elektronsko paljenje i jos puno toga. auto je ofarbano iznutra i izvana u ferrarijovoj crvenoj boji F3000, ispod je ofarbano u bijelo/sivo te zasticeno od rdje, felge 8 x 13 ATS izvana polirana a zvijezda obojana u bilo sa yokohoma gumama, blatobrani izvuceni, sportske kocnice i crijeva (za brdo), u gepeku aluminijski rezervar goriva od 40 l, armatura prevucena crnom kozom, carbon ispod vozaca i suvozaca te na armaturi, trkaci retrovizori, prevlake na vratima od nappa koze (od porschea), na haubi i gepeku sportski zatvaraci, schroth kaisi, maglenke cibie, momo....itd,itd. na autu se trenutno radi, stavlja se glava od dallare, drug klipovi i jos neke stvari na motoru (vise kad bude gotovo). untra ide crni rollbar, novi sicevi i kaisi (kompatibilni za hans-sistem), bolje kocnice....
TATIN TRKAC!!!!
god. 1967 sa predjenih 36'000 km (!!). kilometraza je garantirana i potvrdjena od iste fiat autokuce di je uvik radjen servis. auto je iz druge ruke. kupac auta je bila jedna zena koja ga ja vozila sve do prije 5 godina kada je zbog starosti otisla u staracki dom. inace, sve te godina auto je iskljucivo koristeno vikendom za otici na kavu ili u kupovinu. isto tako mi je drugi vlasnik rekao da auto nikad nije vidilo kisu i uvijek je bilo u suhoj garazi sa grijanjem. sta reci, u perfektnom je stanju, bez rdje i sve je onako kakav je bio kad je kupljen. znaci, prva boja, motor, iznutra.... originali kupovni ugovor je sacuvan isto kao i servisna knjizica koja je uvik redovno ispunjavana.
]
fiat 128 specijal, 1975. god. auto je restaurirano jako kvalitetno sa dosta dijelova sa 128 rallye. motor je kompletno revidiran 1300 ccm sa 2 x 36 webera, obradjeni su kanali i jos par sitnica je uradjeno. uz to su montirani stelajuci amortizeri od FK, hörmann felge. unutra su dva sparco sica....
zastava 1300 (tristac), Auto je iz prve ruke, 1974. godiste, ima oko 75'000 km. Kupljen je od starijeg covijeka koji vise ne moze voziti zbog bolesti. U odlicnom je stanju a ovaj vlasnik je bija totalno opsjednut autom. Cak je upisiva bas svaku voznju zadnjih 35 godine (kada, di, koliko km....). sve je original i nikad na njemu nista nije radjeno. ima i orginalna polica osiguranja kad je auto kupljen (1976. godine), pa papiri iz teke di je upisiva svoje vozenje (nije vise u bas super stanju ali nema veze), orginalna servisna knjizica od auta sa upisanim servisima, pa knjiga "zastava 1300, rukovanje i odrzavanje", prirucnik za vozace iz 1974, knjigica "ne stedite kilometre vec gorivo" od auto-moto saveza hrvatske iz 1979. godine, pa zastavini "saveti korisnicima vozila" iz 1975. godine, originalni racun i upustava za radio "sharp", od kraja 70tih... ne moram vam govoriti da je sve u ovim knigama podcrtano i procitano u detalje.
zastava 128 abarth, na mjerenju kod sorg motorsport motor je imao 132 ks pri 8000 u/min, 1500 ccm. karburatori doppelvergaser weber 40ke, klipovi schmidt bohrung 87,5, auspuh alquanti 4 u 1, aluminijski karter, elektronska benzinska pumpa (pali se i gasi iznutra), elektronsko paljenje i jos puno toga. auto je ofarbano iznutra i izvana u ferrarijovoj crvenoj boji F3000, ispod je ofarbano u bijelo/sivo te zasticeno od rdje, felge 8 x 13 ATS izvana polirana a zvijezda obojana u bilo sa yokohoma gumama, blatobrani izvuceni, sportske kocnice i crijeva (za brdo), u gepeku aluminijski rezervar goriva od 40 l, armatura prevucena crnom kozom, carbon ispod vozaca i suvozaca te na armaturi, trkaci retrovizori, prevlake na vratima od nappa koze (od porschea), na haubi i gepeku sportski zatvaraci, schroth kaisi, maglenke cibie, momo....itd,itd. na autu se trenutno radi, stavlja se glava od dallare, drug klipovi i jos neke stvari na motoru (vise kad bude gotovo). untra ide crni rollbar, novi sicevi i kaisi (kompatibilni za hans-sistem), bolje kocnice....
TATIN TRKAC!!!!
god. 1967 sa predjenih 36'000 km (!!). kilometraza je garantirana i potvrdjena od iste fiat autokuce di je uvik radjen servis. auto je iz druge ruke. kupac auta je bila jedna zena koja ga ja vozila sve do prije 5 godina kada je zbog starosti otisla u staracki dom. inace, sve te godina auto je iskljucivo koristeno vikendom za otici na kavu ili u kupovinu. isto tako mi je drugi vlasnik rekao da auto nikad nije vidilo kisu i uvijek je bilo u suhoj garazi sa grijanjem. sta reci, u perfektnom je stanju, bez rdje i sve je onako kakav je bio kad je kupljen. znaci, prva boja, motor, iznutra.... originali kupovni ugovor je sacuvan isto kao i servisna knjizica koja je uvik redovno ispunjavana.
]
Zadnja promjena: Filip; 20/2/2010, 23:40; ukupno mijenjano 4 put/a. (Reason for editing : Uređivanje slika)
Gost- Gost
Re: Mario / Garaza
ufff manijak! u pozitivnom smislu naravno.
svaka cast
svaka cast
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
a šta žene znaju? hehehehe
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
onaj bijeli je predivan ,bas sam danas iso gledati fiat 128 reli
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Asti, kolekcija od koje zastaje dah, svaka čast Mario!!! Eto to su isto auti koji su meni na prvom mistu, pozzz
Gost- Gost
kolekcija ne da ti je dobra nego genijalna,ja isto trazim tvornička stanja i sa manje km,daj i slike fiće da i to vidimo.
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
slike ficka su u topicu za fice. hvala svima na komplimentima. moram priznati da sam ponosan na ovu kolekciju. mislim da ce sinovima biti gust imati ovako nesto kad porastu. na kraju krajeva, sve je to za njih...
nightrider, za uskrs sam u hrvatskoj (makarska/vrgorac) pa ako ti je gust mozemo i na pice ako se ukaze prilika.
nightrider, za uskrs sam u hrvatskoj (makarska/vrgorac) pa ako ti je gust mozemo i na pice ako se ukaze prilika.
Gost- Gost
mario pa ti si imočan
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ja sam napokon hrabrosti uvatija za nesto reci a to je vaaaaaauuuu i .
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Ne znam kaj reć, savršeno!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Bez riječi.... al sretan sam kaj mogu curi pokazat da ima i luđih od mene...
Svaka čast Mario....
Svaka čast Mario....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Bormeš nisi normalan ..... ove 128mice su jebene ,,,,
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
nevolim ovo govoriti, ali sam LJUBOMORAAAAAN , u pozitivnom smislu naravno. a tek na tristaća. super su ti auti , samo naprijed!
E da je samo više ovakih ljudi koliko bi se vozila sačuvalo od propadanja!!
Inače svaka čast na voznom parku i nemam više komentara!!!!
Inače svaka čast na voznom parku i nemam više komentara!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ostao sam bez teksta...
Lijepo!
Lijepo!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
hvala svima na lijepim rijecima. . ako sve bude islo po planu (a hoce) slijedecu godinu se vracam u hrvatsku pa sve ovo ide sa mnom i pravit ce drusto tristacu!
Gost- Gost
vracas se za stalno ili na ljetovanje,jos jednom moram reci da imas bolide boli glava,skidam kapu stari....
johan- Moderator
dobro se i sitija,hahahhahahaha sala mala....
johan- Moderator
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» Garaža Puyolovi!!
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» Garaža Puyolovi!!
» Garaža Puyolovi 2014-2021
Stranica 1 / 3.