Mario / Garaza
+18
jeremija
solex
dr.Damba
abcman3000
Darko500
Floyd ZG
puyol
prka126
Abarth
jasmin.ck
Camshaft
johan
puyolov tata
zok fićo
Lav
Hrki
Filip
miniV8
22 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Mario / Garaza
Mrak ti je pila Mario! "ja se svaki put nanovo zaljubim u ovaj auto. kad promislim da NIKAD NIŠTA ne njemu nije radjeno osim servisa..." to je to,al to je i rijetkost za nać gotovo nemoguće sssssssssssssSSSSSSSSSSS stravaaaaaaaaaaaaaa !
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
apoteka
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
pozz
ma lego svaka cast na voznom parku stojke su mi mrak...
minken- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 8
Registration date : 18.02.2011
jednostavno je prelijep!!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Krasni su ti auti, stvarno su picikato. Šteta šta je Ritmo otišao.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Strašna garaža Mario!! Svaka čast..
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
po stoti puta vjerojatno vec u ovoj temi....
Mario
Hvala na linkiu, ako poznajes decke reci im slobodno da rade jako jako dobar posao! Svidza mi se sto ostaju u granicama "normale" znaci izvlace maximum od fiata 500, a da ne guraju punto ili bjanki masine unutra i ostale kemije!! vec sam nasao par ljepih idea koje cu i sam primjenit
Mario
Hvala na linkiu, ako poznajes decke reci im slobodno da rade jako jako dobar posao! Svidza mi se sto ostaju u granicama "normale" znaci izvlace maximum od fiata 500, a da ne guraju punto ili bjanki masine unutra i ostale kemije!! vec sam nasao par ljepih idea koje cu i sam primjenit
Darko500- Član
- Broj komentara : 29
Registration date : 09.03.2010
bez komentara........
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Darko, poznajem ih vec 20 godina! ! Naravno da cu im reci. Imaju talenta i stvarno kvalitetno rade. problemi ovih prerada nastanu kod tehnickih pregleda koji su tu u CH jako rigorozni a i skupi ako hoces tkz. "einzelabnahme" ili u slobodnom prevodu "pojedinacni tehnicki".
ja sam recimo pitao za tako nesto za moju crvenu 128icu. ti specijalni tehnicki se rade samo na jednom specijaliziranom mjestu (kanton bern). posto na mom autu vise nista nije original a npr. ovjes ce biti prototip po prvi put radjen od strane ovih iz la-bestia taj tehnicki bi trajao x-dana i kasnije bi sve to sto je na autu radjeno bilo koristeno kao referenca za slicne projekte. problem je kad si prvi kao u mom slucaju. a u mene u to spada ovjes, rollbar, kocnice, auspuh i motor. za to bi onda dobija potrebne papire koji bi sve te stvari recimo legalizirali. naravno da bi te troskove takvog tehnickog podjelija sa deckima iz la-bestie ali taj specijalni tehnicki bi u mom slucaju kostao najmanje (sada se drzite) oko 10'000.-- do 15'000.-- eura ako ne i vise. i tu ti se ne garantira da ces proci i dobiti sve potrebne dozvole. naravno da bi se to kasnije moglo refinancirati prodajom tih ovjesa, rollbarova ili motora ali ruku na srce nije to lako prodati jer je skupo a i nemas tu sada neko ogromno trziste za 128ice. zato smo odustali od toga. na kraju krajeva crvena 128ica i je vise za brdo i stazu nego za normalni promet.
ja sam recimo pitao za tako nesto za moju crvenu 128icu. ti specijalni tehnicki se rade samo na jednom specijaliziranom mjestu (kanton bern). posto na mom autu vise nista nije original a npr. ovjes ce biti prototip po prvi put radjen od strane ovih iz la-bestia taj tehnicki bi trajao x-dana i kasnije bi sve to sto je na autu radjeno bilo koristeno kao referenca za slicne projekte. problem je kad si prvi kao u mom slucaju. a u mene u to spada ovjes, rollbar, kocnice, auspuh i motor. za to bi onda dobija potrebne papire koji bi sve te stvari recimo legalizirali. naravno da bi te troskove takvog tehnickog podjelija sa deckima iz la-bestie ali taj specijalni tehnicki bi u mom slucaju kostao najmanje (sada se drzite) oko 10'000.-- do 15'000.-- eura ako ne i vise. i tu ti se ne garantira da ces proci i dobiti sve potrebne dozvole. naravno da bi se to kasnije moglo refinancirati prodajom tih ovjesa, rollbarova ili motora ali ruku na srce nije to lako prodati jer je skupo a i nemas tu sada neko ogromno trziste za 128ice. zato smo odustali od toga. na kraju krajeva crvena 128ica i je vise za brdo i stazu nego za normalni promet.
Gost- Gost
Vidim da si bijelog 128 dao u prodaju.
Dolazi li nesto jos interesantnije na njegovo mjesto ili ?
Dolazi li nesto jos interesantnije na njegovo mjesto ili ?
abcman3000- Aktivni Član
- Broj komentara : 104
Registration date : 20.11.2009
je, dao sam ga prijatelju koji ima autokucu da ga proda. dobija sam jako dobru ponudu tako da cu ga najvjerovatnije prodati.
razmisljam o necem vecem, mozda neki mercedes ili alfu. htio bi sada imati oldtimera u kojem mogu zenu i klince ubaciti i malo se provozati ili otici nedi.
inace, proda sam i bilog fiata 850. nije mi ga bilo lako prodati ali sta ces.
razmisljam o necem vecem, mozda neki mercedes ili alfu. htio bi sada imati oldtimera u kojem mogu zenu i klince ubaciti i malo se provozati ili otici nedi.
inace, proda sam i bilog fiata 850. nije mi ga bilo lako prodati ali sta ces.
Gost- Gost
meni prodaj HGT-a i amen!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ali crveni ostaje ?
hoce li uskoro potrosit koji set guma ?
nadam se da nisi odustao od trka.
hoce li uskoro potrosit koji set guma ?
nadam se da nisi odustao od trka.
abcman3000- Aktivni Član
crveni ostaje. jos se radi na njemu ali uskoro ce biti gotov. nisam odustao od trka - naprotiv!
Gost- Gost
Odlicno....drzim fige !
mislis da ces biti spreman za slijedecu sezonu ? sta se radi na crvenom ?
kako mislis tunirati motor ?
mislis da ces biti spreman za slijedecu sezonu ? sta se radi na crvenom ?
kako mislis tunirati motor ?
abcman3000- Aktivni Član
hvala! mislim da hocu, sve zavisi jos od nekih privatnih detalja.
na crvenom se trenutno zavrsava posa iznutra (vidi slike stranicu prije). sada na red dolazi ovjes.
sto se tice motora, neka bude tajna dok ne bude gotovo.
na crvenom se trenutno zavrsava posa iznutra (vidi slike stranicu prije). sada na red dolazi ovjes.
sto se tice motora, neka bude tajna dok ne bude gotovo.
Gost- Gost
ajde, malo misterije dobro dodje
ali moras reci barem nesto....npr...hoces li kretati od standardNE 1100 - 1300 masine ili nesto potpuno drugacije ?
ali moras reci barem nesto....npr...hoces li kretati od standardNE 1100 - 1300 masine ili nesto potpuno drugacije ?
abcman3000- Aktivni Član
u njegovom slučaju se uvijek počima od onoga "nešto potpuno drugačije"!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» Garaža Puyolovi!!
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» Garaža Puyolovi!!
» Garaža Puyolovi 2014-2021
Stranica 3 / 3.