6. OLD SCHOOL DESANT: OZALJ 24.- 25.4.2010.
+7
Camshaft
Miljenko
johan
Shagan
puyol
Hrki
miniV8
11 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
By null, shot with DiMAGE Z10 at 2010-02-27
start kolone iz zagreba:
datum: 24.4.2010. ( subota)
start: 11.00 h
trasa: ZAGREB - LUCKO - STARA KARLOVACKA -KRASIC - OZALJ
By null at 2010-02-27
By null at 2010-02-27
By null, shot with DiMAGE Z2 at 2010-02-27
- krecemo tocno u 11.00….zato je pozeljno da dođete ranije i laganini se pripremite za start…tko bude kasnio trebao bi nas bez problema stici buduci da je kolona dugacka i inertna ili se vidimo u ozlju
- KAMPERI IZ ZAGREBA IDU NA POCETKU KOLONE RADI PARKIRANJA KAD DOCEMO NA RIJEKU.....SVI VI KAMPERI KOJI DOLAZITE S DRUGIH STRANA AKO DOĐETE PRIJE ZG KOLONE PARKIRAJTE SE DO SAMOG OBJEKTA A AKO DOĐETE POSLIJE ONDA CETE SE PREPARKIRATI KADA DIO SUDIONIKA ODE DOMA I OSLOBODI MJESTA
- kod podizanja šatora budite racionalni s prostorom jer je dosta satora pa da svi stanete
- vatra ce gorjeti citavu noc i zara ce biti u neogranicenim kolicinama a to znaci da ponesete mesa i ostalih delicija u neogranicenim kolicinama
- za cugu valjda ne trebam nista pisati
- popuni li se parking na rijeci –postoje jos 2 rezerva parkinga ( vidi fotku ) na koja ce vas uputiti organizatori
- vlasnici starih bicikala mole se da kod dolaska na desat ( subota oko 12.30 ) donesu bicikle kod objekta da ih izlozimo
- apoteku, kiosk i trgovinu u centru ozlja iskoristite u subotu da ne bi bilo joj nedjelja je a ja bas trebam ovo i ono
By null at 2010-02-27
ovo je copy paste sa oldschoola..... slike nisu prevelike pa su zato u originalnoj velićini!
By null, shot with DiMAGE Z10 at 2010-02-27
start kolone iz zagreba:
datum: 24.4.2010. ( subota)
start: 11.00 h
trasa: ZAGREB - LUCKO - STARA KARLOVACKA -KRASIC - OZALJ
By null at 2010-02-27
By null at 2010-02-27
By null, shot with DiMAGE Z2 at 2010-02-27
- krecemo tocno u 11.00….zato je pozeljno da dođete ranije i laganini se pripremite za start…tko bude kasnio trebao bi nas bez problema stici buduci da je kolona dugacka i inertna ili se vidimo u ozlju
- KAMPERI IZ ZAGREBA IDU NA POCETKU KOLONE RADI PARKIRANJA KAD DOCEMO NA RIJEKU.....SVI VI KAMPERI KOJI DOLAZITE S DRUGIH STRANA AKO DOĐETE PRIJE ZG KOLONE PARKIRAJTE SE DO SAMOG OBJEKTA A AKO DOĐETE POSLIJE ONDA CETE SE PREPARKIRATI KADA DIO SUDIONIKA ODE DOMA I OSLOBODI MJESTA
- kod podizanja šatora budite racionalni s prostorom jer je dosta satora pa da svi stanete
- vatra ce gorjeti citavu noc i zara ce biti u neogranicenim kolicinama a to znaci da ponesete mesa i ostalih delicija u neogranicenim kolicinama
- za cugu valjda ne trebam nista pisati
- popuni li se parking na rijeci –postoje jos 2 rezerva parkinga ( vidi fotku ) na koja ce vas uputiti organizatori
- vlasnici starih bicikala mole se da kod dolaska na desat ( subota oko 12.30 ) donesu bicikle kod objekta da ih izlozimo
- apoteku, kiosk i trgovinu u centru ozlja iskoristite u subotu da ne bi bilo joj nedjelja je a ja bas trebam ovo i ono
By null at 2010-02-27
ovo je copy paste sa oldschoola..... slike nisu prevelike pa su zato u originalnoj velićini!
Zadnja promjena: miniV8; 8/7/2011, 12:54; ukupno mijenjano 1 put.
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: 6. OLD SCHOOL DESANT: OZALJ 24.- 25.4.2010.
evo ljudi blizi se ozalj.
ajde se malo izjasnite ko bi isao da se probamo malo izorganizirati pa da idemo svi zajedno.
evo ja se prijavljuejm i spreman sam za sve dogovore oko klope cuge i svega sta nam je tamo potrebno.
1.HRKI
ajde se malo izjasnite ko bi isao da se probamo malo izorganizirati pa da idemo svi zajedno.
evo ja se prijavljuejm i spreman sam za sve dogovore oko klope cuge i svega sta nam je tamo potrebno.
1.HRKI
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
1.HRKI
2. miniV8
2. miniV8
miniV8- Administrator
1.HRKI
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
također kaj se tiče cuge klope, ostalog na usluzi, više za konzumaciju nego za pripremu!!!!
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
također kaj se tiče cuge klope, ostalog na usluzi, više za konzumaciju nego za pripremu!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
puyol je napisao/la:1.HRKI
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
ma za pripremu nije problem nosi se roštilj
Hrki- Administrator
1.HRKI
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
5.Shagan
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
5.Shagan
Shagan- Član
- Broj komentara : 16
Registration date : 27.04.2009
ljudi ajde dajte malo koji prijedlog kako cemo i sta ce mo.
treba izorganizirati kolopu, cugu,vidit sta nam treba za tamo stolove stolice kakvu ceradu ako bude kisa padala,dajte vi koji idete malo kakve prijedloge sta mozete donesti.
ja osobno idem sa peuegot partnerom dostavnim tako da mogu dosta toga pokrcati u njega.
treba izorganizirati kolopu, cugu,vidit sta nam treba za tamo stolove stolice kakvu ceradu ako bude kisa padala,dajte vi koji idete malo kakve prijedloge sta mozete donesti.
ja osobno idem sa peuegot partnerom dostavnim tako da mogu dosta toga pokrcati u njega.
Hrki- Administrator
a kaj nam treba? treba nam neki roštilj i svako nek si donese mesa i cuge i to je to!
miniV8- Administrator
ako bude kisa padala roštiljat ces kamo,i sjedit ces meni na k.... i jos miljon popratnih stvariminiV8 je napisao/la:a kaj nam treba? treba nam neki roštilj i svako nek si donese mesa i cuge i to je to!
Hrki- Administrator
ako bude padala kiša idemo doma, hahaahah a bumo vidli ne brini se!
miniV8- Administrator
ja sam mini kao sta znas u ZG-u od 20-23.04.,moram samo zamoliti sefa da mi da dan slobodnoga da ostanem na desantu,znaci sta se mene tice je 100% samo da skuham sefa....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Hrki je napisao/la:ljudi ajde dajte malo koji prijedlog kako cemo i sta ce mo.
Ja mogu ovak.
Imam 3 ili 4 stolice rasklopne koje cu uzimat, to su one kamperske od platna.
Jedan stol rasklopni oko 80x80 ako treba.
Kaj se tiče klope ja sam da kad dojdmo u zg da se skupe pare i jedan ili dvojica u neki centar i uzmu mesine i ostalog.
Opet je to glupo za vas kaj dolazite direkt tam, mozda da se onda vi dog pa zajedno kad idete kupite.
Da svako uzme kolko misli pojest je isto ok, mozda i najbolje jer je ionak prvo tam grah pa posle mi pečemo tak da moreš biti sit celo vrijeme.
Za cugu isti scenarij.
Za ceradu bi bilo idealno ako ima tko onaj paviljon prijenosni pa ga se samo sklopi u slučaju kiše.
Evo ako ima još koja točka da se mora oko nje dog dajte onda napišite ovdje da se zna, da mozemo raspravit.
Miljac
A samo da vam velim da se veselim to ozlju. Ak neznate u karlovcu vam kaufland radi i sub i ned do 21 sat. A nadam se da cu doc u neko doba i naravno bum donio koji komad mesa i vina. A moze i kotlovina past. Ak bu kisa kod cure u karlovcu ima cerade naljlona cjevi. Ak bu neko kuhal kavu ja bum mljeka donio. Ima tam dosta krava. Ej ekipo da ja kombajnom dojdem. Hahaha!
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
miljenko je napisao/la:A samo da vam velim da se veselim to ozlju. Ak neznate u karlovcu vam kaufland radi i sub i ned do 21 sat. A nadam se da cu doc u neko doba i naravno bum donio koji komad mesa i vina. A moze i kotlovina past. Ak bu kisa kod cure u karlovcu ima cerade naljlona cjevi. Ak bu neko kuhal kavu ja bum mljeka donio. Ima tam dosta krava. Ej ekipo da ja kombajnom dojdem. Hahaha!
odlicno,to sve sta si napisao je vrlo interesantno,i bilo bi dobro da se svi nazemo u dogovoreno vrijeme negdje u karlovcu i svi zajedno zapicimo za ozalj.
znaci bilo bi dobro da svi nesto ponesemo od doma od tih rekvizita,cerade stolice,nesto posuđa i ostalih popratnih sadrzaja za kapiranje,tako da sve imamo sta nam bude potrebno za taj dan i tu noc sta ce mo biti tamo.
Hrki- Administrator
ja sam Petra- Miljenkova cura..Što se mene tiče bilo bi mi drago da ja prisustvujem tom susretu iako se ne kužim u aute ali moj dečko to voli i ja ću ga podržati..nadam se da se vidimo u Ozlju.
Gost- Gost
devil je napisao/la:ja sam Petra- Miljenkova cura..Što se mene tiče bilo bi mi drago da ja prisustvujem tom susretu iako se ne kužim u aute ali moj dečko to voli i ja ću ga podržati..nadam se da se vidimo u Ozlju.
nije bitno sto se ne kuzis u aute,naravno da si dobrodosla u nase društvo
Hrki- Administrator
kaj nema nikog više?
miniV8- Administrator
E, nisam se javljal dok nisam saznal jel mogu taj vikend, znači ja sam za... Inače imam 4 (pun k... ružna) sklopiva platnena stolca , mogu vina uzet, imam i roštilj ak zatreba... Najbolje da se skupimo taj dan pa kupimo kaj bu falilo, povrća za uz roštilj i slično...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Camshaft je napisao/la:E, nisam se javljal dok nisam saznal jel mogu taj vikend, znači ja sam za... Inače imam 4 (pun k... ružna) sklopiva platnena stolca , mogu vina uzet, imam i roštilj ak zatreba... Najbolje da se skupimo taj dan pa kupimo kaj bu falilo, povrća za uz roštilj i slično...
Hahahaha, povrća!!!!
Frende kaj si ti popil??? Ma samo mesine i kruha!!!!
Vino ne da možeš uzet, nego si obavezan!!!!
Roštiljček je hrki već rezerviral, tak da nam ostaje hrana i cuga, a ako ostajemo prespavat neki šator, ja bum skopal negdi vreću ali mi ni baš na zraku za spat pogotovu ak bu kišilo.
Daj admin spoji teme.
Videl sam sad da ima uz ovu i tema Desant na Ozalj, mislim vide ljudi, al opet bude onih koji se zbune.
Mozda da ove koji su se u drugoj prijavili kontaktiramo jer jesu all in, pa ih se samo doda na popis.
Videl sam sad da ima uz ovu i tema Desant na Ozalj, mislim vide ljudi, al opet bude onih koji se zbune.
Mozda da ove koji su se u drugoj prijavili kontaktiramo jer jesu all in, pa ih se samo doda na popis.
1.HRKI
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
5.Shagan
6.Camshaft jel?
2. miniV8
3.puyol
4.frend s faksa
5.Shagan
6.Camshaft jel?
1. HRKI
2. miniV8
3. puyol
4. frend s faksa
5. Shagan
6. Camshaft
Eeeee, Puyol, ne ide roštilj bez luka, ak se izgubimo u noći da se lakše nađemo...
2. miniV8
3. puyol
4. frend s faksa
5. Shagan
6. Camshaft
Eeeee, Puyol, ne ide roštilj bez luka, ak se izgubimo u noći da se lakše nađemo...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Camshaft je napisao/la:1. HRKI
2. miniV8
3. puyol
4. frend s faksa
5. Shagan
6. Camshaft
hhahahahahhahaha ova ti je dobra.
ajde ekipa ima li jos neko da bi isao da nas bude vise
Hrki- Administrator
Miljac
Decki ma polako bez zivciranja. A najbitmije je da se uzme jedna vrsta vina i pive. A ja se nadam da bum uspio reg auto do tad pa da ja i cura dojdemo. A bitno je da se zna kolicina mesa dal bu to kobase snicli cevapi raznjici pljeskavice. Tak da ima svega. Da svaki clan donese kilu mesa pa se bu valjda 2o kila skupilo. A ja imam kotel mali za kotlovinu ak treba bum radio. Ak regam auto eto mene i cure tam.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 4. OLD SCHOOL DESANT NA OZALJ 30.4. - 01.05.2011.
» DESANT NA OZALJ
» 6. oldschol desant na Ozalj
» 5. oldschool desant na Ozalj - 2012
» DESANT NA OZALJ
» 6. oldschol desant na Ozalj
» 5. oldschool desant na Ozalj - 2012
Stranica 1 / 3.