hteo bih savete i vasa misljenja
+2
prka126
Camshaft
6 posters
Stranica 1 / 1.
hteo bih savete i vasa misljenja
evo ovako...ja sam nov u ovome.. ali ja imam u glavi ideju, da napravim nesto neubicajeno od fice...nesto sto se ne vidja svaki dan.... a zanimljivo izgleda...bar po meni....
napravio bih od njega malog terenca...dzipa...
ali to samo spolja,znaci nista ne bih oko motora dirao...stavio bih mu velike branike napred i nazad... na fazon sto ima lada niva 4x4... pragove-stepenike... i ako nadjem,zavario bih mu napred sajlu za izvlacenje sto imaju dzipovi... ali to sve za ukras... da mu daju neobican izgled... pa sta vi kazete na to ?
fica ima tockove od 12 inca... koji su najveci koji mogu da se montiraju bez njakanja blatobrana ?
napravio bih od njega malog terenca...dzipa...
ali to samo spolja,znaci nista ne bih oko motora dirao...stavio bih mu velike branike napred i nazad... na fazon sto ima lada niva 4x4... pragove-stepenike... i ako nadjem,zavario bih mu napred sajlu za izvlacenje sto imaju dzipovi... ali to sve za ukras... da mu daju neobican izgled... pa sta vi kazete na to ?
fica ima tockove od 12 inca... koji su najveci koji mogu da se montiraju bez njakanja blatobrana ?
Gost- Gost
Re: hteo bih savete i vasa misljenja
Pa kad već pitaš za mišljenja, ja to ne bih radil... Žao mi fiće za takve stvari... Ali ako se čvrsto odlučiš za takvu preradu, onda se potrudi da sve napraviš kak se spada pa da stvarno ispadne mali terenac... A to ne može biti lak posao... Opcija da fićo ostane fićo, ali se na njega potrpaju razni branici, vitla i slično za ukras mi se nikak ne sviđa...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Radije nemoj radit ništa jer vidim da imaš namjeru upropastit fiću, a to mi se ne sviđa niti želim slušat o tome.... radije prodaj fiću da se spasi!
Gost- Gost
ovo je kao neki fićo terenac, ali danas su fićeki stvarno rijetki i možda je šteta da to učiniš fićeku, no fićo je tvoj i odluka je tvoja tako da ako kreneš u radove prvo sakupi što više možeš materijala, što slika, što dijelova pa onda kreni, nemoj si dopustit da ti rad stane na pola. Ja kada se dvoumim za nešto onda uzmem list papira, malu vagicu koju imam, i pijune od mlina (to je ona igra za dvoje). Na papir stavljam sve ideje i kada ih skupim dosta onda odvažem da li da to radim ili ne. Tako da si stvarno razgleda što više opcija!
bez komenrara
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
moram se složiti sa ostatkom pučanstva. a gle tvoj je fićo i tvoja lova je u igri, pa ak si za samo naprijed....
samo nemoj misliti da kad staneš na pola će ti netko to htijeti kupiti, imat ceš smijanje a ne poglede vjeruj mi! ali opet ukus je kao čmar, svako ga ima! i to je zakon zato radi kako ti je volja!
samo nemoj misliti da kad staneš na pola će ti netko to htijeti kupiti, imat ceš smijanje a ne poglede vjeruj mi! ali opet ukus je kao čmar, svako ga ima! i to je zakon zato radi kako ti je volja!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
to je samo ideja za sad..i dvoumim se.... zato sam pitao za vase savete..
Gost- Gost
Bolje ga ovako uredi,o za ovaku prepradu trebaš jako puno love,znanja,vremena,truda.. Lako je nabacati na njega branike itd,ali moraju se druge stvari odraditi.. Ti ako njemu staiš vitlo,i uključiš ga,može ti npr cijeli prednji kraj otpasti,jer ga nisi pojačao itd itd.. Ali šteta je to uraditi u svakom slučaju..
Stranica 1 / 1.