1000 tcr replica by ljubas
+37
kris vidic
BISTRI
fodor
c r v
FLASHmata993
pedjamil
Juraj83
danijel 76
solex
Hornet
jasmin.ck
Filip
Zloćko
Marko ZG
fusher
Ćofi
Sasha19_81
tempo gt
miniV8
prka126
Gajbica
puyolov tata
Abarth
Camshaft
Lav
dr.Damba
Special
Floyd ZG
mitronni
Miljenko
puyol
johan
cake
Swordfish
nedo
Hrki
ljubas
41 posters
Stranica 1 / 18.
Stranica 1 / 18. • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
1000 tcr replica by ljubas
Poštovana ekipa sa foruma, vjerojatno ste već upoznati sa činjenicom da svog crnog figuara uskoro prodajem i da sam kupio Swordfishov projekt koji mislim završiti do kraja.
Naravno da svog ćofa neću prodati sve dok ovog drugog ne složim ili barem budem pri kraju.
Trenutno imam problema sa prijevozom jer mi frend koji ima kuku i prikolicu dolazi doma tek za Uskrs (na terenu je u Dubrovniku), tako da ću u Istru po fiću tek za 15-ak dana... uplata kolegi Swordfishu ide sutra, tako da smo i on i ja sigurni da ćof i sve ostalo za njega je moje vlasništvo.
Do onda pozdrav svima, ovdje ću Vas dalje obavještavati o svemu vezano uz ovaj projekt..
Naravno da svog ćofa neću prodati sve dok ovog drugog ne složim ili barem budem pri kraju.
Trenutno imam problema sa prijevozom jer mi frend koji ima kuku i prikolicu dolazi doma tek za Uskrs (na terenu je u Dubrovniku), tako da ću u Istru po fiću tek za 15-ak dana... uplata kolegi Swordfishu ide sutra, tako da smo i on i ja sigurni da ćof i sve ostalo za njega je moje vlasništvo.
Do onda pozdrav svima, ovdje ću Vas dalje obavještavati o svemu vezano uz ovaj projekt..
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Re: 1000 tcr replica by ljubas
ajde bravo samo naprijed.znaci jos jedan stroj se opako sređuje.
samo neka nas ima da drzimo tu tradiciju
samo neka nas ima da drzimo tu tradiciju
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
jedva cekam da vidim nastavak projekta i nesumljam da je fico iz dobrih dosao u dobre ruke samo ga ti dovedi u stanje kakvo zasluzuje
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Evo da malo osvježim temu.
U subotu (dakle za 4 dana) idem u Istru (Raša) po Swordfishovog fiću... jedva čekam,
već sada ga sanjam i ne spavam dobro.
Nakon toga ću sve što donesem lijepo poslikati i staviti nas forum.
A onda slijediii... ja bih to nazvao prvo forumsko sređivanje ćofija. Sve što ću raditi,
pitat ću sve Vas za savjet, iako ću neke stvari odraditi upravo onako kako želim i,
naravno, kako se meni sviđa... ali bit će mnogo toga gdje ću trebati Vašu pomoć.
Dakle, subota - dan "D"... ekipa, u nedjelju slijedi izvještaj.
U subotu (dakle za 4 dana) idem u Istru (Raša) po Swordfishovog fiću... jedva čekam,
već sada ga sanjam i ne spavam dobro.
Nakon toga ću sve što donesem lijepo poslikati i staviti nas forum.
A onda slijediii... ja bih to nazvao prvo forumsko sređivanje ćofija. Sve što ću raditi,
pitat ću sve Vas za savjet, iako ću neke stvari odraditi upravo onako kako želim i,
naravno, kako se meni sviđa... ali bit će mnogo toga gdje ću trebati Vašu pomoć.
Dakle, subota - dan "D"... ekipa, u nedjelju slijedi izvještaj.
ljubas- Počasni član
jedva cekamo da vidimo bit ce to fico za 5
nedo- Aktivni Član
ljudi sutra bi trebali dobit izvjestaj danas je kako je rekao ljubas isao po auto....
nedo- Aktivni Član
Hornet je napisao/la:Jutros smo se čuli bio je krenu po njega rekao je da će se javiti ,baš me zanima da izbaci te slike ,a uhvatila ga euforija sretan čovjek.
Upravo tako..sretan covjek je pokupio sve dijelove i krenuo put bjelovara...u 22:30h mi se javio da je sretno stigao i spustio ficeka na bjelovarsko tlo sa prikolice...detaljniji opis puta bude on sigurno napisao..ja mu zelim da zavrsi projekt do kraja...
Swordfish- Član
- Broj komentara : 28
joj pa tko nebi bio sretan kad ti nesto novo dolazi u garazu a jos je to fico hehe
nedo- Aktivni Član
Rekao sam da će slike biti u nedjelju, pa evo... znam da kasnim tjedan dana, ali bitno da je nedjelja...
Fićek stigao doma!
Fićo je po papirima 750 LE, crveni, 81.g.
Mogu reći da je u jako dobrom stanju, gotovo nigdje trul, naročito podovi, pragovi, blatobrani, podvozje...
Sjedala su uistinu kao nova, i prednja i zadnja. Prednji kraj (osim limarije) je kompletno restauriran.
Dijelovi koji su stigli sa fićom:
-motor seat ibiza 903 ccm kompl. restauriran, može se vidjeti u Swordfishovoj temi...
-podovi, jedan samo površinska korozija, drugi kao nov...
- prerađene sportske papučice, Aluminijski "Abarth" karter,
- kočiona kliješta za prednji kraj od fiata 850 potpuno uređena i bregasta 269 stupnjeva (neznam od kojeg fiata)...
- još jedna getriba 750, sportski filter, glava volana, doslovce sve i svašta...
- bijeli žmigavci, poklopci prednje haube, ispušna grana 4-2-1...
- federi od pegle, ukrasni krom. poklopci felgi 12 cola, alu felge 5,5x13 cola kompl. uređene...
- 3 potpuno nove lamele, sportski retrovizor, nove prirubnice i gumigelenki, žmigavci, svašta pomalo...
Još je stigla jedna odlična vodena pumpa za fiću, hrpa poluosovina, sajli, rez. guma, razne korisne sitnice,
dinamo i komplet dihtunga za konačno uređenje motora, ali sam jednostavno zaboravio uslikati.
Eto, ekipa, to je za sada sve, a uskoro ću postaviti i slike svih dijelova koje sam do sada uspio prikupiti za fiću,
a koji će ići na ovog crvenog fiću koji će se složiti "do yaya". Nakon toga moram samo vidjeti šta mi još nedostaje,
pa to sve nabaviti i krenuti sa projektom dalje...
Fićek stigao doma!
Fićo je po papirima 750 LE, crveni, 81.g.
Mogu reći da je u jako dobrom stanju, gotovo nigdje trul, naročito podovi, pragovi, blatobrani, podvozje...
Sjedala su uistinu kao nova, i prednja i zadnja. Prednji kraj (osim limarije) je kompletno restauriran.
Dijelovi koji su stigli sa fićom:
-motor seat ibiza 903 ccm kompl. restauriran, može se vidjeti u Swordfishovoj temi...
-podovi, jedan samo površinska korozija, drugi kao nov...
- prerađene sportske papučice, Aluminijski "Abarth" karter,
- kočiona kliješta za prednji kraj od fiata 850 potpuno uređena i bregasta 269 stupnjeva (neznam od kojeg fiata)...
- još jedna getriba 750, sportski filter, glava volana, doslovce sve i svašta...
- bijeli žmigavci, poklopci prednje haube, ispušna grana 4-2-1...
- federi od pegle, ukrasni krom. poklopci felgi 12 cola, alu felge 5,5x13 cola kompl. uređene...
- 3 potpuno nove lamele, sportski retrovizor, nove prirubnice i gumigelenki, žmigavci, svašta pomalo...
Još je stigla jedna odlična vodena pumpa za fiću, hrpa poluosovina, sajli, rez. guma, razne korisne sitnice,
dinamo i komplet dihtunga za konačno uređenje motora, ali sam jednostavno zaboravio uslikati.
Eto, ekipa, to je za sada sve, a uskoro ću postaviti i slike svih dijelova koje sam do sada uspio prikupiti za fiću,
a koji će ići na ovog crvenog fiću koji će se složiti "do yaya". Nakon toga moram samo vidjeti šta mi još nedostaje,
pa to sve nabaviti i krenuti sa projektom dalje...
Zadnja promjena: ljubas; 19/4/2009, 09:30; ukupno mijenjano 1 put.
ljubas- Počasni član
oće li sređivanje ić u smjeru abartha,orginalnog ili tuninga 70-ih i početka 80-tih
cake- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 16.04.2009
sretno sa sredivanjem
nedo- Aktivni Član
cake je napisao/la:oće li sređivanje ić u smjeru abartha,orginalnog ili tuninga 70-ih i početka 80-tih
Još neznam niti sam... original neće biti sigurno, nije to moj stil.
U ovom slučaju pokušat ću spojiti sve današnje novitete sa nekadašnjim izgledom fiće.
P.S. Oprostite na ovim slikama koje se samo djelomično mogu otvoriti, pokušao sam par puta
i nikako da se prikažu u punoj veličini...
ljubas- Počasni član
moj neki savjet....neeeeeeeee
ioako se o guštima ne raspravlja al...od modernih tekovina bi triba bi samo radio sa mp3 playerom ))
ostavi ga u nekom oldschool štihu,kalan do ibera ,ostavi chrom branike,oldschool felge,mašina ti je već nabrijana....nabrij trap do kraja,iznutra samo eventualno od dodatne opreme neke oldschool kade(tipa muscle car)..
i to je to nkakve geđe međe jer bi ispa kontra efekt...NHF....ovo mi ja napravijaa da iman tako odakle počet,mislim na dobru šasiju i dobar motor
ioako se o guštima ne raspravlja al...od modernih tekovina bi triba bi samo radio sa mp3 playerom ))
ostavi ga u nekom oldschool štihu,kalan do ibera ,ostavi chrom branike,oldschool felge,mašina ti je već nabrijana....nabrij trap do kraja,iznutra samo eventualno od dodatne opreme neke oldschool kade(tipa muscle car)..
i to je to nkakve geđe međe jer bi ispa kontra efekt...NHF....ovo mi ja napravijaa da iman tako odakle počet,mislim na dobru šasiju i dobar motor
cake- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 16.04.2009
evo ljubas pocelo je ona jedna bregasta ima oznaku 219 i ta bregasta ti je od biankica 70 hp s tim da je jedan brig od ispusnog ventila dosta pohaban johan bi mogal znat sta ce se dogadat ali ja mislim da je jos uvijek bolje nju stavit nego onu standard odluci sam ocemo nju ili std stavit
Guest- Gost
Stavi tu od biankića...
ljubas- Počasni član
Evo, ljudi, krenulo se dalje... konačno!
Auto je u V.Gorici, radi se unutrašnjost od stakloplastike.
Nakon toga ide u pod, pa se prema felgama rade rubnjaci....
Poslije - limarija i lakiranje, pa na kraju po motor kod Rafe i onda sklapanje...
Nadam se da sam do proljeća konačno gotov!
Auto je u V.Gorici, radi se unutrašnjost od stakloplastike.
Nakon toga ide u pod, pa se prema felgama rade rubnjaci....
Poslije - limarija i lakiranje, pa na kraju po motor kod Rafe i onda sklapanje...
Nadam se da sam do proljeća konačno gotov!
ljubas- Počasni član
Jebeno... hvala Bogu, bit će nešto od tog motora... je li, Rafo?
ljubas- Počasni član
Je li ima netko objašnjenje za ove klipove?
ljubas- Počasni član
ajmo ajmo radovi u tjeku
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
stavio sam bregasu onu 219 i triger san slozia fali onaj bakelit prije pumpe benzina ali ja bi to sve ionako zacepio najbolje da uzmes elektronsku pumpu goriva koju je ima austin mislim da ima takvih za kupit kod tokica a i stole prodaje iste,to je ok stvar jer na ovim mehanickim uvik ili pukne memrana ili se potrosi ona stangica pa imas problema
Guest- Gost
ne valjaju ti klipovi nista,baci ih u kantu(samo reci koju haha)......rafo nek stavi onu pumpu kao i ja ima je u tokica 430kn nova i ima garanciju........ako ti triba ekscentar za triger javi,ima ih jos viska(50 kn kom).....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Ok., kupit ću onda pumpu kod Tokića.
Najbolje je Rafo da vidiš šta mi još treba, pa sve kupim i pošaljem ti odjednom...
Najbolje je Rafo da vidiš šta mi još treba, pa sve kupim i pošaljem ti odjednom...
ljubas- Počasni član
Johane, kakvi su to klipovi? Bolji od običnih ili...
Zašto je rupa u sredini?
Zašto je rupa u sredini?
ljubas- Počasni član
I napišite mi točno koja je to pumpa.
ljubas- Počasni član
Johan?