BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 14 / 14.
Stranica 14 / 14. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
marko fico je ispao odlican,bas ga je ljepo za viditi,kako ti se ponasa ovaj sistem grana i lonca 4-1
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
E sad koliko ću ti moć točno odgovorit,dva dana je tek na fići pa nisam još uočio sve razlike ali neke se odma vide... Mogu ti usporedit sa ispušnim sistemom od 750 motora koji sam imao pa znam i vidim razlike. Što se tiče neke sad ekstra razlike nema je, tipa do brzine auta da sad ide ko kuga,neide ide malo bolje, ali razlike di se najviše vide su tipa kod rada motora- koda malo mirnije radi kod kretanja iz druge sa mjesta,kod vožnje na malim okretajima u 4 brzini i pri tom da dodaješ gasa tu se dosta bolje ponaša, povlači i puno bolje diše. Jednostavno koda je življi i pri dodavanju gasa u vožnji bolje, finije i brže regira na gas. E da i meni jako bitna stavka tiši je od 750 auspuha pošto ima bolji protok pa se ne dere toliko. Hrki ako ti nisam uspio konkretno odgovorit definiraj malo bolje to pitanje "kako ti se ponasa" pa cu pokusat bit precizniji. Nije mi dovoljno siroka rupa na limu di prolazi auspuh da stavim jedan od ovih koje imam izrađene 4-2-2-lonac da usporedim ali mislim da ima ljudi tu na forumu koji imaju tako nešto pa bi mogli malo više znat o toj varijanti. Sve u svemu zadovoljan sam i to je to šta sam i očekivao od takvog auspuha.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
dovoljan odgovor,jer vozit 903 na ficin auspuh katastrofa barem meni,nikako docekati padovu da kupim grane i lonac
Hrki- Administrator
Trebao bi to rješit jer ako je od 750 ga dosta guši,da je bar od 850 već bi nešto lakše disao makar ne puno ali je fi cijevi ipak malo veći. Sve ti govori to da kad sam pržio svog u iberu po autoputu da je tu auspuh od 750 se iznutra razletio,počeo je zvonit ali se i tu već vidjelo kad ga je "ispuhao" da ide malo bolje.
Budem jedan dan otišao na neku dužu šnitu di ga mogu razvuć pa ću znati kako se ponaša kad je duže pod opterećenjem i dali u konačnoj ide šta bolje.
E da, bitna i loša stavka koju sam primjetio je da se u motornom prostoru stvara veća temperatura nego prije što se vidi na temperaturi motora ali to je normalno pošto nije isto dali prolazi jedna ugrijana cijev tu ili četiri ugrijane. Nije strašno ali primjetio sam!
Budem jedan dan otišao na neku dužu šnitu di ga mogu razvuć pa ću znati kako se ponaša kad je duže pod opterećenjem i dali u konačnoj ide šta bolje.
E da, bitna i loša stavka koju sam primjetio je da se u motornom prostoru stvara veća temperatura nego prije što se vidi na temperaturi motora ali to je normalno pošto nije isto dali prolazi jedna ugrijana cijev tu ili četiri ugrijane. Nije strašno ali primjetio sam!
Svaka čast, zaslužio si sad uživati... Kompletno je druga stvar rješavati probleme koji nastaju u vožnji od onih dok još nisi stavio auto na cestu...
Da ovdje pohvalim inicijativu za izradu kvalitetnije kopije 4-2-2 auspuha, svaka čast, mislio sam ti napisati tamo u oglas, al znam da ne voliš nepotrebne komentare...
Da ovdje pohvalim inicijativu za izradu kvalitetnije kopije 4-2-2 auspuha, svaka čast, mislio sam ti napisati tamo u oglas, al znam da ne voliš nepotrebne komentare...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
i zvuk je preheben ..... mislim na fićo, ne susjedu ... šala mala . . .
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Hvala Cams legendo, to volim kad ljudi imaju razumijevanja ...
Ma znas u cemu je stvar,svi pricaju Italija,Padova,kojekakvi sajmovi, otpadi,furde i stranice poput e-baya. To su dobre kombinacije kad bi se ljudima dalo zajebavat da das novce nekom poznatom pa da ti to donesu jer da osobno ides po to nemaš nikakvu računicu,ove kopije kojekakve koje se daju naručit da liči na nešto a da nije pretjerano skupo nije ništa bolje od ovih koje ja imam niti su u išta boljim uvjetima radjeni niti s boljim alatima, to tvrdim i stojim iza toga jer sam gledao čitav postupak izrade i mogu reć da je jeb... Svaki dio na auspuhu je radio drugi čovjek,tokar(ploče-adaptere),strojar(priprema,bušenje cijevi i slaganje dijelova za lonac),čovjek na pigalici za cijevi i na kraju varioc koji je te komade sastavljao. Prije nego šta sam ih uopće stavio u prodaju sam obišao neke vama poznate ljude pa bar iz priča da sad ne imenujem koji su više u auto-moto sporu i u sličnim mehaničarskim vodam nego što sam ja star pa valjda i nešto znaju. Svi su se složili koji su vidjeli original auspuh po kojem su ovi radjeni i ove moje da su u najmanju ruku odlično odrađeni ako ne i bolje po nekim detaljima od uzorka. Pa kad neću ja u Italiju došla je ona meni... Bit cijele priče je da cjenovno ostane u istom rangu,da proizvod bude na razini odrađen i najbitnije od svega je to da se može doć osobno pogledat,uvjerit se i poslušat zvuk istog lonca koji je ugrađen na mog fiću. Prije nego što negdje drugdje ga kupiš i neznaš šta si kupio dok ga ne platiš i dok ti ne dođe. Pa ko voli...
Hahahha haah Jurica prestigao si me u slanju mog posta, nebi pisao ovoliko da sam znao da ćeš to potvrdit,hvala..
Ma znas u cemu je stvar,svi pricaju Italija,Padova,kojekakvi sajmovi, otpadi,furde i stranice poput e-baya. To su dobre kombinacije kad bi se ljudima dalo zajebavat da das novce nekom poznatom pa da ti to donesu jer da osobno ides po to nemaš nikakvu računicu,ove kopije kojekakve koje se daju naručit da liči na nešto a da nije pretjerano skupo nije ništa bolje od ovih koje ja imam niti su u išta boljim uvjetima radjeni niti s boljim alatima, to tvrdim i stojim iza toga jer sam gledao čitav postupak izrade i mogu reć da je jeb... Svaki dio na auspuhu je radio drugi čovjek,tokar(ploče-adaptere),strojar(priprema,bušenje cijevi i slaganje dijelova za lonac),čovjek na pigalici za cijevi i na kraju varioc koji je te komade sastavljao. Prije nego šta sam ih uopće stavio u prodaju sam obišao neke vama poznate ljude pa bar iz priča da sad ne imenujem koji su više u auto-moto sporu i u sličnim mehaničarskim vodam nego što sam ja star pa valjda i nešto znaju. Svi su se složili koji su vidjeli original auspuh po kojem su ovi radjeni i ove moje da su u najmanju ruku odlično odrađeni ako ne i bolje po nekim detaljima od uzorka. Pa kad neću ja u Italiju došla je ona meni... Bit cijele priče je da cjenovno ostane u istom rangu,da proizvod bude na razini odrađen i najbitnije od svega je to da se može doć osobno pogledat,uvjerit se i poslušat zvuk istog lonca koji je ugrađen na mog fiću. Prije nego što negdje drugdje ga kupiš i neznaš šta si kupio dok ga ne platiš i dok ti ne dođe. Pa ko voli...
Hahahha haah Jurica prestigao si me u slanju mog posta, nebi pisao ovoliko da sam znao da ćeš to potvrdit,hvala..
Evo i kratkog filmića test vožnje na otvorenoj cesti koju sam spominjao par postova prije... nažalost tokom snimanja je mobitel zvonio par puta pa je filmić iz 3 dijela...
A di je taj "zvukić"?I ja bi htel čuti!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ups ko kaj vozi?Sigurno Antonio nekaj vozi,al kaj??
Na snimci je fico sa 750 auspuhm pa se ionako nebi cuo novi zvuk,bude uskor i snimka zvuka valjda samo zvuk sa snimke nije bas isti kao u zivo!
Sefe, jel vozis kaj makinu ili si ga pospremio za zimu? :-)
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ovo je šteta da leži treba ga sad uništavat pa za to je i napravljen zar ne?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
opet sam procitao temu od pocetka prijatelju zivim za dan kad stavimo ficu kraj fice i provozamo se
LOKOT!!!
Otključao sam ove temu i postavljam pitanje odmah: Zbog čega je zatraženo zatvaranje teme? Vidio sam da je tema zaključana i mislio sam da postoji neki razlog i da je to nečiji dogovor, pa nisam ništa pitao. Dakle, da vidimo koje je obrazloženje?
Oprosti Marko!! Moja greška,na krivom sam mestu stisnul lokot.Moja tema treba bit zatvorena a ne tvoja.Još jednom MOJA greška.
Problem je u tome sto je ovdje napravljen takav potez da sam ja ostao izbezumljen, sta bi se desilo npr. da ste vi ili bilo koji drugi clan dali prijedlog bez moga znanja da se tema preseli ili obrise, vjerovatno bi reakcija od onih koji bi trebali vodit racuna o odrzavanju i vodjenju foruma bila slicna ovoj sada ako ne i ista znaci tema bi se premjestila ili obrisala. Onda se pitate zasto forum ne funkcionira kao nekad, e dragi moji clanovi ovog foruma ovo vam je samo jedan pokazatelj a ima ih jos dosta di stvari ne funkcioniraju kako bi trebale.
Ukratko ovaj forum koji je nekad bio magnet za ljude koji su na bilo koji nacin vezani za slicnu stvar bilo to prodajom dijelova kao ja ili pak prezentacijom necijih radova ili pak izmjenom iskustava vezanim za sve sto ima veze sa ficekima pretvorio se u obicnu prčiju di se nezna ko pije a ko placa...
Za sve komentare vezane za ovaj moj post ili prituzbe molio bi da se obrate na moj broj telefona radi preglednosti teme. Unaprijed hvala!
095/8949-242 MARKO
Ukratko ovaj forum koji je nekad bio magnet za ljude koji su na bilo koji nacin vezani za slicnu stvar bilo to prodajom dijelova kao ja ili pak prezentacijom necijih radova ili pak izmjenom iskustava vezanim za sve sto ima veze sa ficekima pretvorio se u obicnu prčiju di se nezna ko pije a ko placa...
Za sve komentare vezane za ovaj moj post ili prituzbe molio bi da se obrate na moj broj telefona radi preglednosti teme. Unaprijed hvala!
095/8949-242 MARKO
Marko primi moju ispriku jer sam ja mahinalno zaključao temu bez da sam provjerio i tebe obavjestio o tome.Forum je "zamro" zbog drugih društvenih mreža iako ima jedan krug ljudi koji drže forum aktivnim i ako bog dao tako će bit i dalje.još jednom primi ispriku zbog pogreške.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ja sam bio uvjeren da sam ja zaključao. Jer sam kljucao neke teme Šta je deda dao nalog
Hrki- Administrator
Stranica 14 / 14. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Stranica 14 / 14.