san svih nas (abarth kolekcija)
+13
Ćofi
miniV8
gost 1
Abarth
mirekk
jure.abarth
Filip
zok fićo
Luka 850
Camshaft
tempo gt
mitronni
Hrki
17 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: san svih nas (abarth kolekcija)
Potpis!! (na Hrkijev post)Hrki je napisao/la:miniV8 je napisao/la:dubok đep i zapostaviti sve ostalo u životu, vjeruj mi sve ostalo su samo sitnice ali ovakva žrtva kakvu su napravili Žbogar i Šverko a ima ih još takvih to nemože svako.... oni žive za to i naravno da to cjene
ma koja žrtva mini o cemu ti pricas,ja bi prije reko sebićnost,znaci ja ja i samo ja i onda 30 mjesta niko pa opet ja.a živiti sam ko pas bez prijatelja mislim da nije bas normalno.u svijetu ima brdo kolekcionara pa i onaj tip mislim iz osjeka ima brdo oltajmera i to samo određene modele aute svi su ko novi,a tip je normalan.i ima vrijednije aute od oba dvojice zajedno,samo sta tip ne brije na abarthe
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
DidaVu- Aktivni Član
- Broj komentara : 185
Registration date : 11.05.2012
i jos jedna stvar kad kupuju to ne vrijedi nista i kupovali bi za kiki riki a kad prodaju onda to ima deserostruku vrijednost,ma ko je tu lud pa nisu ljudi ovce za šišanje, ima nas debila ko ja na primjer koji sam nasjeo,ali u manjini smo ali ja uvjek kazem oteto prokleto onaj gore sve vidi i sve dođe kad tad na naplatu
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ma cak se slazem sa davorom da proda duple dijelove taj neki zbogar onome koji je istinsli abarth fan. Ne onome koji bude dijelove preprodao okolo. Ni taj kranjec a ni sverko nebudu u grob odnjeli sa sobom ili mozda grade sebi mauzoleje ko veliki vođe. Kad ovi odu bude bar netko imao sta razjebat od nasljednika pa mozda abarth pacjenti dodu do necega.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Miro potpis!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Glinek,skofljica,centar sela
puyolov tata je napisao/la:Potpis!! (na Hrkijev post)Hrki je napisao/la:miniV8 je napisao/la:dubok đep i zapostaviti sve ostalo u životu, vjeruj mi sve ostalo su samo sitnice ali ovakva žrtva kakvu su napravili Žbogar i Šverko a ima ih još takvih to nemože svako.... oni žive za to i naravno da to cjene
ma koja žrtva mini o cemu ti pricas,ja bi prije reko sebićnost,znaci ja ja i samo ja i onda 30 mjesta niko pa opet ja.a živiti sam ko pas bez prijatelja mislim da nije bas normalno.u svijetu ima brdo kolekcionara pa i onaj tip mislim iz osjeka ima brdo oltajmera i to samo određene modele aute svi su ko novi,a tip je normalan.i ima vrijednije aute od oba dvojice zajedno,samo sta tip ne brije na abarthe
potpis Davor N.
mogu samo da se slozim u 100% sa Hrkijem!!!
@Miro, to je stav,KAPA do poda,da svi malo podijelimo,svi bi sretniji bili...
Htjeo sam raspredat i svasta reci,ali nekako se susdrzavam,jer prije odgovora procitao sam sve njegove postove na forumima i netu!!!!
Decki danas sam bio u Glineku,Skofljica,naci gosp. Zbogarja,..to je na cca 25 min od moga stana u Ljubljani.ili je vrijeme utjecalo na moje raspolozenje,ili, ma ne znam sta reci!!! JAD JAD JAL!!!
5.idem opet sutra,da se nadjem sa nima,bio sin,ne zna nista i nema kljuc,AL ce taj razjebat sve kad stari umre,ima da bude VRTNA RASPRODAJA..vidi mali koliko ljudi dolaze i svi teskog srca i sa zalom u ocima odlaze... mali ce pocet racunat!!!
Cijenim sve vlasnike ljubitelje i imaoce Zastavinih vozila,svaka cast trkacim legendama,da ih ne nabrajam,mozda izgledam kao neki panj!amater!zajeban!lakodelac!,ali decki pa svaku vecer u Balama sjedim sa gosp.koji je vozio nacionalku,pa o detaljima uz kamin,sa veseljem u ocima,o njegovom imenu,ako dopusti!!!
Jer nakon danas,razmisljam o zabrani imena na mome Ficeku,nema da bude nista FIAT..on je zastava 750 luxe!!!
slike okacim.I da bas sam sretan ,da je jedan post donio toliko zdrave i kvalitetne rasprave,stavova i misljenja,dobro je to,nije duh zamro....
potpis Davor N.
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
istina
Zloćko je napisao/la:Kažu ljudi da Abarthomanija teška ali prokleto teška droga i da je heroin za nju mala maca.Onaj tko se jednom navuče navuko se i to ga drži dok ne otegne papke i ja se takvim ljudima divim.Naravno za tu vrstu droge treba imati dubok đep ako se hoće orginal.
teska je to bolest Zlocho,vidio sam i ne mogu jos vjerovat...
gost 1- Aktivni Član
treba i doktora platit kad se cojk razboli...evo skrtica pomalo krenuo da prodaje..vidi oglasa...DZblogar...e neka.sad ja i svoga prodajen..da kupin od njega .pa makar trulog..
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-oglasi/zastava/zastava-750-600-d-in-750-ficko-letnik-1968-150000-km-bencin-1287193958.html?aclct=1369130639
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-oglasi/zastava/zastava-750-600-d-in-750-ficko-letnik-1968-150000-km-bencin-1287193958.html?aclct=1369130639
gost 1- Aktivni Član
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» kolekcija slika Palmirio Abarth
» svih 8 minuta i 1 sekunda bez daha.... pogledati!!!!
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» ure abarth
» abarth carburatore
» svih 8 minuta i 1 sekunda bez daha.... pogledati!!!!
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» ure abarth
» abarth carburatore
Stranica 2 / 2.