FICO CUPE CABRIO
+6
Luka 850
Marko ZG
miniV8
750
puyolov tata
dr.Damba
10 posters
FICO CUPE CABRIO
evo prerade koju sam nasel tu na forumu koju sam ja radil prije 7 godina u jednoj autolimariji to je bilo rađeno za mojega gazdu radili smo ga godinu dana ja i gazda fico je kompletno ojacani i motor je od yuga 45 ima tvrdi krov sa zadnjim orginalnim staklom koji se spusta ko na peugeotu 206 cc znaci izvedba je cuppe cbrio auto je atestiran i moze se normalno regati prednji branik je od kie i farovi zadnij je rađeni od lima i otraga ima lampe od peugeota 106 prednja hauba je orginal samo je malo modificirana i produzena vrata su orginalna samo pojacana i bez okvira od stakla nutra su ugradena stakla od golfa II zadnja bocna prednje vjetrobransko staklo je orginal samo je okvir malo bolje nakoseni da prileze staklima po sredini ima pojacanje ko na golfu I cabrio otraga ima namontirana mala bocna stakla koja se spustaju kada se krov dize i zadnja hauba je izrađena iz lima i u sredini ima otvor za hlađenje napravljenu od forda mondea sa boka ima napravljene usisnike koji sluze za hlađenje motora i sa desne strane vodi direktno do kilera I sve u svemu izgleda uredu ja osobno nisam videl bolju preradu fice u cabrio nije da se hvalim zato kaj sam ga ja radil
Zadnja promjena: damir_novoselec; 30/4/2010, 00:34; ukupno mijenjano 1 put.
Re: FICO CUPE CABRIO
OK stvar ukusa,o ukusima se ne raspravlja,ali ovaj levo od njega mi se viša dopada!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
nije lose al ovo vise nije fico!!
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
ovo nije fićo ali ovo je pokazatelj što je sve naš damir sposoban napraviti...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ako je gazda to želio mislim da je onda to i dobio... osobno mi je presmješan i za sebe nikad nebi tako nešto napravio jer nisam ljubitelj takvog đira,a guba bi bio da vidim takvo nešto na cesti i još da ga vozi neki dobar komad. A što se tiče odrađenog posla da ne uzimam u obzir da je napravljen od fiće po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je odrađen jebački poso i još uz to mi djeluje dosta kvalitetno i precizno koliko mogu vidjet iz ove jedne slike.
Ko voli nek izvoli... ima nas svakakvih!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
puyolov tata je napisao/la:OK stvar ukusa,o ukusima se ne raspravlja,ali ovaj levo od njega mi se viša dopada!!
Aha
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
gledajte ja sam samo pokazal kaj sam radil ni meni nije bas nekaj ali ja boljega kabrija nisam videl a da je orginal orginal to stoji i sebi nikad nebi tak slagal auto ja volim orginal izgled sa laganim modifikacijama
puo ljudi i puno ukusa ja sam to slagal dok su tek poceli neki pokusavati raditi prerarde na limariji to je bilo prije 7 ili 8 godina jos nije bilo ni sretracea ili stretstyala tak da u to vreme je bila pojava na cesti
puo ljudi i puno ukusa ja sam to slagal dok su tek poceli neki pokusavati raditi prerarde na limariji to je bilo prije 7 ili 8 godina jos nije bilo ni sretracea ili stretstyala tak da u to vreme je bila pojava na cesti
Marko ZG je napisao/la:Ako je gazda to želio mislim da je onda to i dobio... osobno mi je presmješan i za sebe nikad nebi tako nešto napravio jer nisam ljubitelj takvog đira,a guba bi bio da vidim takvo nešto na cesti i još da ga vozi neki dobar komad. A što se tiče odrađenog posla da ne uzimam u obzir da je napravljen od fiće po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je odrađen jebački poso i još uz to mi djeluje dosta kvalitetno i precizno koliko mogu vidjet iz ove jedne slike.
Potpis...
Vidio sam več taj auto pred par godina. Definitivno je puno truda uloženo (i novaca) Jedinstven je ,a to je očito i bio cilj. Uglavnom svaka čast i tebi i vlasniku Peugeo-fiče.... Al oriđiđi je oriđiđi....
Evo pronasel sam i fotke...
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
a tko je tebe postavio da donosiš zakone... hahahahha
stari puno fićeka je uništeno na puno gore načine nego ovaj, po meni je gore kada uzmu klinci i iživljavaju se na autu, ali ovo je primjer za što je čovjek sposoban a neradi se o ukusu jer auto je i po meni koma.... ali ovo je potpuni custom made auto.... jebi ga treba respectirati ovaj rad bez obzira na ishod i izgled....
stari puno fićeka je uništeno na puno gore načine nego ovaj, po meni je gore kada uzmu klinci i iživljavaju se na autu, ali ovo je primjer za što je čovjek sposoban a neradi se o ukusu jer auto je i po meni koma.... ali ovo je potpuni custom made auto.... jebi ga treba respectirati ovaj rad bez obzira na ishod i izgled....
miniV8- Administrator
Kolega Damire, baš sam gledao sve ove teme koje imaš kod nas na forumu, na nekim drugim forumima, a i čuo sam puno toga o tebi osobno. Vidi se da stvarno imaš dara, volje i znanja. Ja sam isto jedan od onih koji voli originale ali to volim kod SVOJIH auta, ali to što drugi vole imaju maksimalno pravo na to. Super je to što se to tvoje znanje može iskoristiti i us svrhe restauracije. Skidam kapu na radu i samo naprijed!!!
Miljac
Zaista ljepo nema sta za rec. No po meni ak se radi cabrio trebo bi bit sto orginalniji. No ima ljudi koji zele bit posebniji od drugih i na takav nacin se pokazivat. Kad vidim koliko cjene ljudi ficeke pa to je fakat strasno. A tebi damire puno srece i nastavi samo tak. A mozda bi mogo i meni peglicu slozit da bu cabrio.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
kako cabrio može biti što originalniji???
miniV8- Administrator
Ha teško je ovo komentirat, da sam slučajno videl slike, rekel bih da je to jedna od gorih stvari kaj sam videl... Al kak i sam veliš, to je gazda htel, a ti si očito ono kaj se od tebe tražilo napravil odlično...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Miljac
A mini pa pogledaj slike pod zastava 750 cabrio ili na www fico.si. Isto ko i peglica. A ima raznih prerada. Cuo sam da u madarskoj se da dobrih auta nac i da nisu cjene velike. Samo papire nac. A svako ima pravo da sa svog auta napravi kaj zeli. A mene isto zivcira kad je na autu nabacano spojlera lampi muzike ko u disku itd. A vecina njih nema ukusa u tome. Misle da su frajeri i kak je puno ulozeno da bu to neko platio kad bu prodav. A svaki auto je hrpa skupog lima i plastike koji mozes imat godinama i odna neka budala se zaleti i sve ulozeno je izgubljeno. Zato treba slozit da bu to sto lakse za uredit. Ko zna dal bu za 30g bilo dj za ficu itd. Ima nas svakvih pa ak neko hoce fici kotace na krov stavit nek stavi meni nesmeta.
Hahhaha Miljac ova ti je dobra "Ko zna dal bu za 30g bilo dj za ficu itd." Ako sve skupa računajući sa našim autima kao autima za dijelove kad budu za to, bude dijelova za još 10 god.,a i to sam dodo još bar 3.god da lijepo zvuči bit će dobro... Previše je naših ljubimaca otišlo u nepovrat neznajući npr. da bi jednog dana i fićo mogao postat nekakav ozbiljniji predmet koji će s vremenom doć do nekakve cijene koja mu i priliči, da bi ljudi koji su ih se riješavli kako bi imali više mjesta na livadama i šupama koje im ionako za ništa nisu služile i dobivali nekakvih bijednih 100-300kn ovisno o tome dali su ih rjesili preko C.I.O.S.-a ili lokalnih cigića zvanih čistača sekundarnih sirovina svima bi nam sad sa ovog foruma bila milina i bez briga bi slagali fiće koje posjedujemo jer bi cijene dijelova u dućanima koji ih još drže bile puno pristupačnije,a još bitnijeje da bi i lakše dolazili do tih dijelova ma bili ono novi ili polovni...
"Ko zna dal bu za 30g bilo dj za ficu itd."... ostaje nam samo utjeha i nada za ovaj komentar. Miljac pozlatile ti se riječi!
"Ko zna dal bu za 30g bilo dj za ficu itd."... ostaje nam samo utjeha i nada za ovaj komentar. Miljac pozlatile ti se riječi!
ako bu netko od nas za 30 godina vozio fiću ja ga ubijem jer nije vrijedan zraka na ovoj kugli zemaljskoj...... valjda budete malo ozbiljnije aute vozili a fićek može biti za izložbu za 30 godina....
miniV8- Administrator
Mini V8 bit ćemo prisiljeni ga vozit po zemaljskoj kugli jer će bit jedina naprava koja će vozit, ove ostale će letit...
hahahahhahahah
miniV8- Administrator
Miljac
Hahaha fico i krila. Pa zato sad slozite limariju da vas vozi barem 15g. Skupljajte djelove i kak su se nekad zamatali u novinske papir. Treba cuvat sto vise stare aute. Trenutno fico nema neku veliku vrjednost makar pojdinici oceju puno love. Uglavnom bilo to fico peglica stojadin itd treba cuvat da nasim unucima pokazemo nesto staro. A ljepo je vozit se u novom autu al kad se pokvari pa onda je veselo u novaniku. A sad ko misli cuvat nek cuva a ko ne nek vozi dok ima volje i zelje. Decki sretno i polako u zavoju.
Similar topics
» FIAT 128 SPORT CUPE BY ZVEKI
» Fiat 128 sport cupe tuning by milanov
» HOT CABRIO
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO
» Yugo Cabrio 1991
» Fiat 128 sport cupe tuning by milanov
» HOT CABRIO
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO