pomagajteeeeeee!!!!
4 posters
Stranica 1 / 1.
pomagajteeeeeee!!!!
sad se vracao kuci kad na semaforu mi stade cofi, motor radi al nece sa mjesta, mislio sam da je prirubnica al, promjenim je mada sam vidio da je ok...
mjenjac sam stavio u 1. brzinu al tocak mogu okretati!!!!
nema nikakvog grebanja ni zvukova kada pokusam krenut, samo stoji!!!!!
haj doktori, molim dijagnozu!!!
unaprijed hvala
mjenjac sam stavio u 1. brzinu al tocak mogu okretati!!!!
nema nikakvog grebanja ni zvukova kada pokusam krenut, samo stoji!!!!!
haj doktori, molim dijagnozu!!!
unaprijed hvala
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
Re: pomagajteeeeeee!!!!
Si promenil pravu???
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ma nemam pojma
mozda i nisam,
sutra cu svasta pokusavati al mislim da nije prirubnica jer kad ona ode, cuje se kao da melje, sto se meni nije dogodilo!! sta jos mislite da bi moglo biti??
moze li biti kakav veci kvar???
mozda i nisam,
sutra cu svasta pokusavati al mislim da nije prirubnica jer kad ona ode, cuje se kao da melje, sto se meni nije dogodilo!! sta jos mislite da bi moglo biti??
moze li biti kakav veci kvar???
750- Aktivni Član
Gumigeleng levi i desni prirubnica leva i desna ili koja poluosovina!! Polako dio po dio provjeri i sa malo maraka fičo ide dalje u nove vožnje!!! SRETNO
daj boze da je samo to!!
750- Aktivni Član
moze biti vise stvari.prirubnica,gumigelender ili da je pukla poluosovina u mjenjacu.glupo je raspravljati kad moze biti vise stvari.
najbolje sutra po danu upali auto stavi u brzinu pusti kvacilo izadzi iz auta sagni se i koja se poluosovina bude vrtila znaci da je u njoj problem odnosno u jednoj od navedenih mogucih kvarova.
sretno u popravku
najbolje sutra po danu upali auto stavi u brzinu pusti kvacilo izadzi iz auta sagni se i koja se poluosovina bude vrtila znaci da je u njoj problem odnosno u jednoj od navedenih mogucih kvarova.
sretno u popravku
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Fići se zna dogodit da slomi zupce prve brzine i rikverca, ali onda bi moga krenit iz druge..... pogledaj da nije pukla poluosovina tamo onaj dio šta ulazi u mjenjač, di dolaze kockice!
Gost- Gost
NightRider je napisao/la:Fići se zna dogodit da slomi zupce prve brzine i rikverca, ali onda bi moga krenit iz druge..... pogledaj da nije pukla poluosovina tamo onaj dio šta ulazi u mjenjač, di dolaze kockice!
Bio moj isti sa kockicama slučaj, pa se moj mehaničar čudio kako je to moguće . . . . ( srećom zupci brzina ostali čitavi ) . . . .
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
napravioooo
elasticni zglob se izvukao sa svog mjesta, onaj siri dio na koji se sarafi prirubnica , a na osovini tocka mi ostao onaj uzi dio sa gumom ..... poluosovina ostala na "suhom" i nije okretala tocak!!!
ali sreca sto nije skroz spalo jer bi mi ispala poluosovina iz mjenjaca!!!
stavio sam neko dobro ljepilo i nabio cekicem natrab jer mi se nije dalo odsarafljivati onu veliku maticu!!
u svakom slucaju hvala, nocas nisam oka sklopio!!
elasticni zglob se izvukao sa svog mjesta, onaj siri dio na koji se sarafi prirubnica , a na osovini tocka mi ostao onaj uzi dio sa gumom ..... poluosovina ostala na "suhom" i nije okretala tocak!!!
ali sreca sto nije skroz spalo jer bi mi ispala poluosovina iz mjenjaca!!!
stavio sam neko dobro ljepilo i nabio cekicem natrab jer mi se nije dalo odsarafljivati onu veliku maticu!!
u svakom slucaju hvala, nocas nisam oka sklopio!!
750- Aktivni Član
Znači ipak si nočas šrafil krivu stranu!! Ma to su draži naših auteka!!!
Stranica 1 / 1.