Ljudi čitajte PM!!!!
2 posters
Stranica 1 / 1.
Ljudi čitajte PM!!!!
Poslao sam desetke PM-ova u vezi susreta i jako malen dio ljudi mi je odg.
Vidim da su i oni kojima sam poslo bili poslije toga online a nisu odgovorili.
Ljudi nije problem ako niste u mogućnosti sudjelovati, razumljivo je ako radite, imate obaveze, nije čak ni bitno. Ustvari ko sam ja da se meni ili bilo kome opravdavate?
No bilo bi mi drago barem da odgovorite i kažete žao mi je nemogu doći, drugi put, ili kaj je puuuuno bolje, da da obavezno dolazim s fićom, dolazim ali ne s fićom i slično.
Dakle molim vas pogledajte i odgovorite ili ako ste za samo se dopišite na listu.
Hvala!!
Vidim da su i oni kojima sam poslo bili poslije toga online a nisu odgovorili.
Ljudi nije problem ako niste u mogućnosti sudjelovati, razumljivo je ako radite, imate obaveze, nije čak ni bitno. Ustvari ko sam ja da se meni ili bilo kome opravdavate?
No bilo bi mi drago barem da odgovorite i kažete žao mi je nemogu doći, drugi put, ili kaj je puuuuno bolje, da da obavezno dolazim s fićom, dolazim ali ne s fićom i slično.
Dakle molim vas pogledajte i odgovorite ili ako ste za samo se dopišite na listu.
Hvala!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Re: Ljudi čitajte PM!!!!
Mozda je i bolje ovako jer ako pocnu da se javljaju i izvinjavaju, upropaste temu koja mesto da ima dogovor oko skupa za temu ima izvinajvanja i ispirke. Druga je stvar sto je vecina ljudi u bedaku sa parama ili vremenom te je mali odaziv.Tako ti je svuda.
Vec 30 godina cekam bolje sutra te, probudite me toga jutra kada bude bolje sutra!
Vec 30 godina cekam bolje sutra te, probudite me toga jutra kada bude bolje sutra!
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
Re: Ljudi čitajte PM!!!!
Gigi sve to stoji, i sam vidiš da ne tražim neke isprike, jer i počevši od sebe znam da danas sa novcima nikako na zelenu granu.
Dakako da ne tražim ljude da se u temi jave, zato sam i slao pm-ove, no morao sam ovako napisati. Pošto sam pratio tko je svakodnevno prisutan ili barem unazad nekoliko dana mišljenja sam bio da neki čak niti ne čitaju temu o okupljanjima i zato sam prionuo poslu i zasipao ljude porukama i bilo bi mi drago da odgovore pa da znam na čemu sam.
Dakako da ne tražim ljude da se u temi jave, zato sam i slao pm-ove, no morao sam ovako napisati. Pošto sam pratio tko je svakodnevno prisutan ili barem unazad nekoliko dana mišljenja sam bio da neki čak niti ne čitaju temu o okupljanjima i zato sam prionuo poslu i zasipao ljude porukama i bilo bi mi drago da odgovore pa da znam na čemu sam.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Stranica 1 / 1.