15.05.2010. slike video itd... molim u ovu temu
+18
Gajbica
Filip
Lav
miro
Luka 850
JURICA
zok fićo
puyol
fodor
tempo gt
Miljenko
prka126
Camshaft
Floyd ZG
Hrki
mitronni
johan
miniV8
22 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
15.05.2010. slike video itd... molim u ovu temu
slike govore sve, malo smo pokisli (ko miševi), malo smo imali limarskih radova jer je bilo i sudara... malo smo se vozili po karting centru...
uglavnom prejeben* iskustvo po meni....
polazak prema samoborskom trgu
paljenje svijeća na spomeniku poginulih branitelja
imam još ali nisam još prebacio...
uglavnom prejeben* iskustvo po meni....
polazak prema samoborskom trgu
paljenje svijeća na spomeniku poginulih branitelja
imam još ali nisam još prebacio...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: 15.05.2010. slike video itd... molim u ovu temu
na kaptolu....
i pomladak je bio nazočan...
ekipa malo...
i pomladak je bio nazočan...
ekipa malo...
miniV8- Administrator
joj sta mi je zao sta nisam bija,ali to me sad jos vise gura da zavrsim sta prije ficu,dogodine sam prisutan sto posto!!!!
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Odlično dečki,svaka vam čast!
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Odlično, zakon! Brijem da je bilo mrak, kaj je bio kakav šou kasnije u eko selu? Ko je sve ostao do kraja? Meni je toliko žao da nisam mogao doći da nemam riječi, nažalost prikovan sam za krevet još od četvrtka (bolestan).
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Ljudi, bilo je odlično, ja sam oduševljen, cijelo vrijeme sam bil sretan ko malo dijete, kakva kiša, bilo je ludilo... Htel bih čestitat svima zaslužnima na organizaciji, bilo je bolje nego sam se nadal... Imam stotinjak slika i filmića, al to će nažalost malo pričekat, nisam u mogućnosti to sad stavljat... Bilo je eto i problema malo, nažalost... A prespavat smo ostali Puyol, Juraj83, Miro, Ivica i ja, obilno smo doručkovali, popili putnu i krenuli doma, hehe.. Uglavnom, slike i filmići će bit, i stvarno bi mi bilo žao da sam ovo propustil...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
evo ovako nam je bilo cijelu noć:
Što se svega tiče bilo je presavršeno, jedino mi je žao što se Fodoru ono dogodilo, ali sve ostalo, ekipa , mjesto, auti, sve je bilo genijalno, uživao sam cijelo vrijeme!
OVIM PUTEM ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU PRISUSTVOVALI I KOJI SU SE TRUDILI DA OVO ISPADNE OVAK DOBRO KAKO JE ISPALO.
P.S. MIRO JE KRALJ! NAJVEĆI!
Što se svega tiče bilo je presavršeno, jedino mi je žao što se Fodoru ono dogodilo, ali sve ostalo, ekipa , mjesto, auti, sve je bilo genijalno, uživao sam cijelo vrijeme!
OVIM PUTEM ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI SU PRISUSTVOVALI I KOJI SU SE TRUDILI DA OVO ISPADNE OVAK DOBRO KAKO JE ISPALO.
P.S. MIRO JE KRALJ! NAJVEĆI!
MILJAC
Tesko je opisat ovaj dogadaj. Htio bi se zahvalit svima na organizaciji i svemu. Iako smo svi smo bili mokri to nas je jos vise motiviralo da ovo bude za vjecno pamcenje. A nadam se i vjerujem da bude jos jedna promotivna voznja ove god. Jos jednom hvala svima koji su bili na skupu. A oni koji nisu bili neka im bude zao.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
evo da i ja nesto kazem,bilo je odlicno od samog pocetka
kisa nam je stvarala dosta problema al nema veze pokazali smo svima
da mozemo nesto organizirat ,a to je tek pocetak,jednostavno ne moze se opisat ...
ImageShack.us
ImageShack.us
kisa nam je stvarala dosta problema al nema veze pokazali smo svima
da mozemo nesto organizirat ,a to je tek pocetak,jednostavno ne moze se opisat ...
ImageShack.us
ImageShack.us
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
Hej...stvarno je bilo super, ljudi suzakon, ostal sam iznenađen....kiša je malo zeznula stvar,ali kaj buš, oduprijeli smo se...ne žalim kaj sam došal...
još da nisam slupal auto, i da sam mogao ostati do jutra...
još da nisam slupal auto, i da sam mogao ostati do jutra...
fodor- Aktivni Član
- Broj komentara : 147
Registration date : 01.03.2010
Već sam ti rekel, Fodor, ti si legenda!
A isto kaj veli Prka, Miro i Ivica su kraljevi..
A isto kaj veli Prka, Miro i Ivica su kraljevi..
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
P.S. MIRO JE KRALJ! NAJVEĆI![/quote]
MIRO a stas pricati KRALJ nad KRALJEVIMA
P.S. MIRO JE KRALJ! NAJVEĆI![/quote]
MIRO a stas pricati KRALJ nad KRALJEVIMA
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ljudi ovo nije monarhija.... ovo je demokracija i samo precjednik ima riječ.... hahahahahaahah
miniV8- Administrator
Decki evo i da ja nakon ovoga svega iskažem svoje impresije.
Prvo da naglasim od kad sam ustao jučer do sada proklinjem vrijeme i nemogu si pomoći!!!
Susret je bio unatoč tome pun pogodak, dakle od sastanka na početku, voznje po Zagrebu, voznje do Samobora, (ultra brze voznje do Eko sela), hrane, itd.
Ekipa je prva liga, od prvoga prke koji je najrpije došao, pa do zadnjeg(sad neznam koji, hehe), svi su stojički podnijeli cijeli put, mrcvarenje po kiši a i na kraju svu frustraciju utopili u odličnoj hrani.
Žao mi je kaj je na kraju ostalo samo nas 5 prespavat, pošto smo očekivali veći dio ljudi da ostane i produlji druženje što je moguće više.
Dakako taj manjak nije nam smetao i ostatak je to breme nosio bez ikakovih problema!!!
Moram Miru i Ivicu naglasit jer momci su Kraljevi kakve još nisam imo priliku upoznat!!!
Da se vrnem na slike i filmove, molim vas da svi koji ste slikali napravite neki folder pa ga uploadajte na net ili spržite na cd-dvd i prvom prilikom donesite na sastanak tako da predsjedništvo arhivira ovaj susret za vijeke vjekova!!!!
Prvo da naglasim od kad sam ustao jučer do sada proklinjem vrijeme i nemogu si pomoći!!!
Susret je bio unatoč tome pun pogodak, dakle od sastanka na početku, voznje po Zagrebu, voznje do Samobora, (ultra brze voznje do Eko sela), hrane, itd.
Ekipa je prva liga, od prvoga prke koji je najrpije došao, pa do zadnjeg(sad neznam koji, hehe), svi su stojički podnijeli cijeli put, mrcvarenje po kiši a i na kraju svu frustraciju utopili u odličnoj hrani.
Žao mi je kaj je na kraju ostalo samo nas 5 prespavat, pošto smo očekivali veći dio ljudi da ostane i produlji druženje što je moguće više.
Dakako taj manjak nije nam smetao i ostatak je to breme nosio bez ikakovih problema!!!
Moram Miru i Ivicu naglasit jer momci su Kraljevi kakve još nisam imo priliku upoznat!!!
Da se vrnem na slike i filmove, molim vas da svi koji ste slikali napravite neki folder pa ga uploadajte na net ili spržite na cd-dvd i prvom prilikom donesite na sastanak tako da predsjedništvo arhivira ovaj susret za vijeke vjekova!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
to sam svakako mislio napraviti, da se objedine sve fotke i arhiviraju!
drago mi je da vam je bilo super,krivo mi je jer sam morao sljakati cijeli vikend,ali nadam se druge godine dolasku. svima veliki pozdrav!
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
kaj druge
ove opet.....
ove opet.....
miniV8- Administrator
Vidim da je misija obavljena, svaka vam čast na organizaciji i druženju, žderanju i lokanju........ žaj mi je šta nisam bija, ali bit će prilika, nadam se šta prije!!!
Gost- Gost
Ovaj susret je svakako dao povoda da cemo drugi puta napraviti jos vece okupljanje, po meni, moze na istome mjestu, a pogotovo Eko selo koje je dobilo jednu novu musteriju za godisnji. Unatoc vremenu I dr neprilikama dokazali smo spremnost na sve, a pogotovo na pomoc u nevolji kolegi pri cemu zahvaljujem svima ! Drago mi je sto sam bio prisutan ovakvome dogadaju - drugi puta sigurno dolazim sa zenom i malom kcerkicom uz prijedlog za vise druzenja u okruzenju prirode ..... Pozdrav od Medjimurca iz srca Slavonije !!!
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
priroda je izostala zbog vremena, ali idući put će nas poslužit!
Ekipa!
Okupljanje je bilo stvarno odlično, pa i unatoč dosadnoj kiši. Žao mi je da nisam mogao nastavit u eko selo sigurno je bilo dobro, drugi put..
Upoznao sam neke ljude s foruma i svi su ok, skroz pozitivni! Nadam se ponovo nekom većem susretu i u još većem broju, naravno s lijepšim vremenom.. Do onda se vidimo srijedom u Adžijinoj ili već di
Okupljanje je bilo stvarno odlično, pa i unatoč dosadnoj kiši. Žao mi je da nisam mogao nastavit u eko selo sigurno je bilo dobro, drugi put..
Upoznao sam neke ljude s foruma i svi su ok, skroz pozitivni! Nadam se ponovo nekom većem susretu i u još većem broju, naravno s lijepšim vremenom.. Do onda se vidimo srijedom u Adžijinoj ili već di
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
biti ćete obavješteni sutra popodne di odsad pa na dalje
Ekipo pozdrav svima, hvala na srdačnom prijemu i mrak druženju. Teško je kada neznaš ljude i preko foruma šalješ komentare, ipak si malo rezerviraniji. Kako sam i rekao u subotu sada mi je sto puta lakše i lakše vas steram u ... . Šta reči, samo mogu u superlativima pričati o svima. Ovaj peto fantastikus je sve stojički podnio naravno plus prka i ljepša polovica koji su pobjegli vidjevši dvoranu za spavanje. Ujutro smo čekali Vesnu Mimicu da nam dođe pokazati vježbe istezanja na strunjačama, ali kažu da je žena u penziji i da joj je loše od pretjeranog vježbanja.
Zasada sam skroz zdrav i ona prašina u ustima ujutro nije azbestoza od krova več sa poda.
Sve ovo daje čari i bez toga nebi bilo takve zaje....
Svi ste vi kraljevi, ipak ste vi upoznali mene i frenda a ja puno novih prekrasnih ljudi. Ovo je početak jednog novog druženja i prijateljstva.
Zasada sam skroz zdrav i ona prašina u ustima ujutro nije azbestoza od krova več sa poda.
Sve ovo daje čari i bez toga nebi bilo takve zaje....
Svi ste vi kraljevi, ipak ste vi upoznali mene i frenda a ja puno novih prekrasnih ljudi. Ovo je početak jednog novog druženja i prijateljstva.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» pm molim pomoc
» Molim pomoć - identifikacija sjedala
» El shema Z-750
» Crazy video
» prijedlog pa ćitajte slike dodane 08.11.2009.
» Molim pomoć - identifikacija sjedala
» El shema Z-750
» Crazy video
» prijedlog pa ćitajte slike dodane 08.11.2009.
Stranica 1 / 3.