To je on !
+7
Filip
Miljenko
Camshaft
zastava750(fićo)
jeremija
Hrki
puyol
11 posters
Stranica 1 / 1.
To je on !
Znam da malo kasnim sa predstavljanjem moga ćofija, ali nadam se da mi nećete zamjeriti...
Dakle, je, to je on: moj Fićo, odnosno, putnički automobil Zastava 750 M! :-)) Proizvodnja 1975. godine. Moja punica vozila ga je, pazila i mazila do 1992. kad je odlučila da kupi drugi auto, pa mi ga je poklonila (Hvala punici! :-)) Od tada ćofi je bio u garaži, bilo je ponuda, ali nije mi padalo na pamet da ga prodam. Pa to je Fićo!!!
I tako, vrijeme je prolazilo... Zbog moje lijenosti, nisam ga palio, samo bih povremeno "zavrtio" motor, da ne blokira...
Ove godine, negdje u četvrtom mjesecu, palo mi je na pamet da bi bilo dobro da pokušam oživjeti "starca".
Znimljivo je to da je fićo nakon 18 godina stajanja uz malo "nagovaranja" upalio bez problema! Je da je malo kašljucao, ali, kresnuo je! Ovdje ne mogu a da ne kažem kako mi je od velike pomoći bio član ovog foruma Tomow (Hvala Tomo! :-))
Radovi su krenuli, najprije je na redu limarija koja obzirom na godine nije loša...
Evo za početak nekoliko sličica, bit će ih još...
Dakle, je, to je on: moj Fićo, odnosno, putnički automobil Zastava 750 M! :-)) Proizvodnja 1975. godine. Moja punica vozila ga je, pazila i mazila do 1992. kad je odlučila da kupi drugi auto, pa mi ga je poklonila (Hvala punici! :-)) Od tada ćofi je bio u garaži, bilo je ponuda, ali nije mi padalo na pamet da ga prodam. Pa to je Fićo!!!
I tako, vrijeme je prolazilo... Zbog moje lijenosti, nisam ga palio, samo bih povremeno "zavrtio" motor, da ne blokira...
Ove godine, negdje u četvrtom mjesecu, palo mi je na pamet da bi bilo dobro da pokušam oživjeti "starca".
Znimljivo je to da je fićo nakon 18 godina stajanja uz malo "nagovaranja" upalio bez problema! Je da je malo kašljucao, ali, kresnuo je! Ovdje ne mogu a da ne kažem kako mi je od velike pomoći bio član ovog foruma Tomow (Hvala Tomo! :-))
Radovi su krenuli, najprije je na redu limarija koja obzirom na godine nije loša...
Evo za početak nekoliko sličica, bit će ih još...
Zadnja promjena: brancin; 26/5/2010, 23:21; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: To je on !
Odličan je, po slikama se čini jako dobar limarski.
Slobodno staviš slike malo veće rezolucije da se više vidi.
Slobodno staviš slike malo veće rezolucije da se više vidi.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
radovi krenuli to je najbitnije ,puno uspjeha u radovima
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Glavno da je spasen i da ide u sredjivanje! Dobar mu je onaj Fiat znak, al nije za Ficu. pozdrav
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
jeremija je napisao/la:Glavno da je spasen i da ide u sredjivanje! Dobar mu je onaj Fiat znak, al nije za Ficu. pozdrav
Ma naravno da nije, isto kao i tablica! To su se djeca malo zabavljala! :-)
Gost- Gost
dosta dobar fićo,sretno s radovima
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
Sad kad je krenulo, nema natrag! Sretno s radovima!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Sad punom snagom naprjed. Sretno u daljnim radovima.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Mislim da imaš dobru bazu za na stavak restauracuje-Pozdrav i stretno
silvano2703- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 27.03.2010
poZZ punici!!!
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
E, da je meni nac takvu punicu, svaka čast na oživljavanju uspavanoga fiće, pozzz
Gost- Gost
Fićo je odličan, a imam ti ja punicu, nema fiće ali puno priča za NightRidera
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Hvala svima na podršci!
U tijeku su limarski radovi na podvozju, a to ide sporo, sporije nego što sam mislio... Nema veze, kad već radim
želim da svako "sumnjivo" mjesto bude sanirano kako treba. Živio CEODVA
Kad uhvatim vremena nabacit ću još koju fotku...
I molim vas, ne hvalite mi toliko punicu, mogao bih pomisliti da je stvarno dobra.
U tijeku su limarski radovi na podvozju, a to ide sporo, sporije nego što sam mislio... Nema veze, kad već radim
želim da svako "sumnjivo" mjesto bude sanirano kako treba. Živio CEODVA
Kad uhvatim vremena nabacit ću još koju fotku...
I molim vas, ne hvalite mi toliko punicu, mogao bih pomisliti da je stvarno dobra.
Gost- Gost
Takvog istog ćofa sam imao još davne 95, samo što je bio 77g, sa žmigavcima u blatobranima, armaturom limenom i krovom bez tapecirunga, moj čak nije imao ni četiri žmigavca, vjerojatno je na tvom naknadno ugrađen. Imam jednu sliku od njega i baš mi je žao što ga nisam više poslikao (vjerojatno zbog fotiča sa filmom ). Moram sliku skenirati pa stavim.
Ma samo polako sve se stigne.
Ma samo polako sve se stigne.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
miro je napisao/la: ...moj čak nije imao ni četiri žmigavca...
Moj ih ima tri. a četvrti (zadnji desni) je razbijen!
Nema ni moj (za ono vrijeme) čudo moderne tehnike: prekidač za sva četiri žmigavca... Moš mislit!!! To bi bio luksuz!
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.