lakiranje
5 posters
lakiranje
zna li iko koliko kosta lakiranje za fica
fićo 750- Aktivni Član
- Broj komentara : 170
Registration date : 10.07.2010
Re: lakiranje
sve o visi sta zelis obicni auto lak znaci 1K ili ako zelis malo kvalitetniji lak 2K ili opet zelis bazu plus bezbojni lak ili metalik cjene su ti govorim za termolakirnicu od 2500 kn pa do 5000 kn i opet ti zavisi o poslu dali ima puno kitanja i potrosnoga materijala za pripremu auta
Kolega reci što bi odprilike radio po pitanju bojanja ,tada možemo razgovarati o veličini posla ,cijeni materijala, pa i samog rada ??
Gost- Gost
Ja sam neki dan pital za koplet lakiranje izvana i neke elemnte iznutra na peglici obicna boja i ne u termolakirnici i receno mi je 2 tisuce kuna. Ima mozda i jeftinije a i skuplje. Navodno da ima neka boja koja nema dugogodisnji sjaj ak je auto vani stoji da za 3g je sav zmatiral al je kila od 120 do 250 kn. Tak da napisi stanje fice pa se moze i o cjenama. Pa sretno u radovima.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
damir je najbolje napisa cijenu ipak je on profesionalac u tome,ja sam davno radija lakiranje i cijena se nije bas nesto minjala,uvik je bilo za malu klasu auta cijena pituravanja oko 3500 do 4500 t kuna,sad su se malo podigle radi skupljih boja,a pravi posal kosta i priko 1000 eura......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
da i zaboravio sam napisati da se ukidaju nitro boje sad se i vec tesko i mozeju kupiti kod nas dolaze boje na vodenoj bazi i to ce znatno poskupiti lakiranje tako da se i nek i ne cude kad im neko bubne cjenu lakiranja jer te vodene boje odnosno boje na vodenoj bazi su duplo skuplje od standardnih nitro boja ali posto se nas hrvatska okrenula za zemljama koje su ekoloski nastojenije od nas morati cemo masno placati tu ekologiju
LP
Trenutno mi je fićo kod limara s kojim ću sredit limariju pokitat i pobrusit auto... pa me zanima zna li netko koliko bi koštala usluga lakiranja u komori na pripremljen auto...
Hvala...
Trenutno mi je fićo kod limara s kojim ću sredit limariju pokitat i pobrusit auto... pa me zanima zna li netko koliko bi koštala usluga lakiranja u komori na pripremljen auto...
Hvala...
Gost- Gost
evo mene konkretno zanima kolko bi koštala varijanta sa temeljnom pa bezbojnim lakom riječ je o naranđastoj boji. kompletan auto i iznutra štokovi i pragovi. mislim da je set materijala oko 1500 kn plus minus.
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
Similar topics
» Uvjeti za kvaliteno lakiranje 1 dio !
» Lakiranje auta
» Lakiranje cijelog Fiće
» limarenje i lakiranje rijeka
» Lakiranje auta
» Lakiranje cijelog Fiće
» limarenje i lakiranje rijeka