Nekaj lupa!
5 posters
Stranica 1 / 1.
Nekaj lupa!
Ovak,išo sad malo provozat fiću,i skužim da mi na desnim grabama nekaj lupi,ali nebi reko da je od kotača nego kao da dolazi od srednjeg grebena,odispod negde,mada je i kad sam smoto desni ajnšlag pa krenuo jednom lupilo,posle više ne. Živim u stanu,a dok ga ne regam nemogu nigde s njim da vidim kae. Pa bih vas molio ako kome šta ovako napamet pada nešto na pamet kaj bi moglo bit..
žućo- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 02.09.2010
Re: Nekaj lupa!
Jel moguće da su možda prešli ovi seleni (gume ove nutra jel),pa lupa na neravninama...a zvuk se samo prenosi pa imam briju da je od nekud ispod...
žućo- Član
Svasta moze da lupa. Imas ga u planu slagat pa onda ces vjerojatno piksirat prednji kraj ak treba krajnike amortizeri lezajevi. Nosaci motora itd. Tesko je rec ovak kaj lupa. Polako kupuj dj i ureduj malo po malo pa onda bu i rega dosla. Sretno
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Prvo ne kradi slike!!!!
Kaj se tiče kvara moguće je da su ti seleni koje si ti označil, a i moguće je da je selen na federplati pod uslovom da ti ne kljuca jež(pucanje limarije) i na kraju nemoj se smijat ali pregledaj kaj imaš u gepeku naprijed(dizalica, alat, prirubnice, gumiglengi i ostali teži metalni komadi).
Kaj se tiče kvara moguće je da su ti seleni koje si ti označil, a i moguće je da je selen na federplati pod uslovom da ti ne kljuca jež(pucanje limarije) i na kraju nemoj se smijat ali pregledaj kaj imaš u gepeku naprijed(dizalica, alat, prirubnice, gumiglengi i ostali teži metalni komadi).
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Moro sam se poslužit slikom,kad je već na usluzi...nego..budem skinuo kotač i zavuko se malo da vidim. Ak su seleni jel ih ima novih za kupit?
p.s. nemogu ništa i nikud s autom da ga sređujem i popravljam dok ga ne regam jer živim u stanu a na parkingu ništa nemogu...moram ga vozit okolo.
Trebo bi proć tehnički,sve dela osim kaj to lupa...vidićemo..
Nego gospon puyol jeste vi iz Samobora? ..nisam gledo..
p.s. nemogu ništa i nikud s autom da ga sređujem i popravljam dok ga ne regam jer živim u stanu a na parkingu ništa nemogu...moram ga vozit okolo.
Trebo bi proć tehnički,sve dela osim kaj to lupa...vidićemo..
Nego gospon puyol jeste vi iz Samobora? ..nisam gledo..
žućo- Član
Je, iz Sanobora!!
Oooo gospon puyol bojim se da bum kad regam fićeka vam u posjete došel,nismo si tak predaleko....
žućo- Član
I to obavezno!!! Ako si u blizini naljutili se bumo ak se ne javiš!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ne sekiraj se puyol,to se podrazumijeva!
Nego ovako..išo skinut kotač da vidim pa sam skužio da ima lufta na rukavcima (rekao bih da su to rukavci). Sjeo sam s frendom od cca 100 kg žive vage,onda se nečuje niš,a kad sam sam lupa kad idem desnim kotačem po neravninama..a rekao bih da lijevi ne lupa jer sam ja tamo inače bi valda i onda obzirom da oba imaju lufta. jel drži ta teorija vodu? Moje mišljenje je da su seleni ili kakav jež na limariji da bi stalno lupalo...
Evo označio sam na slici:
Uploaded with ImageShack.us
Nego ovako..išo skinut kotač da vidim pa sam skužio da ima lufta na rukavcima (rekao bih da su to rukavci). Sjeo sam s frendom od cca 100 kg žive vage,onda se nečuje niš,a kad sam sam lupa kad idem desnim kotačem po neravninama..a rekao bih da lijevi ne lupa jer sam ja tamo inače bi valda i onda obzirom da oba imaju lufta. jel drži ta teorija vodu? Moje mišljenje je da su seleni ili kakav jež na limariji da bi stalno lupalo...
Evo označio sam na slici:
Uploaded with ImageShack.us
žućo- Član
Ako je tak onda bi mogli rukaci biti...
Bude ti starina bolje rekal kad pročita.
Bude ti starina bolje rekal kad pročita.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ajd...znači ima lokera jedno mm do 2..kad cimam kotač gore dole čuje se lupkanje...
žućo- Član
Pikse!!
Znači treba piksirat..jel ima novih,il treba kemijat nekaj?
žućo- Član
imas sve novo za kupiti ne brini se jedino ce ti puyolov tata dati turpijicu i udri po rikavcima a kad ih slozis onda ce postati rukavci
Ko zna u šta će se to sve pretvorit,možda i u rikverace
žućo- Član
Rekel sam ti jučer, pitaj Juru 83 kolki je bil račun za taj posel!!!!
Stranica 1 / 1.