Crveni stroj zvan 750 devil red
+8
Miljenko
feder-klompa
baho
puyol
Marko ZG
Hrki
dr.Damba
cofi750
12 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Crveni stroj zvan 750 devil red
Kaj da velim, Zastava 750 ogd 80 ili 81 moram potrazit knjizicu vozila, auto je uredno bil garaziran nije se vozil po zimi, i redovitno servisiranm deda ga vozil, sve do kobnog dana ... ugl slike sljede
makina je stajala u garazi ravno 10 god, dok ga bratic i ja nismo probali upalit, i eto upalio iz drugog pokusaja i radi ko singerica cak je i u voznom stanju kolko got cudno zvucalo
makina je stajala u garazi ravno 10 god, dok ga bratic i ja nismo probali upalit, i eto upalio iz drugog pokusaja i radi ko singerica cak je i u voznom stanju kolko got cudno zvucalo
Re: Crveni stroj zvan 750 devil red
auto si ljepo slozi imas kod marka zg prednji kos novi to ljepo kupi i dopelaj auto do mene u vz i ja ti ga slozim i bude ko novi
odlicno sve se to da napraviti.mislim da ti vecinu tih djelova novih ima za prodati kolega marko zg
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Thx dečki, za sad bude ovak, dok ga frend ne uzme, nemam volje slagat ga sebi, nevolim ga i nevolim ga vozit NEMOJTE MI ZAMJERIT, fora mi ga vidjet i sve ali moj san je englez jedan na kojem se radi
Al eto prihvacam info i sve, jel cu ga slagat s frendom da cim prije zaprede ulicama Zagreba pa se onda i vidimo na kojem meetu
Kolko je zaje*** sa pripasavanjem prednjeg kosa ?? Svi kazu da se to ne isplati
Al eto prihvacam info i sve, jel cu ga slagat s frendom da cim prije zaprede ulicama Zagreba pa se onda i vidimo na kojem meetu
Kolko je zaje*** sa pripasavanjem prednjeg kosa ?? Svi kazu da se to ne isplati
meni je to jedno popodne da ga slozim a tebi ce biti tjedan dana i neces ga sloziti nije to samo tako prijatelju ali zivot je skola
Prije svega pozdrav cofi750! Ko got da je lijepo ga je unakazio,što se tiče dijelova imam ti sve šta bi ti trebalo od dijelova da se osposobi. Pa ako se kojim slučajem odlučiš ga slagat i ako ti cijene budu odgovarale možeš se slobodno javit za dijelove(hvala DAMBI i HRKI-u na preporuci za dijelove).
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
kaj se tice slaganja, mogu rec da jesam po godinama zelen mozda al znanja se ima sto od starog sto od dede tak da mi to nije bed, uglavnom sve sami delamo stari i ja, od mehanike, limarije do elektrike samo lakiranje nam nejde .... a sad fico je nastradal zbog oduzimanja prednosti i to ga pogodil pasat onaj stariji, jos se dobro cof i drzi ... inace kolko smjesno zvucalo u voznom je stanju ... od kad smo izvukli ovaj kotac ... tko bi reko da tak mali autek pretrpil nalet tone i pol 3 put veceg auta, rekli bi da ga je prepolovil da nekom ispricas a on je dozivil sam ovo ... tu sam zatecen ostal. eto sto vise citam ovaj vas forum to imam vecu zelju da se zakotrlja ulicama ....
Marko ZG : imam te na umu vidjeh oglas na oldschoolu prenesen je frendu sad je sve na njemu
Marko ZG : imam te na umu vidjeh oglas na oldschoolu prenesen je frendu sad je sve na njemu
svaka cast ako imas malo znanja sve se moze kad se hoce ajde samo ga vi slozite dacim prije izade na cestu hahahahahhahahahh
damba : u svakom slucaju ak di kaj zapne prvi si na listi kojeg zovem u pomoc samo nemoj znas ono zena me sad ne pusti ovo ono jel da se i pive ne prehlade
ma samo ti lepo frenda nagovaraj dok ne pukne pa počne radit, ili bu puknul pa odustal i mogal buš prodat fićeka ovdje nekome na forum.
uglavnom kaj se tiče svega u vezi fičeka na pravom si mjestu za informacije i pomoć.
uglavnom kaj se tiče svega u vezi fičeka na pravom si mjestu za informacije i pomoć.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
iskreno receno za taj svoj fico trebas samo desni blatobran i vezni lim a ovo sve ostalo se odradi sa rukama ako si rekao da imate znanja to vam nece biti problem a ako zapne slobodno pitaj sve sta ce te zanimati
nes mi prolazi kroz glavu, kolke su sanse da je njemu i stok povucen od siline udarca da mu nije sasija dobila po p*** ??? jel kolko se sjecam desna vrata su bila popigana tj nisu se dala zatvorit ... no to je sad opet moguce da deda kad je zletil kroz njih da ih je izbil i popigal ... hmmm
evo frenda....
prvo da zahvalim kolegi i prijatelju cofi750...respekt veliki
hvala ostalima na podršci i savjetima
g. markoZG očekujte poziv ovih dana.
prvo da zahvalim kolegi i prijatelju cofi750...respekt veliki
hvala ostalima na podršci i savjetima
g. markoZG očekujte poziv ovih dana.
baho- Član
- Broj komentara : 22
Registration date : 21.09.2010
nemojte se ljutiti ali slike su vam malo prevelike imate tamo temu kako kaciti slike na forum pa malo procitajte i probajte ih tako kaciti
uuu... jel ima kaj u tom arielu?
feder-klompa- Član
- Broj komentara : 26
Registration date : 15.09.2010
ups ups postavljanje slika
http://www.ficoforum.net/pravilnik-foruma-f1/postavljanje-slika-t1471.htm
http://www.ficoforum.net/pravilnik-foruma-f1/postavljanje-slika-t1471.htm
Guest- Gost
damba je napisao/la:nemojte se ljutiti ali slike su vam malo prevelike imate tamo temu kako kaciti slike na forum pa malo procitajte i probajte ih tako kaciti
isprike, tek sam od danas na forumu, ne bude se ponovilo...
baho- Član
obicno je 800 x 600 .... nebu se ponovilo
to Feder-klompa : da da ima knedle sa sljivama hahahah (koje jos uvijek cekam) hehehe u kutiji neke krpe i neki djelovi od cofa
to Feder-klompa : da da ima knedle sa sljivama hahahah (koje jos uvijek cekam) hehehe u kutiji neke krpe i neki djelovi od cofa
Kak napreduje fico? Jer se radi ili se zabusava?
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
zabušava se, neke pravne stvari treba obaviti pa slijede radovi
baho- Član
i jeli se krenulo i dali su se rijesile pravne stavari da vidimo kako stroj napreduje
polako se kreće
nažalost fali love trenutno
nažalost fali love trenutno
baho- Član
evo da se napokon i ja malo javim...crvena zvijer je odšlepana iz frendove garaže u okolici Čazme u Igrišće u radionicu i kreće polako projekt kragujevac '82...fićo je prekrasan i kad ga popravimo bit će ko iz tvornice.
jedva čekam da krenemo
lp svima
jošjednom hvala mom frendu luki aka cofi750 na poklonjenom fići
jedva čekam da krenemo
lp svima
jošjednom hvala mom frendu luki aka cofi750 na poklonjenom fići
baho- Član
ajde ajde delaj
BISTRI- Aktivni Član