svjetla 850 85g
+9
jones43
prka126
puyol
750
puyolov tata
dr.Damba
Filip
tempo gt
Sasha19_81
13 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
svjetla 850 85g
novo glupo pitanje
koje lampe su u orginal svjetlima?
T.j kakav je prihvat..
balonka
h1
h4
nesto 3 ?
Hvala.
koje lampe su u orginal svjetlima?
T.j kakav je prihvat..
balonka
h1
h4
nesto 3 ?
Hvala.
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
Re: svjetla 850 85g
balonka u svakom slucaju mislim,nek me ispravi neko ako grijesim
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
ali mislim da za h4 treba neki rele ugraditi jer bi mogla instalacija goreti kolko znam jer sam ja imao takav problem na jugicu goreli mi osiguraci i ona ona rucica na volanu tako dugo dok nisam rele ugradio pa mislim da bi to trebalo isto i na fici napraviti
Kupiš drito H5 i na far bez prstena, obavezno rele !!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
u mene su h4 i nista se ne grije...
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
ja imao h4 na fici i nisam ni znao da su h4 dok nisam skidao lamup
Iako,jesam ja za ugradnju releja ili tako nešto,svakako bi bilo bolje.
Iako,jesam ja za ugradnju releja ili tako nešto,svakako bi bilo bolje.
sve je rečeno.
inače su balonke, moreš kupit adapter za h4 no oni budu plastični pa očeju prejti, a imaš i h5 žarulje kak je stari rekal i samo pikneš nutra i sretan si.
i preporučam releje jer čuvaš ručice i prekidače.
inače su balonke, moreš kupit adapter za h4 no oni budu plastični pa očeju prejti, a imaš i h5 žarulje kak je stari rekal i samo pikneš nutra i sretan si.
i preporučam releje jer čuvaš ručice i prekidače.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
to je onda h5, sijalica ko sijalica je halogena, ali je dosjed za balonku.
ili imaš na samom faru već odprije dosjed za h4 da ni neznša...
ili imaš na samom faru već odprije dosjed za h4 da ni neznša...
pa dosjed je jel je far yugicev
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
jbga ovdje pričamo o fićinim farovima, ne pegli i yugu...
ma ne konektori oni su isti, nego je tempo napisal da imaš jugove farove pa da je normalno da imaš h4, a ja velim da pričamo o farovima od fiće koji imaju dosjed za balonku i punkt.
kaj se tiče pegle nemam pojma kak ide sa žaruljama, tj. jel su farovi za balonke pa trebaš adapter ko na fići, ili su h4 farovi.
kako su svi pričali za fiću pretpostavio sam i da ti prka misliš na fićeka, a ne na peglu, zato sam i napisal onako.
kaj se tiče pegle nemam pojma kak ide sa žaruljama, tj. jel su farovi za balonke pa trebaš adapter ko na fići, ili su h4 farovi.
kako su svi pričali za fiću pretpostavio sam i da ti prka misliš na fićeka, a ne na peglu, zato sam i napisal onako.
dobro.. znaci original je balonka.. to bu onda i islo gore za pocetak.
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
I za h4 i za h5 releje, pa i za balonke.
H4 i h5 su ti iste zarulje samo drugaciji fizicki dosjed. Isto trose i isto svijetle.
H4 i h5 su ti iste zarulje samo drugaciji fizicki dosjed. Isto trose i isto svijetle.
preporucam ti bilo u kojem slucaju stavit releje, bas da zastitis rucice. Premda xenoni ne trose nis, preporucam stavljat
Fićini farovi nisu za halogene žarulje nego za balonku 45/40W mada ima raznih adaptera i kao šta je puyol napisao brzo krepaju plastični adapteri zbog temperature, ali šta je još bitnije relativno brzo potamne špigli farova pa ispada na kraju da jače svijetli far s balonkom od onog "čuniranog" s halogenkom
Šta se xenon-a tiče, mnogi su nepotrebno uništili farove sa kojekakvim kitovima.
Šta se xenon-a tiče, mnogi su nepotrebno uništili farove sa kojekakvim kitovima.
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
xxyy333 je napisao/la:Fićini farovi nisu za halogene žarulje nego za balonku 45/40W mada ima raznih adaptera i kao šta je puyol napisao brzo krepaju plastični adapteri zbog temperature, ali šta je još bitnije relativno brzo potamne špigli farova pa ispada na kraju da jače svijetli far s balonkom od onog "čuniranog" s halogenkom
Čekaj hoceš reci da ako stavim xenon da ce mi pocrniti staklo..... Zasto? Nije mi jasno.....
i mene zanima to crnjenje...meni nije u 3 godine...
preporučam osram nightbreaker..samo neznam dal ih rade H5...80 kn/kom....tempra ko da ima fensi ksenone..
preporučam osram nightbreaker..samo neznam dal ih rade H5...80 kn/kom....tempra ko da ima fensi ksenone..
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ko je reko da će staklo pocrnit?Pobacao sam gro (fićo, pegla i sl.) farova sa spaljenim ogledalima jer su H žarulje bile unutra.Na samom staklu fara piše H i br. tj.jel je ili nije za halogenku.Fusheru pa tempra po defaultu ima H i tu nema problema.Taj tvoj nightbreak se grije na 200+ C i spalit će fićin far prije ili kasnije ovisno koliko se koristi.
Xenon radi na manjoj temperaturi od halogene ali samo zato jer je 35w žarulje... digni snagu (ima ih do 100w) i dobiš temperaturu kao i na halogenim.Svi ti kitovi su kineska bofl roba isto kao i obleka,skuteri, telefoni i sl.Šansa je 50/50 da naletiš na full ispravno.Kolko sam skonto najviše ih jebe uv zaštita žarulje koje rasturi far.Xenon za par 100 kn. prije će biti par 100€...orig. tvornička žarulja košta cca 300kn. a prodaju se cjeli kitovi po cijeni jedne žarulje...moš mislit kak to valja i kolko traje
Xenon radi na manjoj temperaturi od halogene ali samo zato jer je 35w žarulje... digni snagu (ima ih do 100w) i dobiš temperaturu kao i na halogenim.Svi ti kitovi su kineska bofl roba isto kao i obleka,skuteri, telefoni i sl.Šansa je 50/50 da naletiš na full ispravno.Kolko sam skonto najviše ih jebe uv zaštita žarulje koje rasturi far.Xenon za par 100 kn. prije će biti par 100€...orig. tvornička žarulja košta cca 300kn. a prodaju se cjeli kitovi po cijeni jedne žarulje...moš mislit kak to valja i kolko traje
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
nek se grije...pih ...imam ja farova!
al mi se ne baca 160 kn na fiću....dobre su i one zemljačke h5
al mi se ne baca 160 kn na fiću....dobre su i one zemljačke h5
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.