je li ikad proizveden dvobojni fico ?
4 posters
Stranica 1 / 1.
je li ikad proizveden dvobojni fico ?
Ispravite me ako grijesim, ali cin mi se da nikada nije bilo u prodaji dvobojnih Zastava 750.
Jesu li ikada barem neke sluzbe farbale svoje Zastave u dvije boje (krov jedne boje-ostatah druge boje)
To tako lijepo stoji na Fiatima 600 i 600D, pa me zanima ima li sanse da je bilo takvih originalnih i kod nas ?
Jesu li ikada barem neke sluzbe farbale svoje Zastave u dvije boje (krov jedne boje-ostatah druge boje)
To tako lijepo stoji na Fiatima 600 i 600D, pa me zanima ima li sanse da je bilo takvih originalnih i kod nas ?
abcman3000- Aktivni Član
- Broj komentara : 104
Registration date : 20.11.2009
Re: je li ikad proizveden dvobojni fico ?
samo u specijalne namene(hitna pomoć,policija...)
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Milicije se sjecam...imas li kakvu sliku prve pomoci ?
To nisam nikad vidio...osim standardnih bijelih...ali to sta sam ja vidio nije bilo dvobojno.
To nisam nikad vidio...osim standardnih bijelih...ali to sta sam ja vidio nije bilo dvobojno.
abcman3000- Aktivni Član
ne koliko ja znam ali ima ih dvobojnih pre dobrih,u St je jedan plavo bjeli boje neba bolesno dobar...
bijeli sa plavkastim krovom ?
ma meni to nekako nije fora ....sta ja znam....ako se nikad nije tako proizvodio.
Sto vise vijrme ide to nekako vise cijenim "bone stock" stanje....tojest kako su izlazili iz fabrike.
Vjerujem da lijepo izgleda, ali ja to osobno nebih radi ona fici....jedino na Fiat 600 ...i to do '64 mislim.
Pa i onaj Mokarabia promotivni kontras nedavno uslikani u Rijeci je lijepi, nema se sta reci.
ma meni to nekako nije fora ....sta ja znam....ako se nikad nije tako proizvodio.
Sto vise vijrme ide to nekako vise cijenim "bone stock" stanje....tojest kako su izlazili iz fabrike.
Vjerujem da lijepo izgleda, ali ja to osobno nebih radi ona fici....jedino na Fiat 600 ...i to do '64 mislim.
Pa i onaj Mokarabia promotivni kontras nedavno uslikani u Rijeci je lijepi, nema se sta reci.
abcman3000- Aktivni Član
imam ja neke slike fiata 600 abarth,56,57,god i u dvije su boje,cak mislim da je to original.
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
da da...to svakako...znam tocno na sta mislis...i ja bih trebao imati negdj te slike.
Ja sam pricao ipak samo o Zastavi
Ja sam pricao ipak samo o Zastavi
abcman3000- Aktivni Član
Stranica 1 / 1.