RUDI ABARTH
+11
zvone
BRAJICA
johan
Marko ZG
josoGT46
puyolov tata
puyol
solex
miniV8
Floyd ZG
Hrki
15 posters
Stranica 1 / 1.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Re: RUDI ABARTH
Issssssssssssss!
E ovo se zove projekt!
E ovo se zove projekt!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
motor od kasavakia hehehehehhe
Hrki- Administrator
Ne to se zove oskvrnuće fiće...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
to se traži!! zvijerka šta je je...
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
miniV8 je napisao/la:Ne to se zove oskvrnuće fiće...
ni ja nisam za oakav nacin prerada ali mini pogledaj ti malo kako je to covjek odradio vrhunski.
pedantno i ovdije je ulozeno novaca da bi mogli sloziti vecinu projekta na forumu.
čovjek je stvarno čuka i to velika
Hrki- Administrator
neće ovo s odobravanjem nitko ko puca na punokrvnog abartha gledat, ali treba sa tehničke strane pogledat ove fotke.
i reći da je ovo odrađen posao u maniri abarhta, stvarno je gledano na svaki detalj i mislim da se i u ovome vozit pravi užitak.
i reći da je ovo odrađen posao u maniri abarhta, stvarno je gledano na svaki detalj i mislim da se i u ovome vozit pravi užitak.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Hrki potpis!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Da se razumijemo, auto me apsolutno ne dira, jednostavno ne budi one emocije koje poznajem kad mi se neš sviđa, nije mi lijep, nit bih ikada radio tako nešto, da ne znam koliko para imam. A to da se meni ili bilo kome drugome sviđa, nije niti bila vodilja ovog projekta.
Križanje fiće i takvih motora, koji nemaju veze sa originalnom koncepcijom auta mi je bezveze, ne sviđa mi se, nije mi to to onda više, tada to prestaje biti i fićo i Abarth replika i sve skupa je za mene fićo sa mašinom od motora, može biti fun car ili bolid.
To je bolid, to nije auto.
Znači meni osobno se ne sviđa kao auto na kraju krajeva, ali posao koji je napravljen mi se ovako gledajući ove slike čini super odrađen, zato kažem vaaauuuu projekt, al da mi je auto nešto, nije... Tehnički je zanimljiv, nisam do sad nikad ni gledao takve bolide jer me nisu niti zanimali, ali evo pošto sam vidio, moram reći, zanimljivo je!
A takvih je puna Italia i Europa po slalomima i sličnim natjecanjima ni to niš čudno.
Meni takav ne treba.
Križanje fiće i takvih motora, koji nemaju veze sa originalnom koncepcijom auta mi je bezveze, ne sviđa mi se, nije mi to to onda više, tada to prestaje biti i fićo i Abarth replika i sve skupa je za mene fićo sa mašinom od motora, može biti fun car ili bolid.
To je bolid, to nije auto.
Znači meni osobno se ne sviđa kao auto na kraju krajeva, ali posao koji je napravljen mi se ovako gledajući ove slike čini super odrađen, zato kažem vaaauuuu projekt, al da mi je auto nešto, nije... Tehnički je zanimljiv, nisam do sad nikad ni gledao takve bolide jer me nisu niti zanimali, ali evo pošto sam vidio, moram reći, zanimljivo je!
A takvih je puna Italia i Europa po slalomima i sličnim natjecanjima ni to niš čudno.
Meni takav ne treba.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
za ime isusa!!!! nista bolje u zivotu nisan vidija...projekt do bola!! svaka cast
josoGT46- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 20.10.2010
Ma sviđao se on nekima ili ne fićo je mrak,strava,jebenica,ma šta reć nego bilo bi ga dobro imat tj. imat viška para za takve igre,al u ovim financijskim uvjetima za mene i većinu ljudi koje ja poznajem je to nemoguće iliti neizvedivo jedino šta možemo dić palac u zrak za odrađen posao i još po mom mišljenju jako precizno i kvalitetno napravljenm poslu!
Još samo fali neki filmić tog fiće da se stvarno uvjerimo da to i vozi jer ovako ostaje sve samo kao slike neke makete!
VIDEO ZAPIS!!!
Još samo fali neki filmić tog fiće da se stvarno uvjerimo da to i vozi jer ovako ostaje sve samo kao slike neke makete!
VIDEO ZAPIS!!!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Hrki- Administrator
evo marko evo materijala stroj vozi
Hrki- Administrator
Jebeni facebook, nemogu ga pogledat hrki kad nisam na faceu *******, a valjda vozi...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
strava
josoGT46- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 20.10.2010
strava projekt,svaka cast coviku na pedantnosti i izradi...
a ove romane o ko kako voli i ne voli skratite malo,sta cete uvik isto pisat i natezat se ko kako voli...
a ove romane o ko kako voli i ne voli skratite malo,sta cete uvik isto pisat i natezat se ko kako voli...
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
OVO JE ZA SVAKU POHVALU!
BRAJICA- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 15.01.2010
svaka cast,peredobro je napravija
zvone- Član
- Broj komentara : 19
Registration date : 04.03.2011
svak cast auto je perverzija!!!! da imam tolko para odmah bi se upustio u ovakav projekt.
KRAS- Član
- Broj komentara : 90
Registration date : 18.07.2011
Izrada vauuuuuuuu moram rec da tu i tamo naletim di na telki na nekakvu slicnu tj pribliznu izradu svega u takvom professionalnom pristupu i zdanju Bas Al moram rec da ima izgled fice al nije to fico ni abarth vec koncept-STROJ
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Tehnički gledano vrhunski odrađeno, jedino ne razumijem ovu abarth ikonografiju po njemu.Čemu to kad je "custom car"
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Stranica 1 / 1.