Zastava 850 82' by medonja & sashacarina
+11
maky
Zloćko
prka126
dr.Damba
solex
Floyd ZG
puyol
Filip
Ćofi
miniV8
Hrki
15 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Zastava 850 82' by medonja & sashacarina
Dakle neki već možda i znaju našeg fićka s foruma nacionalne klase! Dakle... riječ je o 850ici iz 82... u neposredno obiteljskom vlasništvu gotovo cijeli život a punopravni obiteljski član zadnjih desetak godina od preinaka na njemu je rađeno: alu felge od yuga(13ice 155) uređena unutrašnjost ali ne još potpuno! središnji "most" i instrument tabla ručne izrade! prednji sicevi su recaro nisam siguran al mislim iz nekog opela, na motoru.... bregasta,klavijature,ventili su od fiata 850 sc-a složeni i zupčasti remen je stavljen komplet od abartha... još su u planu neki manji poslići na vizualnom dotjerivanju,diskovi naprijed, a kaj se tiče motora... planira se unutra 903ccm iz 127ice evo nekoliko slika... Lijep Pozdrav ljudi!
lijepa guza
sicevi
izlet u šumici
unutrašnjost
budući motor tijekom slaganja
kaj se tiče unutrašnjosti nemam novijih slika ovo su slike od prije 3 godine malo se i to izmjenilo izbacili smo nepotrebne stvari Lijep Pozdrav ljudi!
lijepa guza
sicevi
izlet u šumici
unutrašnjost
budući motor tijekom slaganja
kaj se tiče unutrašnjosti nemam novijih slika ovo su slike od prije 3 godine malo se i to izmjenilo izbacili smo nepotrebne stvari Lijep Pozdrav ljudi!
Gost- Gost
Re: Zastava 850 82' by medonja & sashacarina
odlican fico.
ne sviđa mi se jdino kontrol tabla i kockaste maglenke ostalo sve za 5
ima za kupiti kontrol tabla od abartha 850 tc u koju ulaze ove ure,po meni bi ti to bio odlicno rijesenje
ne sviđa mi se jdino kontrol tabla i kockaste maglenke ostalo sve za 5
ima za kupiti kontrol tabla od abartha 850 tc u koju ulaze ove ure,po meni bi ti to bio odlicno rijesenje
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
sicevi su ti od opel kadetta zadnjih CLUB opreme
figi je mrak...
figi je mrak...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
vidiš... ak bi ovi satići stali od lade dalo bi se složit... a uostalom bilo bi zgodno nać i neke druge satiće kaj pašu... polako... ima vremena bu se i to polako rješilo.... jel možeš možda pomoć oko tapacirunga za vrata ? dal se kaj da nabavit ?
Gost- Gost
mogu se vrlo jednostavno napraviti novi... MDF (mediapan 2mm ili 3mm) i tapaciranje i imaš novo
a za satove evo ti riješenja, to si ja slažem sada
300 kn ti je okvir a paše sve od lade nutra
a za satove evo ti riješenja, to si ja slažem sada
300 kn ti je okvir a paše sve od lade nutra
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
hvala mini, ma stari i ja smo tapacirung radili pa nam je preširok i predug z a pol centimetra i nebi ga uglavio da si bog a sve složili i sad jbga trud bezveze bumo nove morali radit... a za satiće ovo mi se jako sviđa! bum se konzultiro s glavnim urednikom i majstorom(medonjom)
Gost- Gost
sashacarina je napisao/la:vidiš... ak bi ovi satići stali od lade dalo bi se složit... a uostalom bilo bi zgodno nać i neke druge satiće kaj pašu... polako... ima vremena bu se i to polako rješilo.... jel možeš možda pomoć oko tapacirunga za vrata ? dal se kaj da nabavit ?
imas oglasnik foruma pa stavi oglas da potrazujes tapacirunge
Hrki- Administrator
Fićo je zakon, ne sviđa mi se samo kontrol tabla i sicevi mi baš ne pašu... samo stavi manje slike, ove su velike...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
slike su super, no molio bih te da postaviš na drugi način.
ovdje se postavljaju thumbnails, pa bih zamolio da prema pravilima bude sve...
ako imaš problema možda pm-aj kojeg od nas.
btw. super vozilo!!!
pitanje, zakaj bi išal na 127? čini mi se da je ovaj 850, sa ovime kaj si nabrojal super motor.
ovdje se postavljaju thumbnails, pa bih zamolio da prema pravilima bude sve...
ako imaš problema možda pm-aj kojeg od nas.
btw. super vozilo!!!
pitanje, zakaj bi išal na 127? čini mi se da je ovaj 850, sa ovime kaj si nabrojal super motor.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Evo da nam se kolega ne muči,sredio sam slike.. Za ubuduće,da znaš kako stavljati. Upravo ovako.
ako te intersira ovakva kontrol tabla ko sta ju je mini postavio,znam covjeka koji ih izrađuje cjena ti je 300 kn.
ako te intersira mi javi pa cu ti naruciti
ako te intersira mi javi pa cu ti naruciti
Hrki- Administrator
Viđen u subotu na Zagrebačkoj, ako nisam fulao! Jel tak, navečer oko ponoći.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
unutra mi nije baš.. ali izvana jako dobar. sretno s radovima
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
@Filipe, hvala za slike! 155 70 13 stanu taman!
@floyd da bijah to ja
@puyol a dobar je ovaj 850 al fali mi još malo... neznam tipa na veslanje dobijem 125km/h a ja bi malo više a opet neznam ni sam... nije mi fićo za jurcanje auto al opet volim se malo brže povest al niš extremno mislim da bi 127 bio prihvatljiviji... a ko zna kaj bu se još radilo s fićkom
e da ljudi ko ima peglicu zelenu od forumaša ?! frajeri su mi na semaforu većeras na jarunu se derali adresu ovog foruma XD a sinoć se prijavih
@floyd da bijah to ja
@puyol a dobar je ovaj 850 al fali mi još malo... neznam tipa na veslanje dobijem 125km/h a ja bi malo više a opet neznam ni sam... nije mi fićo za jurcanje auto al opet volim se malo brže povest al niš extremno mislim da bi 127 bio prihvatljiviji... a ko zna kaj bu se još radilo s fićkom
e da ljudi ko ima peglicu zelenu od forumaša ?! frajeri su mi na semaforu većeras na jarunu se derali adresu ovog foruma XD a sinoć se prijavih
Gost- Gost
nije los meni se svida i nije los opste a sta smo i prije rekli svako ima svoj ukus i gust tako da sammo naprijed i jedan veliki
vjerujem da ti se prka126 deral, jedini je on sposoban takve stvari izvalit!!
kaj se tiče motora ok razmišljanje, ionak ja imam y45, pa se nemam kaj bunit na to kaj bi si ti stavil nutra.
normalno 850 ni pod razno ne bacat, skonzervirat i neka stoji, neće mu ništa bit.
kaj se tiče motora ok razmišljanje, ionak ja imam y45, pa se nemam kaj bunit na to kaj bi si ti stavil nutra.
normalno 850 ni pod razno ne bacat, skonzervirat i neka stoji, neće mu ništa bit.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
pa naravno nisam ni mislio se rješavat 850 to će bit rezerva jerbo je motor u super stanju!
Gost- Gost
da obnovim malo temu slabo sam za kompom a ono kaj jesam zalazim uglavnom na fića forum ovjdje sam više na leteći pa nit ne pišem niš...
na fićku se radilo zadnjih mjeseci... mjenjane su glavčine,trombli,nabavljene su nove felge koje bu se uskoro gore stavljale,nabavili smo i relativno nove prednju i stražnju haubu,pripremljen je za ljeto, ljetne gume su gore,ljetno otvoreno kućište za filter za zrak, novi auspuh u koji je ugrađen prigušivač neznam ni sam... još poneke sitnice izvađen je termostat zbog nadolazećih temperatura, opran kiler, očišćen i složen fergazer, promjenja creva na motoru za vodu gorivo itd... eto ukratko stavil bum i neke slike... pozzz
na fićku se radilo zadnjih mjeseci... mjenjane su glavčine,trombli,nabavljene su nove felge koje bu se uskoro gore stavljale,nabavili smo i relativno nove prednju i stražnju haubu,pripremljen je za ljeto, ljetne gume su gore,ljetno otvoreno kućište za filter za zrak, novi auspuh u koji je ugrađen prigušivač neznam ni sam... još poneke sitnice izvađen je termostat zbog nadolazećih temperatura, opran kiler, očišćen i složen fergazer, promjenja creva na motoru za vodu gorivo itd... eto ukratko stavil bum i neke slike... pozzz
Gost- Gost
ove felge će mu leći perfektno a meni se osobno sve na fići dopada iako se treba malo pozabaviti oko nekih detalja ali sve u svemu super
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
koje su ovo felge?
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
samo naprid sviđa mi se fićek
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 '66
» Zastava 750
» Zastava 430 K
» zastava 750 le
» Zastava 750 '66
» Zastava 750
» Zastava 430 K
» zastava 750 le
Stranica 1 / 2.