mini i oldschul
+5
fodor
Floyd ZG
Hrki
dr.Damba
miniV8
9 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
mini i oldschul
ulovili su te jebat druze sad te jebu i za zlatnu boju na felgama,reka sam da je taj forum skup debila na jednom mistu i samo 10 % ljudi je tamo normalno, jadno je to za jedan takav forum
Guest- Gost
Re: mini i oldschul
je a šta češ se sa budalama svađati... boli me kurac za oldschool i za kretene kojima je doseg truli stojadin
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
slazem se sa tobom rafo bio sam na tom forumu dvije godine svaki dan i totalno sam se razocarao jer to sta si rekao je ziva istina previse je tamo pametnih filozovskih glavica koje opste nemaju vezu sa stvarnoscu i cilj im je podjebavati srati i pljuvati a nisu svi takvi oni pametni vecinom samo sute i samo tu i tamo nesto pametno odgovore
na oldskulu vlada amigaboy nemam nista posobeno nista protiv njega ali to sta radi nema veze sa razumom a i vidis odma kolko likova komentira njegovu temu pa je lako zakljuciti da vecina clanova nema blage veze o poslu ili kako posao treba izgledati ali to je samo moje misljenje
rafo je napisao/la:mi smo bolji od njih nama je doseg truli fico bez grijanja
A nisam rekao da smo mi bolji,
miniV8- Administrator
nema veze to sa njim on se bar muci i pokusava nesto naucice da se od groblja auto nemore dobit kad tad
Guest- Gost
i opet se pokazuje da je bolje imat 40 normalnih clanova nego 3000 jebivetara
Guest- Gost
na zalost sta su od oldschol foruma napravili splacine odnosno pomije sta jedu prasci.
sta vise reci o njima zalosno a istinito
sta vise reci o njima zalosno a istinito
Zadnja promjena: Hrki; 20/12/2010, 18:28; ukupno mijenjano 1 put.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
rafo je napisao/la:i opet se pokazuje da je bolje imat 40 normalnih clanova nego 3000 jebivetara
o tome ja uvijek i pričam.
koji će ti kura* ekipa koja samo sere, ja da sam admin na oldschoolu samo bi banirao, a bome bi imao kaj banirati tamo
miniV8- Administrator
a jel vi vidite koliko ssam ja pun govana kad sam non stop sa nekim u konfliktu....
jebote koji sam ja kreten.....
jebote koji sam ja kreten.....
miniV8- Administrator
to si ti rekao
ali sve u svemu jako zalosno za jedan takav forum
ali sve u svemu jako zalosno za jedan takav forum
Hrki- Administrator
A da se poštuju pravila mislim na ono o zabrani pisanja nepotrebnih komentara, nebi bilo ničega. A pošto je moderator zakazao, desilo se sranje. Takve komentatore treba kazniti za primjer ostalima i tako će se automatski i članstvo prorjediti.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
rafo je napisao/la:sad te jebu i za zlatnu boju na felgama
mogu oni mene svi skupa u vlakiću jebat ako im je to želja, ali to je gomila ljudi koja slini na neke stvari i nemogu si prijuštiti niti koralke pa moraju srati po tuđem jer hrani ego njihov onda.
ja znam što sam kupio i koliko sam platio i znam zašto su u toj seljačkoj zlatnoj boji, sam sam sebi napisao u svom postu da su to ciganska posla.. pa mislim stvarno koja je to gomila retardiranih debila, ******* neke stvari su ko kronične bolesti koje se nedaju izlječiti kao naprimjer debilizam.
svi su neki perfekcionisti a predstavljaju se tipa: ja sam mate i volim oldschool aute i imam stojadina i 14 godina, a tata mi još neda voziti ali uskoro će i on meni dati stojku....
tamo prihvaćam kritike od svega par ljudi koji su spremni potrošiti para koliko sam i ja potrošio u zadnje vrijeme na auto koji još niti ne vozi... a takvih je tamo jako malo..........
miniV8- Administrator
evo, mini, i ja te podržavam...po meni je pametnije raditi, i šutjeti, nego pokušati nešto napraviti(O uspjehu istoga rada nećemo....) i srati i soliti pamet drugima da njihov rad ne valja, nije dobar, moglo se bolje, pogledfaj kak sam to ja(Pokušal), dođi da ti moja mama,itd...
ja ni neznam kad sam zadnji put posjetio oldschool...
ja ni neznam kad sam zadnji put posjetio oldschool...
fodor- Aktivni Član
- Broj komentara : 147
Registration date : 01.03.2010
Hvala fodore! A ja neznam kada cu više posjetiti oldschool iskreno ....
miniV8- Administrator
prijavio sam na oldscholu temu prodaja KORALKE.
molio bi svih koji su se ovdje izjasnili da to naprave i tamo,jer hrpa kretena je popljuvala minija bez ikakvog povoda
molio bi svih koji su se ovdje izjasnili da to naprave i tamo,jer hrpa kretena je popljuvala minija bez ikakvog povoda
Hrki- Administrator
..bitno je da ste meni posrali moje kopče za haubu od 180kn čim sam ih stavio,i ko je prvi išao komentirat oglas?mini i hrki...ljudi,o čemu pričamo???nikom se ne želim zamjerati niti mi je to cilj,al jebi ga prvo pometi ispred svog praga pa onda odi kod susjeda...
nikakve zle namjere nemam u ovome,vjerovao mi ko ili ne..eto.
nikakve zle namjere nemam u ovome,vjerovao mi ko ili ne..eto.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
mitro nemoj se ljutit ali nemoj srat ti si stavia za dve jebene kopce cifru od 180 kn a cijena te iste kopce je pisljivih 11 kuna ,niko nema nis tu protiv toga da neko nesto zaradi,ali sta je previse previse je,isto tako znamo ja i ti da one 10 vride mozda i vise od 900 eura i sta sad ako mini zeli zaradit nesto a za one cd30 sigurno vride 600 eura jer su origigi i taliani bi dali glavu za njih,da moru se kupit nove cirka su 500 eura i da teza je svaka po 1.5 od orginala,oni decki tamo su pobrkali sve i svasta i pljuju po stvarima koje se tamo stave a u stvari su pravi oldschul materijal,svi mi zelimo kupit nesto jako vridno za 100 kn ali to je nemoguce za onoga ko zeli imat izvorni oldtajmer koji nesto vridi
Guest- Gost
MITRONI A JE TI USPOREDBA SVAKA CAST
mislim da nije u redu da me tu prozivas jer si imao jako puno koristi od mene i dan danas zarđujes na tome stvarno nema smisla tvojim komentarima,a ja tebe nisam ni sprdao niti te pocjenjivao nego sam te pito sta nije to malo skupo.
a ako cemo o iskrenosti i o ciscenju praga dragi moj kolega ti dolazis ovamo samo prodavati i nisi aktivan ni u jednoj temi,sta to smatras da je u redu?
mislim da nije u redu da me tu prozivas jer si imao jako puno koristi od mene i dan danas zarđujes na tome stvarno nema smisla tvojim komentarima,a ja tebe nisam ni sprdao niti te pocjenjivao nego sam te pito sta nije to malo skupo.
a ako cemo o iskrenosti i o ciscenju praga dragi moj kolega ti dolazis ovamo samo prodavati i nisi aktivan ni u jednoj temi,sta to smatras da je u redu?
Hrki- Administrator
ekipa je obrisala temu koralke bez ikakvog objasnjenja i pojeo vuk magare
Hrki- Administrator
Normalno, kao i uvijek, kao i oko svega, to je tako ovdje kod nas i moš ga jebavat.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Niste me shvatili možda,ili niste htjeli...ja sam samo htio reći ono što vi već vjerojatno znate,a to je da nije bitno koliko je mini platio felge(ili ja kopče??)..ako hoćeš,kupi..a ako nećeš kupi gdje ti je jeftinije.da se svi tako ponašaju takve se stvari nebi ni dagađale.
I imaš pravo što se tiče moga postanja ovdje,samo stavljam oglase,istina je...situacija mi je trenutno takva da nisam u mogućnosti slagati svoj auto pa mi je muka uopće pisati bilo što..
I sad bezveze povlačiš pitanje ko je kome dužan,znaš i sam da mi nisi ništa dao za žvake,i ja sam to ispoštivao...ili nisam?
I imaš pravo što se tiče moga postanja ovdje,samo stavljam oglase,istina je...situacija mi je trenutno takva da nisam u mogućnosti slagati svoj auto pa mi je muka uopće pisati bilo što..
I sad bezveze povlačiš pitanje ko je kome dužan,znaš i sam da mi nisi ništa dao za žvake,i ja sam to ispoštivao...ili nisam?
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Nebi se štel mešat ali mini pusti ti neke ljude koji nemaju pametnijeg posla nego zahebavaju ove normalne... Ako si nešto naumio onda to tako i napravi, ako se to nekome iz bilo kojih razloga ne sviđa može reć, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali neka ne zafrkava... Ako neko ima neki dobar savijet neka ga kaže, ali ako konstantno piše gluposti i ometa rad foruma onda ga admini trebaju blokirati... Tebi svaka čast jer se vidi da si ljubitelj fiće i da stvarno želiš da ovaj simpatični balkanac ne ode u povijest. Ja jesam član Oldschoola ali baš i ne idem tamo, učlanio sam se da vidim malo kako je tamo i da vidim oglase, jer sam naišao na jedan u kojem su se prodavali djelovi za fiću, ali član kojem sam poslao poruku nije odgovarao. A pošto sam imao problemčić sa kompom pa sam sve sa njega izbrisao otišla mi je i šifra za oldschool, a neda mi se ponovo logirati...
FIĆO FORUM
FIĆO FAN KLUB
FIĆO FORUM
FIĆO FAN KLUB
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Stranica 1 / 2. • 1, 2