FIAT 126 BIS
+8
puyolov tata
Lav
mitronni
gigi
Hrki
Filip
nedo
BISer
12 posters
Stranica 3 / 8.
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIAT 126 BIS
Nesreca se dogodi za cas,covjek nije ni svjestan opasnosti,i ona samo dodje... Prijatelju sto da ti kazem,popravit ce se to i bit ce sve u redu.. To su sve iskustva na neki nacin.. Ajd sretno i da uspijes sanirati stetu,uz tebe smo!
Evo slika:
sto mislite, da li se to može popeglati ili će mi trebati novi panel? Koja bi bila cijena peglanja - lakiranja...
sto mislite, da li se to može popeglati ili će mi trebati novi panel? Koja bi bila cijena peglanja - lakiranja...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Jao jao, ovako nešto kad se desi stvarno boli!
Ma to će se dat popravit, izravnat, pokitat i prelakirat, nebi trebalo bit problema, ako autolimar ima volje napravit će, a ako je neki kao skoro većina njih koji misle da su to samo stare kante a ne automobili koji itekako dobro služe i srcu su dragi, hm, samo nađi dobrog autolimara a vjerujem da imaš nekoga. Za cijenu neznam koliko bi koštalo, nemam iskustva s time.
Ma to će se dat popravit, izravnat, pokitat i prelakirat, nebi trebalo bit problema, ako autolimar ima volje napravit će, a ako je neki kao skoro većina njih koji misle da su to samo stare kante a ne automobili koji itekako dobro služe i srcu su dragi, hm, samo nađi dobrog autolimara a vjerujem da imaš nekoga. Za cijenu neznam koliko bi koštalo, nemam iskustva s time.
Gost- Gost
a u Splitu komad (dakle vrata,hauba,krov,bokovi dakle komad auta ili kako vec zovete) ide 100€ ako je ok znaci racunaj limaru jos makar 50% moje misljenje,zao mi je i tocno znam kako se osjecas....
a bas mi je zao al niti malo ne sumljam da ces ti to dovest ured ipak tvoja peglica je jedna od najurednijih koje sam vidio,,puno srece s popravkom
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Evo baš sam razgovarao sa limarom, izađe me 280kuna novi vezni lim, i 600kuna zamijena. samo mi je rekao da je dovezem do njega da pogleda, jer je moguće da će biti lakše izravnati nego mijenjati. uglavnom bit će to riješeno, čim prije, a onda Hammerite i maži cijeli auto da ne zahrđa...
BISer- Aktivni Član
jel ozivjela peglica?
nedo- Aktivni Član
Nisam ti veroval dok nisu došle slike.(datum je 01 04 )al kaj je tu je.Kad pegla ozdravi a ti preboliš idemo na alarm za sklisku cestu!!!! Pozdrav
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Evo samo mali up-to-date,znači auto je popeglan, kitan, špric kit, sve gotovo, svi dijelovi koji se ne vide izvana su ofarbani hammeritom i to junački, jedino mi još preostaje lakiranje izvana, te nabavka branika.
usput sam nabavio alarm o kojem sam pričao tako da sad imam puzlu za spojit, budući da ima milijardu žica koje treba povezat uglavnom sve ću fino poslikati kad bude gotovo, glavno da se nešto radi
usput sam nabavio alarm o kojem sam pričao tako da sad imam puzlu za spojit, budući da ima milijardu žica koje treba povezat uglavnom sve ću fino poslikati kad bude gotovo, glavno da se nešto radi
BISer- Aktivni Član
Odlično,glavno da se riješilo,i da te nije puno koštalo.Kad budem u Rijeci čujemo se pa možemo neku rundu organizirat,možda i Hrkija i ostalu ekipu ulovimo na čašicu razgovora.Računam da ću bit dolje vjerojatno za 1.Maj.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Pa kud čo´če za 1. Maj, znaš da se tada svi gubimo idem na neki pikinik sa glicom tako da ne znam di ću bit, al svakako javi, pa bi se mogla organizirat ekipa iz rijeke i okolice, šta velite društvo?
BISer- Aktivni Član
Pa OK,ako bude neka ekipa tada za cugu,dobro,ako ne,onda nekom drugom prilikom.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
bravo kolega nek je peglica sredena to je najbitnije
nedo- Aktivni Član
Evo trenutačno stanje, znači još koja ruka špric kita da se sve upicajzli i lak, alarm mi je trebalo 2 dana da upasem na centralno, al to je obavljeno, još samo moram povezati sa žmigavcima i spojiti cut-off relej na bobinu i to bi bilo to... još će mi trebati malo vremena da senzor namjestim na savršenu osjetljivost ali sve će biti obavljeno.
e, našao sam i branik novi-rabljeni tako da samo treba lak... wuuhuuu...
e, našao sam i branik novi-rabljeni tako da samo treba lak... wuuhuuu...
BISer- Aktivni Član
Ide to tebi, svaka čast, napreduje, ma glavno da se ne potroši velika lova a vjerujem da se sve može lako samostalno napravit uz malo muke, interesa i znanja.
Gost- Gost
Eto jos malo i autic ce ti biti opet onaj stari.. Alarm ti je odlicna ideja stvarno i samo naprijed! Pozdrav
Ali ruku na srce šlape su zakon!
Samo naprid, jedva čekan da vidin sjajno crvenu boju na tom prednjem kraju mrcine!
Zakon boja!
Samo naprid, jedva čekan da vidin sjajno crvenu boju na tom prednjem kraju mrcine!
Zakon boja!
Gost- Gost
jole je napisao/la:Ali ruku na srce šlape su zakon!
Ma klompice su majka, još posebno kad ih ludi pas sve izgrize
hvala momci pegla nikad neće biti ista, ali bit će najbliže tomu što je moguće...
BISer- Aktivni Član
Ma šta ista, samo bolja može bit, jer kad sam radiš napraviš najbolje, a ne odvedeš nekamo pa ti na kraju kažu da imaš kantu, uf, kantu da, ma kantu koja je srcu draga i koja jako dobro služi, kad smo mi ljudi naučeni na dobro i nikad nam nije dosta onda imamo takva mišljenja, ah...
Super super, samo dobro isšlajfaj špric kit na mokro da ga zmatiraš čim više, da poslje ljepše ispadne sjaj farbe!
Super super, samo dobro isšlajfaj špric kit na mokro da ga zmatiraš čim više, da poslje ljepše ispadne sjaj farbe!
Gost- Gost
prvo slapice su extra a peglica ma dovest ces ti nju do savrsenstva moras hehe a snimi na m jedan filmic kako radi alarm i napravi jednu temu kako si ga ugradio
nedo- Aktivni Član
Može, samo tokom tjedna, imam 4 noćne i samo vegetiram po danu, kao npr sad...
BISer- Aktivni Član
Samo polako BISer, ovo do sad si napravija super i peglica će bit bolja nego li prije, to je sigurno. Sad je lipo čuvaj i pazi, pozdrav
Gost- Gost
evo prijatelji autić je opet na cesti ofarban pred 3 dana i nedavno sastavljen, nisam stigao prije staviti slike, u velikoj sam stisci sa vremenom (učenje-posao-učenje-posao i tako u nedogled)
uglavnom sve je super ispalo, samo 2 curnice su mi se pojavile kod lijevog fara pa dajte neki prijedlog kako da ih uklonim. najveći minus sveg posla je kvadratić na haubi koji sam morao ofarbati, a sad se JAAAKOOO ističe, mislim staviti neke linije tuda pa ćemo viditi.... uglavnom sličice :
uglavnom sve je super ispalo, samo 2 curnice su mi se pojavile kod lijevog fara pa dajte neki prijedlog kako da ih uklonim. najveći minus sveg posla je kvadratić na haubi koji sam morao ofarbati, a sad se JAAAKOOO ističe, mislim staviti neke linije tuda pa ćemo viditi.... uglavnom sličice :
BISer- Aktivni Član
Kolega kada se boja dobro osuši uzeti vodobrusni papir 1000-1500 i lagano sa njim sbrusiti ta dva cmurka i zatim ispolirati i legla stvar .
Gost- Gost
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 3 / 8.