Tranzistorsko paljenje
4 posters
Stranica 1 / 1.
Tranzistorsko paljenje
Ovo da niko nije kupio https://2img.net/r/ihimizer/img535/7744/dsc00296s.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img820/8376/dsc00297za.jpg
Tranzistorsko paljenje koje navodno stedi platine,smanjuje potrosnju goriva, daje jacu varnicu na svecicama i olaksava paljenje zimi. Cista prevara i laz. Ja imam problema sa paljenjem po hladnijem vremenu kad mi je prikljucena ta stvarcica. Primetio sam da je naprotiv mnogo slabija varnica nego na klasicnom paljenju kada dam kontakt, razdvajam platine i primaknem kablove "masi". Primetio sam da su mi i svecice zbog slabije varnice pocrnele. Imao sam ga nekih godinu dana.
Da li neko od vas ima ili je imao nesto slicno? I kakvo vam je iskustvo sa magicnim tranzistorskim paljenjem?
Tranzistorsko paljenje koje navodno stedi platine,smanjuje potrosnju goriva, daje jacu varnicu na svecicama i olaksava paljenje zimi. Cista prevara i laz. Ja imam problema sa paljenjem po hladnijem vremenu kad mi je prikljucena ta stvarcica. Primetio sam da je naprotiv mnogo slabija varnica nego na klasicnom paljenju kada dam kontakt, razdvajam platine i primaknem kablove "masi". Primetio sam da su mi i svecice zbog slabije varnice pocrnele. Imao sam ga nekih godinu dana.
Da li neko od vas ima ili je imao nesto slicno? I kakvo vam je iskustvo sa magicnim tranzistorskim paljenjem?
vlaovic- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 26.07.2010
Re: Tranzistorsko paljenje
Nemam iskustva.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
bit će neki mućak.....inače elektronika bolja po pitanju iskre i trajnosti platina
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Molim te da ako ga ne mislš koristit otvori ga pa buš tek onda videl prevare.Pod "tranzistorso" i "tiristorsko" paljenje svašta guraju u te kutijice.Imal sam prilike videt da u kutiji nema NIŠTA ama baš ništa samo prolazi žica, obične male diodice 4001 i drugih gluposti!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Similar topics
» Tranzistorsko paljenje
» kljuc za paljenje
» El. paljenje y45 kupujem
» Opet Paljenje :((
» elektronsko paljenje
» kljuc za paljenje
» El. paljenje y45 kupujem
» Opet Paljenje :((