ABARTHI iz Zadra:
+30
xxx01
Abarth
bruno100
igor100
fusher
ficoft3
fico750leImotski
malik
damir_zg
Zoki
Tiho65
fijola
puyolov tata
Ćofi
Zloćko
FLASHmata993
pedjamil
ljubas
solex
Lama
miniV8
zvone
Lav
tom-fico
puyol
Camshaft
dr.Damba
Hrki
johan
ARIEL
34 posters
Stranica 8 / 9.
Stranica 8 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ABARTHI iz Zadra:
opaaa pa vi super napredujete!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
svaka cast na odrafenom poslu momci....
fico750leImotski- Aktivni Član
- Broj komentara : 321
Registration date : 15.10.2011
Glupo mi je svaki put govoriti svaka cast i samo naprijed pa stoga necu ali pratim ovu temu uvijek pa ti samo pici slike a mi cemo uzivati
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
odlično se radi!! svaka čast ...
nego me zanima kako si pripasao ove "juniore" na vodilice od fiće?? kad bi ti se dalo to poslikati ..
nego me zanima kako si pripasao ove "juniore" na vodilice od fiće?? kad bi ti se dalo to poslikati ..
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
biće slike ali ih nisam još pripasao trenutno stoje kao ukras na drvenim cokovima
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
aaaa ma eto ja kalkuliram kako ih ubaciti .... pošto se odispod šarafe ... a da bude praktično za podešavati ..ARIEL je napisao/la:biće slike ali ih nisam još pripasao trenutno stoje kao ukras na drvenim cokovima
Abarth- Aktivni Član
ugl.danas je raskopan abarth motor i situacija nije dobra...iako je
rađena generalka i imka samo par tisuća km onaj koju je radio je odradia
loše...bregasta potrošena kao i podizači,opruge ventila nikake a ni
ventili nisu baš lipo obrađeni tako da je sad sve stalo,no ako ne bude
nešto mogućnosti za sređivanje iće 903cc privremeno u njega
rađena generalka i imka samo par tisuća km onaj koju je radio je odradia
loše...bregasta potrošena kao i podizači,opruge ventila nikake a ni
ventili nisu baš lipo obrađeni tako da je sad sve stalo,no ako ne bude
nešto mogućnosti za sređivanje iće 903cc privremeno u njega
ARIEL- Aktivni Član
ajde ne brini ako je donji dio motora dobar onda si na konju ...
bregastu ces jedino novu nac dobru cca 200€ opruge ventila isto cca do 100€ ventili su još nabavljivi ali i ako ih nema će ti svaki meštar šta radi strojnu obradu pripasati ... tako samo polako ..
bregastu ces jedino novu nac dobru cca 200€ opruge ventila isto cca do 100€ ventili su još nabavljivi ali i ako ih nema će ti svaki meštar šta radi strojnu obradu pripasati ... tako samo polako ..
Abarth- Aktivni Član
ventili nisu org. sad su 31/29 i loše su otokareni a ni sicevi nisu naj svaki različite dubine...a bregasta ili će ićo std polovna ako bude neka za dobru cijenu ili jača iz scuderie topolino...
ARIEL- Aktivni Član
radilo se dalje...
izglavljen motor i rastakan u proste faktore
radilica je odlična..bankovi std,leteći 1. specijala,cilindri 2. specijala klipovi AE..jedino što je nešto uletilo u cilindre bilo pa je izudarano sve ali sve se to ispolira,glava je gadno zabrušena dohvatilo je čak 3mm navoja svićica....za motor se nabavilo skoro sve,jedino još bregasta fali ali to je u tijeku i bankovi ...preskupi su ali i tako su ovi novi ,neznam zašto ih uopće oću minjat ali to je ludost oću sve novo ,no morat ću prići preko toga....
složen je i trap,počišćen i pofarban,danas su sjele i kočnice skroz...izgoria sam više od brušenja i farbanja....
a danas je i fiat otišao papa u split
izglavljen motor i rastakan u proste faktore
radilica je odlična..bankovi std,leteći 1. specijala,cilindri 2. specijala klipovi AE..jedino što je nešto uletilo u cilindre bilo pa je izudarano sve ali sve se to ispolira,glava je gadno zabrušena dohvatilo je čak 3mm navoja svićica....za motor se nabavilo skoro sve,jedino još bregasta fali ali to je u tijeku i bankovi ...preskupi su ali i tako su ovi novi ,neznam zašto ih uopće oću minjat ali to je ludost oću sve novo ,no morat ću prići preko toga....
složen je i trap,počišćen i pofarban,danas su sjele i kočnice skroz...izgoria sam više od brušenja i farbanja....
a danas je i fiat otišao papa u split
ARIEL- Aktivni Član
šta si sa federplatom napravio ... kojom si ju metodom ubio??
Abarth- Aktivni Član
ma neznam dobio ju takvu...ali nema što drugo nego hladno kovanje...uzmeš veliki nakovanj i macu veliku i udaraj dok se ne izravna
ARIEL- Aktivni Član
Jesi li bar pustio koju suzu kad si se opraštao od fiata?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ARIEL je napisao/la:ma neznam dobio ju takvu...ali nema što drugo nego hladno kovanje...uzmeš veliki nakovanj i macu veliku i udaraj dok se ne izravna
a je tako je i moja ubijena ...
inace bakovi su znali naletiti kod boneca u zg.u tako da probaj ga nazvati .. možda ima .. a i nisu bili preskupi ... ili probaj u szakal metal u vz.u il di jesu vec ... oni su znali isto imati ...
Abarth- Aktivni Član
szakal je mađarski i nemaju,tj, rekli da imaju pa poslali od 903....daj mi malo više o tom bonec..neki broj možda...
zloćko-nisam pustia suzu ali bilo je teško...pogotovo kad ga je upalia i naveza...joj kako motor lipo radi,sav se rastopim čim čujem zvuk tih motora,prede i lagaNo drobucka lanac...divota
zloćko-nisam pustia suzu ali bilo je teško...pogotovo kad ga je upalia i naveza...joj kako motor lipo radi,sav se rastopim čim čujem zvuk tih motora,prede i lagaNo drobucka lanac...divota
ARIEL- Aktivni Član
http://www.bonec.hr/onama.html oni bi mogli imat ...
a ovaj vozački sic je na nosaćima gotov ili je samo stavljan izgleda radi .. ??
a ovaj vozački sic je na nosaćima gotov ili je samo stavljan izgleda radi .. ??
Abarth- Aktivni Član
još nije gotov sic...polako će to
ARIEL- Aktivni Član
nije da se ne radi.nego je sezona,treba skupit sve za zimski san
dijelovi za motor svi nabavljeni ,još iz merike dolazi bregasta,h klipnjače s arp vidama i aksijalni na 1. specijali,to je tu za nekih 2 tjedna
mjenjač presložen ,fićin,tj. od kombija ali 850 prijenos..stavljeni novi sinkroni ,sve oprano i iskemijano najbolje od 4 mjenjača...da sam s otoka dovuka bar još jedan special i 850 mjenjač,možda bi što god i boljeg naša ali s obzirom kakvi su i ovi bili sumnjam...biće to super i ovako..još je ostalo dif presložit pa da se sklopi do kraja....
dijelovi za motor svi nabavljeni ,još iz merike dolazi bregasta,h klipnjače s arp vidama i aksijalni na 1. specijali,to je tu za nekih 2 tjedna
mjenjač presložen ,fićin,tj. od kombija ali 850 prijenos..stavljeni novi sinkroni ,sve oprano i iskemijano najbolje od 4 mjenjača...da sam s otoka dovuka bar još jedan special i 850 mjenjač,možda bi što god i boljeg naša ali s obzirom kakvi su i ovi bili sumnjam...biće to super i ovako..još je ostalo dif presložit pa da se sklopi do kraja....
ARIEL- Aktivni Član
ima l koja sličica?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ima po mobitelima,a to ti je sad malo problem sakupit ajoš više tu ispribacivat po kompjuteru..biti će kroz koji dan
ARIEL- Aktivni Član
Uf, zvuči opasno, bit će to pravi trkač...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ARIEL je napisao/la:nije da se ne radi.nego je sezona,treba skupit sve za zimski san
jesi nabavio glavne ležajeve? kakvu si uzeo bregastu? jer ste dirali šta poseebno glavu? i koliko su klipnjače sa šarafima?
Abarth- Aktivni Član
jesam bankove ali sam našao negdi u njemačkoj i sa putom su me izašli 45€,a aksijalne sam uzeo preko scuderije a on ih je našao u engleskoj..da su std nebi bia problem ali ovako jedva..bregasta je 288 stupnjeva ,malo jača od originalne,budući će biti cestovno vozilo tia bi da mi radi dobro na manjim okretajima,glava još ništa dirana,možda uskoro...
klipnjače su 300$ s vidama,inače te vide samo dođu 150$,tako da sam reka kad je bal nek je maskenbal....dosad je otišlo 900$na djelo ve iz amerike a još carina i nekih 100€ na ostalo što sam ovuda nabavia...a još moram i radilicu balansirat..i to mi je 800kn ako ne sredim u zadru,a nikako da nađem vezu
klipnjače su 300$ s vidama,inače te vide samo dođu 150$,tako da sam reka kad je bal nek je maskenbal....dosad je otišlo 900$na djelo ve iz amerike a još carina i nekih 100€ na ostalo što sam ovuda nabavia...a još moram i radilicu balansirat..i to mi je 800kn ako ne sredim u zadru,a nikako da nađem vezu
ARIEL- Aktivni Član
---
---
---
xxx01- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 31.08.2012
Stranica 8 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 8 / 9.