unikatni fićek
+21
funkymonoloko
jeremija
AgentOrange
puyolov tata
JURICA
pedjamil
alen
Dubioza
FLASHmata993
Camshaft
ljubas
KERR
puyol
Zloćko
miniV8
Lav
Ćofi
fusher
johan
Hrki
kiko77
25 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: unikatni fićek
kiko svaka cast na trudu vidi se sa je ulozeno puno znanja volje i novaca u ovaj auto,nisam ljubitelj ovakvih prerada ali kako se kaze o ukusima se ne raspravlja.ima dosta interesantnih detalja koje mi se sviđaju i zato limaru koji je ovo radio kapa dolje jer jestvarno limarski dio odradio vrhunski
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Svaka čast na trudu i radu, stvarno sve djeluje odrađeno pedantno... Jedini je problem što mi se nikako ne sviđa... Da nisi išao na ovo optičko spuštanje ili kako da to nazovem, bila bi mi cijela stvar super... Pogotovo mi prednji kraj djeluje glomazno i nezgrapno... Nemoj zamjeriti, možda je bezveze komentirati što se kome sviđa, ali u neku ruku, zato smo tu...
Znači ovaj fićo bez dubokih branika i pragova, sa standardnim branicima i spušten standardnim metodama bi mi vjerojatno bio 70% ljepši i više cool...
Znači ovaj fićo bez dubokih branika i pragova, sa standardnim branicima i spušten standardnim metodama bi mi vjerojatno bio 70% ljepši i više cool...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Lepo je ispal! Svaka cast! Ficeku pase svaka prerada! Ko da je rodjen za drasticne promjene! Ljepi su mi i originali i ultra prerade!
Fice, Bube, Spaceki,Trabanti i slicni auteki uvjek ce bit dobra baza za raznorazne zanimljive projekte! A i originala ce bit napretek, zato me i ne brinu ovakve prerade!
Fice, Bube, Spaceki,Trabanti i slicni auteki uvjek ce bit dobra baza za raznorazne zanimljive projekte! A i originala ce bit napretek, zato me i ne brinu ovakve prerade!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
S ovim motorom ide bolje nego sa onim od yugića,a doslovce nisam ništa radio na motoru samo promijenio ulje i ubacio ga.Kada bi se još nešto odradilo sigurno bi išao još bolje.
Sve smo to ja i brat sami radili,a i bavimo se tim poslom tako da nam je samo materijal bio potreban.Sada stavimo reklamu od firme na njega i gdije ćeš bolje reklame
Sve smo to ja i brat sami radili,a i bavimo se tim poslom tako da nam je samo materijal bio potreban.Sada stavimo reklamu od firme na njega i gdije ćeš bolje reklame
kiko77- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 13.05.2011
I ode unikat na bubanj
http://www.njuskalo.hr/auti/zastava-750-lambo-xd-oglas-6664387
http://www.njuskalo.hr/auti/zastava-750-lambo-xd-oglas-6664387
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
http://www.njuskalo.hr/auti/zastava-750-lambo-xd-oglas-6664387[/quote[/url]]Ćofi je napisao/la:I ode unikat na bubanj
[url=http://www.njuskalo.hr/auti/zastava-750-lambo-xd-oglas-6664387
to nije magareća briga
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
cijena nije za se posramiti!?
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
hahaha kada ste već prije skužili. To sam stavio samo malo da ispitam tržište
kiko77- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 13.05.2011
to smo i pretpostavili
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
mali lamuburgini,ekstra je,malo i raznovrsnosti fora sa vratima je super,sve pohvale za trud i zalaganje oko fićka,super izgleda
ascona75- Član
- Broj komentara : 61
Registration date : 18.12.2012
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» evo i moj fićek
» Fićek iz 78 Istra
» Fićek by Crna Panterra
» TP: Fićek krovni nosač...
» Moj žuti hrđavi fićek
» Fićek iz 78 Istra
» Fićek by Crna Panterra