Bacvanski Jaguar
+9
pedjamil
miniV8
miro
Filip
fijola
maky
Zloćko
Camshaft
Zoki
13 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Bacvanski Jaguar
Evo prijatelji da predstavim i svoje maleno vozilo, koje ima skoro tuznu pricu, da slucajno nisam naisao..
Poslom sam isao u Sentu i na lokalnom otpadu sam ga ugledao, kako tuzno ceka poslednje poslepodne pre no sto
ode
u presu.., Naravno da sam stao i pogledao ga, nije obecavao puno ali
sam mislio ako ga mogu kupiti za jeftine pare sto da ne..
I tako se
ja dogovorim sa gazdom otpada i kupim ga za 10 eura, i naravno
papiroloski je bio u redu, covek na cijem je imenu je iz mog
mesta a i
benzina je imao u rezervoaru, nije izgledao narocito reprezentativno,
ali jedog dana hoce.Od kada je u mom posedu, vozen je svaki dan
i idem sa njim i na duze relacije, nesto narocito nisam ulagao u njega, ali me nijednom nije ostavio na putu..
Dame i Gospodo, Bacvanski Jaguar:
Ove slike su slikane u trenutku kada je doslepan kuci;
Poslom sam isao u Sentu i na lokalnom otpadu sam ga ugledao, kako tuzno ceka poslednje poslepodne pre no sto
ode
u presu.., Naravno da sam stao i pogledao ga, nije obecavao puno ali
sam mislio ako ga mogu kupiti za jeftine pare sto da ne..
I tako se
ja dogovorim sa gazdom otpada i kupim ga za 10 eura, i naravno
papiroloski je bio u redu, covek na cijem je imenu je iz mog
mesta a i
benzina je imao u rezervoaru, nije izgledao narocito reprezentativno,
ali jedog dana hoce.Od kada je u mom posedu, vozen je svaki dan
i idem sa njim i na duze relacije, nesto narocito nisam ulagao u njega, ali me nijednom nije ostavio na putu..
Dame i Gospodo, Bacvanski Jaguar:
Ove slike su slikane u trenutku kada je doslepan kuci;
Zoki- Član
- Broj komentara : 66
Registration date : 27.07.2011
Re: Bacvanski Jaguar
Zoki, priča je odlična, dapače nevjerojatna, al slika jok...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
priča me je točno ganula do suza ali mislim da ću proplakati tek kad vidim slike ne zbog izgleda auta nego od veselja što si uspio postavit slike
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
samo naprid sretno sa stavljanjem slićica
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
Ne znam, meni radi, nadam se da će se ova zavrzlama riješiti i da će sve dalje raditi pouzdano ko fićo...
opaaa fićo je i više nego dobar za te pare sretno ti bilo sa njim
Zloćko- MODERATOR SPAMER
fićo je odličan za te pare
sad udri po hrđi
sad udri po hrđi
fijola- Član
- Broj komentara : 58
Registration date : 05.07.2011
Camshaft,bio si brži,zahvaljujem na pomoći.
Zoki prijatelju,istina da se nismo dugo čuli. Drago mi je da si ovdje s nama! Eto rješili smo problem sa slikama nadam se,prevarili smo malo tehniku hehe
Baš dobro što si ga spasio od sigurne smrti,vjerujem da je to super osjećaj! Samo naprijed s njim,polako i da uživaš u njemu.. I naravno,pratimo tvoju temu od sad!
Zoki prijatelju,istina da se nismo dugo čuli. Drago mi je da si ovdje s nama! Eto rješili smo problem sa slikama nadam se,prevarili smo malo tehniku hehe
Baš dobro što si ga spasio od sigurne smrti,vjerujem da je to super osjećaj! Samo naprijed s njim,polako i da uživaš u njemu.. I naravno,pratimo tvoju temu od sad!
A ma nema frke, ispričavam se ako se petljam di nisam trebal, al bil sam pri forumu pa eto...
Kakvi su planovi oko fiće u budućnosti?
Kakvi su planovi oko fiće u budućnosti?
Ma kakve isprike,za dobro obavljen posao? To je samo za pohvalu!
Eh da,i mene zanimaju planovi za fiću?
Eh da,i mene zanimaju planovi za fiću?
Filipe hvala a i ostali !!
Ti si Filipe i na NK pratio ovu temu..hehe
No fico je doslepan kuci i zaliven sa ogromnom kolicinom piva, prebacio sam sa belog felne i sedista i oprao ga i sada izgleda ovako:
S tim da sam ofarbao prednji kos i rezervoar, i na kraju se ispostavilo da se probusio, tako da sam ubacio i to od belog, fica nije imao akumulator i nije bio registrovan..Sledilo je paljenje i stelovanje, kontrola kocnica i ostalih sitnica..
Inace on je 83, obican 750, limarija mu je bila radjena, ali jako lose, i to bi trebalo u skorije vreme da sredim..sto se i na slikama vidi..
E sada dosao je i taj dan da ga prevedem, nadem coveka, mi se dogovorimo i on kaze da ima nesto delova i to mi poklanja, ja sto da ne pa sve je dobrodoslo, pogotovu dzabe..
Odemo kod njega po delove sa bratom i njegovim reno kliom, kada smo sve spakovali, nisam mogao da verujem, klio je bukvalno seo, znaci vukli smo auspuh na zemlji, toliko delova a jos je i ostalo kod njega...hahaha
Od delova sam dobio sve i svasta i polovno i novo..ma svega...
Posto imam svoje rakije poklonio sam coveku par litara, i dan danas kada se vidimo uvek hvali svog ficu da je najbolji medju najboljima..a lik je inace genije, zavario je prirubnicu na poluosovinu..i to je onda vecno, a imao je jos interesantnih tehnoloskih resenja, iz fice sam povadio tonu kojekakvih kablova koji neidu nigde, zasta je to on stavio verujem da ni on ne zna..hahaha
evo slika delova:
Evo ovo je samo deo toga haha, ima jos i stakla i getriba, novi saturnus farovi, novi lezajevi ma svega....
e sada cete me ubiti zbog ovoga hahaha
Ti si Filipe i na NK pratio ovu temu..hehe
No fico je doslepan kuci i zaliven sa ogromnom kolicinom piva, prebacio sam sa belog felne i sedista i oprao ga i sada izgleda ovako:
S tim da sam ofarbao prednji kos i rezervoar, i na kraju se ispostavilo da se probusio, tako da sam ubacio i to od belog, fica nije imao akumulator i nije bio registrovan..Sledilo je paljenje i stelovanje, kontrola kocnica i ostalih sitnica..
Inace on je 83, obican 750, limarija mu je bila radjena, ali jako lose, i to bi trebalo u skorije vreme da sredim..sto se i na slikama vidi..
E sada dosao je i taj dan da ga prevedem, nadem coveka, mi se dogovorimo i on kaze da ima nesto delova i to mi poklanja, ja sto da ne pa sve je dobrodoslo, pogotovu dzabe..
Odemo kod njega po delove sa bratom i njegovim reno kliom, kada smo sve spakovali, nisam mogao da verujem, klio je bukvalno seo, znaci vukli smo auspuh na zemlji, toliko delova a jos je i ostalo kod njega...hahaha
Od delova sam dobio sve i svasta i polovno i novo..ma svega...
Posto imam svoje rakije poklonio sam coveku par litara, i dan danas kada se vidimo uvek hvali svog ficu da je najbolji medju najboljima..a lik je inace genije, zavario je prirubnicu na poluosovinu..i to je onda vecno, a imao je jos interesantnih tehnoloskih resenja, iz fice sam povadio tonu kojekakvih kablova koji neidu nigde, zasta je to on stavio verujem da ni on ne zna..hahaha
evo slika delova:
Evo ovo je samo deo toga haha, ima jos i stakla i getriba, novi saturnus farovi, novi lezajevi ma svega....
e sada cete me ubiti zbog ovoga hahaha
Zoki- Član
e jesi sretan čovjek to nemogu da povjerujem ama baš nikako!!!! da netko od nas kupi fiću i da ga plati 1000eura i da dobije još ovoliko dijelova također bi ga nazvao sretnikom ali ovaj tvoj slučaj...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Peci čovjeku rakiještinu dok got može gutati, ne vjerujem .
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
riješeno je zoki, problem je bio u postavkama foruma po kojima je netko
da prostiš "drkao" ali sam skinuo zabranu da novi korisnici nemogu u
prvih 10 dana postati linkove i emailove, nemoj zamjeriti jer ja
automatski prenesem krivicu na članove jer u 99% slučajeva su krivi sami
članovi kojima se neda niti pravilnik proćitati niti uputstva. Da
neduljim puno problem je riješen i nemoj zamjeriti na nesporazumu evo ja
sam testni post pod tvojim nickname-om stavio pa sada možeš dalje sam
stavljati slike, molim te da samo THUMBNAILS-e stavljaš da neideš na
full res slike jer su takva pravila!
čestitke na ovoj priči stvarno je fascinantna i sretno sa fićekom!!!
LP miniV8
p.s. obrisao sam sav onaj off topic o postavljanju slika tako da idemo dalje sa čistom temom!!!!
da prostiš "drkao" ali sam skinuo zabranu da novi korisnici nemogu u
prvih 10 dana postati linkove i emailove, nemoj zamjeriti jer ja
automatski prenesem krivicu na članove jer u 99% slučajeva su krivi sami
članovi kojima se neda niti pravilnik proćitati niti uputstva. Da
neduljim puno problem je riješen i nemoj zamjeriti na nesporazumu evo ja
sam testni post pod tvojim nickname-om stavio pa sada možeš dalje sam
stavljati slike, molim te da samo THUMBNAILS-e stavljaš da neideš na
full res slike jer su takva pravila!
čestitke na ovoj priči stvarno je fascinantna i sretno sa fićekom!!!
LP miniV8
p.s. obrisao sam sav onaj off topic o postavljanju slika tako da idemo dalje sa čistom temom!!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
@miniV8, Ma samo opusteno, zato sam i rekao da je problem do foruma,duzan si mi hladno pivo hehe,...ali ne kaze se dzabe, covek uci dok je ziv !
Lock.
Hvala svima na lepim zeljama, da sretan sam bio i ja, dva dana nisam ulazio u kucu, samo sam ceprkao po delovima da vidim sta ima interesantno..haha
Najvise me nervira to sto nemam garazu i ficko stoji napolju na ulici, ali i u onim najvecim minusima, samo napumpam malo i kresnem, i on leti...
Imao sam 2 peha, a necete verovati sta mi se desilo, postavicu slike kada stignem doma, i ni onda ficko nije stao, tj. kada su mi ispale poluosovine onda da, ali ispred kapije moje kuce, a to zbog ovog genija koji je zavario prirubnicu za poluosovinu i sve to nije moglo da se mrda, nego je disala karoserija i popucali su punktovi i posle i zadnje gredice obe, a drugi put mi se slomila osovina klackalica, radio je na 1,75 cilindara haha i onda me je dovukao kuci...
Imam dosta i limarije, koje sam spremio za belog ficu, ipak je on No1, ali sada slazem jedan motor, iz belog pa cu da ga testiram u ovom zutom..
predstavicu i belog ficu, da vidite sta je truleks, projekat sa belim napreduje lagano...
Hvala svima, evo sada mogu i da postam slike, pa cujemo se i vidimo !
Lock.
Hvala svima na lepim zeljama, da sretan sam bio i ja, dva dana nisam ulazio u kucu, samo sam ceprkao po delovima da vidim sta ima interesantno..haha
Najvise me nervira to sto nemam garazu i ficko stoji napolju na ulici, ali i u onim najvecim minusima, samo napumpam malo i kresnem, i on leti...
Imao sam 2 peha, a necete verovati sta mi se desilo, postavicu slike kada stignem doma, i ni onda ficko nije stao, tj. kada su mi ispale poluosovine onda da, ali ispred kapije moje kuce, a to zbog ovog genija koji je zavario prirubnicu za poluosovinu i sve to nije moglo da se mrda, nego je disala karoserija i popucali su punktovi i posle i zadnje gredice obe, a drugi put mi se slomila osovina klackalica, radio je na 1,75 cilindara haha i onda me je dovukao kuci...
Imam dosta i limarije, koje sam spremio za belog ficu, ipak je on No1, ali sada slazem jedan motor, iz belog pa cu da ga testiram u ovom zutom..
predstavicu i belog ficu, da vidite sta je truleks, projekat sa belim napreduje lagano...
Hvala svima, evo sada mogu i da postam slike, pa cujemo se i vidimo !
Zoki- Član
Cestitke ! Posle svega pregledanog , zapitah se da ne igras , mozda , loto? Mislim, ako ne - pocni odmah , jer si talican neverovatno. Sad polagano u sredjivanje , ne verujem da ce da zafali delova...
pedjamil- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 19.04.2011
Priča je facninantna!!! Ali mi se sve čini da je ovo samo vrh ledene sante.... hahahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
haha ...no coment..haha
@Pedjamil, pa jednom u zivotu da use*e i mene nesto ..haha
@Puyol, pa ima tu jos sto sta......
No evo obecanih slika havarije:
Obratite paznju na prvu sliku...koliko je ovde cilindara radilo / i skroz desno, zavrtanj je otpao/ i doneo me kuci..haha
@Pedjamil, pa jednom u zivotu da use*e i mene nesto ..haha
@Puyol, pa ima tu jos sto sta......
No evo obecanih slika havarije:
Obratite paznju na prvu sliku...koliko je ovde cilindara radilo / i skroz desno, zavrtanj je otpao/ i doneo me kuci..haha
Zoki- Član
I onda nedugo, dode meni jedan prijatelj i pricamo mi tako, kada on vidi ficu i kaze meni, imam ja na tavanu neki sportski auspuh, neki cudan, a ja velim kako cudan?, pa on ce meni; znas ima neke cetiri cevi i spajaju se u dve i iz lonca izlaze dve, i sili on meni da je to za ficu..Ja reko donosi to staro gvozde tebi ionako netreba..
Kada je doneo kontam ja da je to kopija Abartovog izduva 4-2-2..ejjj kako me opet strefilo hahaha, i to jos ima dva komada...hahaha
ovo je na belom fici, trebam ga prebaciti na jaguara...
Kada je doneo kontam ja da je to kopija Abartovog izduva 4-2-2..ejjj kako me opet strefilo hahaha, i to jos ima dva komada...hahaha
ovo je na belom fici, trebam ga prebaciti na jaguara...
Zoki- Član
I onda sam "nabavio" i felne, haha necu reci kako..Felne su od Golfa GTI
bile su ofucane, ali neudarane, okrnjene itd..i ja sam video fantaziju u njima i sredio sam i to, sve sto radim radim sam i kod kuce, idem kod majistora jedino ako moram...
evo kako je izgledalo i kako je sada;ET 38, 4x100, 5,5J sada su sa gumama 155/70 i super pasu pod original rubnjake, mislim da prolazi i 165
bile su ofucane, ali neudarane, okrnjene itd..i ja sam video fantaziju u njima i sredio sam i to, sve sto radim radim sam i kod kuce, idem kod majistora jedino ako moram...
evo kako je izgledalo i kako je sada;ET 38, 4x100, 5,5J sada su sa gumama 155/70 i super pasu pod original rubnjake, mislim da prolazi i 165
Zoki- Član
čovječe tebe treba pod hitno predložit administratorima da te baniraju zato što si najsretniji čovjek na forumu!!šala mala ...opet sam ostao bez riječi ima li išta za tog žutog fiću a da ćeš morati kupiti?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Uf, grana je pun pogodak!
hahaha..ima tu jos sto sta ..hahaha...
Interesantno je i to da puno ljudi tavore delove na tavanu i po supama a i neznaju za sta sluze, i tako se moze naleteti na puno dobrih stvari..Tako sam i dobio gratis prednje blatobrane 2 kom nova novcata i original pragove...hehe...
No da nastavim...imao sam pozajmljen jedan Co2 aparat sa kojim sam radio limariju i morao sam da ga vratim, i sada puno mi bilo da dam za nov 200-300 eura, a u firmi su me zahebavali da ja to neznam da sklopim..opklada je pala i sklepao sam jedan Co2 aparat bukvalno za dvadeset evra, jedina stavka sto sam trebao kupiti je polikabel, ostalo sam pokupio u dvoristu i kod komsije cigana /otkup sekundarnih sirovina/...
Pogon za zicu je od stojadinovog motora brisaca, trafo je neki pojma nemam koji, sasija je od neke masine za uspavljivanje iz bolnice..elektronika je home made varijanta i kopija varstroja..i tako..jer da nastavim dalje..? ...
lp
i tako sam mogao da krenem opet u limarske radove....ako nekoga zanimaju pojedinosti nek pita, objasnicu sve,,,,
Interesantno je i to da puno ljudi tavore delove na tavanu i po supama a i neznaju za sta sluze, i tako se moze naleteti na puno dobrih stvari..Tako sam i dobio gratis prednje blatobrane 2 kom nova novcata i original pragove...hehe...
No da nastavim...imao sam pozajmljen jedan Co2 aparat sa kojim sam radio limariju i morao sam da ga vratim, i sada puno mi bilo da dam za nov 200-300 eura, a u firmi su me zahebavali da ja to neznam da sklopim..opklada je pala i sklepao sam jedan Co2 aparat bukvalno za dvadeset evra, jedina stavka sto sam trebao kupiti je polikabel, ostalo sam pokupio u dvoristu i kod komsije cigana /otkup sekundarnih sirovina/...
Pogon za zicu je od stojadinovog motora brisaca, trafo je neki pojma nemam koji, sasija je od neke masine za uspavljivanje iz bolnice..elektronika je home made varijanta i kopija varstroja..i tako..jer da nastavim dalje..? ...
lp
i tako sam mogao da krenem opet u limarske radove....ako nekoga zanimaju pojedinosti nek pita, objasnicu sve,,,,
Zoki- Član
ma ti si kralj i gotovo da ja ovako nešto napravim cili kvart(ako ne i grad) bi ostao bez struje kad bi ja pošao da isprobam šta sam napravio
Zloćko- MODERATOR SPAMER
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.