Kontraš 1968. iz Zg
+14
JURICA
jeremija
KERR
pucici 750le
Camshaft
fusher
Hrki
PIRAMIDA
puyol
xxyy333
Ćofi
Zloćko
maky
Atua
18 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Kontraš 1968. iz Zg
-super ti je fićo
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
ma koji popusti i gluposti...mene čim vide u osiguranju kako izgledam i da fiću vozim daju 50%bez gledanja
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Očito bacaš na ono fin i pošten,miran momak, pozdravlja susjede i to
Atua- Član
- Broj komentara : 93
Registration date : 06.09.2011
odličan autek!!!
što se tiče osiguranja, ja prošle godine platio full cijenu nisam imal popuste, izašlo me sve skupa 2500kn....
pa si misli....
ove godine bum ga prenesel na buraza, on ima 50% , pa članarina u otk, pa bumo to još smanjili!!!1
što se tiče osiguranja, ja prošle godine platio full cijenu nisam imal popuste, izašlo me sve skupa 2500kn....
pa si misli....
ove godine bum ga prenesel na buraza, on ima 50% , pa članarina u otk, pa bumo to još smanjili!!!1
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
KERR je napisao/la:odličan autek!!!
pa si misli....
U jebate..dosta je to a koliko te samo osiguranje izašlo i pretpostavljam da je to cijena bez podvrde od otk-a?
Atua- Član
Imam par brzopoteznih
1. Budući da mi je prednji branik(ili samo bubrezi) postavljen naopako, pitanje glasi..jel moram cijeli branik okretat ili samo bubrege? I na koji način ih skinuti?
2. Gdje nabavit one bijele trake koje idu bočno na gume?
3. Jel imate vi pojaseve na starijim modelima koji ih po defaultu nemaju i kako montirat pojaseve?
1. Budući da mi je prednji branik(ili samo bubrezi) postavljen naopako, pitanje glasi..jel moram cijeli branik okretat ili samo bubrege? I na koji način ih skinuti?
2. Gdje nabavit one bijele trake koje idu bočno na gume?
3. Jel imate vi pojaseve na starijim modelima koji ih po defaultu nemaju i kako montirat pojaseve?
Atua- Član
-otvoriš prednju haubu,makneš rezervnu gumu i onda imaš dva nosača između unutarnjeg i vanjskog veznog lima,unutar tih nosača možeš vidjeti matice kojima je branik učvršćen za vezni lim tj.nosače,odvrneš matice skineš branik i okreneš bubrege,samo pazi jer je jedan lijevi a jedan desni da ih ne zamjeniš jer češ u protivnom ošetiti branik
-a gume samo pobrusiš jer normalno su ispod crne smole bijele jer kaučak je normalno bijeli,samo to trebaš znat da ne zaribaš gumu,pogledaj na you tubu "Making wide whitewall tire" možda ti razjasni postupak jer normalno orginal gume sa bijelim rubom su custom i puno koštaju
-nadam se da će ti ovo biti od pomoći
-a gume samo pobrusiš jer normalno su ispod crne smole bijele jer kaučak je normalno bijeli,samo to trebaš znat da ne zaribaš gumu,pogledaj na you tubu "Making wide whitewall tire" možda ti razjasni postupak jer normalno orginal gume sa bijelim rubom su custom i puno koštaju
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
Naravno da je od pomoći pogotovo za branik. E sad ovo za gume znam da su ljudi za bube kupovali te bijele trake tako da nisu trebali ništa brusit.
Atua- Član
Fico ko sa trake! Ak jos nisi pronasel drugu soluciju, sutra ti je klupski dan u OKZ, dojdi iza 19 h u birtiju ispod tribine na stadionu NK Zagreb, trebao bi biti tam kolega koji upisuje nove clanove, pa mozda odmah sredis papirologiju. Ja dojdem sa svojim kontrashem, a mozda bude jos koji Fico, ima nas vise Ficekasa u OKZagreb!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
jeremija je napisao/la: Fico ko sa trake! Ak jos nisi pronasel drugu soluciju, sutra ti je klupski dan u OKZ, dojdi iza 19 h u birtiju ispod tribine na stadionu NK Zagreb, trebao bi biti tam kolega koji upisuje nove clanove, pa mozda odmah sredis papirologiju. Ja dojdem sa svojim kontrashem, a mozda bude jos koji Fico, ima nas vise Ficekasa u OKZagreb!
Na žalost morat ću preskočit ovaj tjedan jer mi je plaća slj. tjedan, a sad sam se dosta istrošio pa je mala besparica
Koliko često su ti upisi u OKZ i kolika je godišnja članarina?
Koje godište ti je kontraš, imaš kakve slike?
Atua- Član
pucic 750le je napisao/la:-otvoriš prednju haubu,makneš rezervnu gumu i onda imaš dva nosača između unutarnjeg i vanjskog veznog lima,unutar tih nosača možeš vidjeti matice kojima je branik učvršćen za vezni lim tj.nosače,odvrneš matice skineš branik i okreneš bubrege,samo pazi jer je jedan lijevi a jedan desni da ih ne zamjeniš jer češ u protivnom ošetiti branik
ne kontam?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ima za kupiti bijelih rubova (valjda su od neke čvrste gume ili nešto slično) koji se samo montiraju povrh gume, ali koliko sam primijetio, neki članovi imaju problema s tim jer im je taj bijeli prsten pojeo bočnu stranicu gume... Valjda kako guma radi, tako rub tog bijelog prstena redom glođe bočnu stranu gume i eto s*anja...
Ako se ne varam, to bi trebalo biti ovo kak ima Jurica:
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Atua je napisao/la:jeremija je napisao/la: Fico ko sa trake! Ak jos nisi pronasel drugu soluciju, sutra ti je klupski dan u OKZ, dojdi iza 19 h u birtiju ispod tribine na stadionu NK Zagreb, trebao bi biti tam kolega koji upisuje nove clanove, pa mozda odmah sredis papirologiju. Ja dojdem sa svojim kontrashem, a mozda bude jos koji Fico, ima nas vise Ficekasa u OKZagreb!
Na žalost morat ću preskočit ovaj tjedan jer mi je plaća slj. tjedan, a sad sam se dosta istrošio pa je mala besparica
Svaki cetvrtak je okupljanje iza 19 h , clanarana je 300 kn, al nije svaki put taj kolega koji upisuje tamo; ak imas vremena danas , navrati da se informiras. Moj Fico je pretstavljen na ovim stranicama; http://www.ficoforum.net/t2223-kontrash-65-iz-zagreba !
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Camshaft je napisao/la:Ima za kupiti bijelih rubova (valjda su od neke čvrste gume ili nešto slično) koji se samo montiraju povrh gume, ali koliko sam primijetio, neki članovi imaju problema s tim jer im je taj bijeli prsten pojeo bočnu stranicu gume... Valjda kako guma radi, tako rub tog bijelog prstena redom glođe bočnu stranu gume i eto s*anja...
Da to je to...ali nisam čuo da ljudi imaju problema sa uništavanjem bočne strane guma
Atua- Član
To mi je baš Jurica pokazal kad smo bili u Čakovcu, on će ti više znati reći kad navrati na forum...
jeremija je napisao/la:Atua je napisao/la:jeremija je napisao/la: Fico ko sa trake! Ak jos nisi pronasel drugu soluciju, sutra ti je klupski dan u OKZ, dojdi iza 19 h u birtiju ispod tribine na stadionu NK Zagreb, trebao bi biti tam kolega koji upisuje nove clanove, pa mozda odmah sredis papirologiju. Ja dojdem sa svojim kontrashem, a mozda bude jos koji Fico, ima nas vise Ficekasa u OKZagreb!
Svaki cetvrtak je okupljanje iza 19 h , clanarana je 300 kn, al nije svaki put taj kolega koji upisuje tamo; ak imas vremena danas , navrati da se informiras. Moj Fico je pretstavljen na ovim stranicama; http://www.ficoforum.net/t2223-kontrash-65-iz-zagreba !
Navratim ako stignem
Atua- Član
Camshaft je napisao/la:To mi je baš Jurica pokazal kad smo bili u Čakovcu, on će ti više znati reći kad navrati na forum...
Ne znam na kojem principu to funkcionira..pretpostavljam da se zaljepi, e sad možda je on koristio preagresivno ljepilo pa mu pojelo gume
Atua- Član
Mislim da se ne lijepi, s obzirom da se može prstom zadići taj rub, mislim da se samo umetne između gume i felge. Upravo taj rub mu je i napravio štetu... Ima u klubu još jedan fićo čiji je vlasnik nedavno stavio te bijele obruče, zasad nikakvih štetnih posljedica...
odlična kupovina pravog auta . . .
što se tiče 'atlas' rubova, to su klasični gumeni prsteni koji se montiraju zajedno sa gumom i kao takvi su 'pričvrščeni' na felgu. e sad, problemčić kod mene je, da su mi rubovi prstenova ozbiljno oštetili gumu,tj prilikom vožnje guma 'radi' gore dolje, a oštri rubovi habaju po površini guma i 'stružu' po istoj. budem poslikal da se točno vidi - izraženije je na zadnjim gumama. prstenovi su gore nekih 5 godina, platio sam ih mislim 89 €, a danas se već može naći jeftinije. Original 'custom' guma sa bijelim rubom košta nekih 250 €.
što se tiče 'atlas' rubova, to su klasični gumeni prsteni koji se montiraju zajedno sa gumom i kao takvi su 'pričvrščeni' na felgu. e sad, problemčić kod mene je, da su mi rubovi prstenova ozbiljno oštetili gumu,tj prilikom vožnje guma 'radi' gore dolje, a oštri rubovi habaju po površini guma i 'stružu' po istoj. budem poslikal da se točno vidi - izraženije je na zadnjim gumama. prstenovi su gore nekih 5 godina, platio sam ih mislim 89 €, a danas se već može naći jeftinije. Original 'custom' guma sa bijelim rubom košta nekih 250 €.
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Hvala kaj si se javil kad sam te već prozval... Al sjetil sam da se tebi to dogodilo, a gume su bitan faktor sigurne vožnje pa da ljudi budu informirani kaj se može desit...
JURICA je napisao/la:odlična kupovina pravog auta . . .
Hvala Jurica na infu Nije to ni jeftin sport 90€! Ali lijepo izgleda, pogotovo na strijim modelima. Koje je godište tvoj?
Atua- Član
bok,
fićo je 1967 godište, kupljen od prve vlasnice. POslikao sam, pa ću kasnije staviti slike.
lp
JURICA
fićo je 1967 godište, kupljen od prve vlasnice. POslikao sam, pa ću kasnije staviti slike.
lp
JURICA
fodor- Aktivni Član
- Broj komentara : 147
Registration date : 01.03.2010
prva slika je zadnja guma sa vanjske strane i sa unutarnje kada sam primjetio jedne godine da jede gumu pa sam pod hitno zamijenio strane jer sam išao na put.
+
ovo je prednja guma .......
a ovo je figuar u sadašnjem stanju . . .
pretpostavljam da je glavna problematika u 12 '' gumama, jer je guma preslaba za težinu fiće ...
lp
P.S. i tako već vozim 3-4 godine ... ako ne i više . . .
+
ovo je prednja guma .......
a ovo je figuar u sadašnjem stanju . . .
pretpostavljam da je glavna problematika u 12 '' gumama, jer je guma preslaba za težinu fiće ...
lp
P.S. i tako već vozim 3-4 godine ... ako ne i više . . .
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Auuu predivan je...kao da je jučer izašao iz dućana Kad si sređivao limariju i lakiranje? Stvarno je predivan!!
Kako to da nema brkove i bočne lajsne?
Kako to da nema brkove i bočne lajsne?
Atua- Član
Jurica stvarno je predivan...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.