fićo dvobojac
+15
puyol
KRAS
Juraj83
dr.Damba
zastava750(fićo)
bruno100
jeremija
pucici 750le
Zloćko
Hrki
puyolov tata
malik
TheStig
Ćofi
lucullus
19 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
fićo dvobojac
Nakon jučerašnjeg photo sessiona evo da i ja predstavim svog mališana. Ovo je moj 3 fićo ako ne računam one šta je vozija moj did.
Zastava 750 LE 82.g. Fićo je u odličnom stanju šta se tiče limarije. Zdrav je ko dren. Inače imam dvi fiće ali kako se zasad nisam bio spreman upustit u restauraciju starog kupio sam ovog sa slika. Neke sitne kozmetičke stvari sam prominija odnosno ugradija (kromirane žmigavce, bočne žmigavce). Ima još nekih sitnica za promjenu...polako!
Zastava 750 LE 82.g. Fićo je u odličnom stanju šta se tiče limarije. Zdrav je ko dren. Inače imam dvi fiće ali kako se zasad nisam bio spreman upustit u restauraciju starog kupio sam ovog sa slika. Neke sitne kozmetičke stvari sam prominija odnosno ugradija (kromirane žmigavce, bočne žmigavce). Ima još nekih sitnica za promjenu...polako!
lucullus- Član
- Broj komentara : 59
Registration date : 24.11.2011
Re: fićo dvobojac
Svaka čast, meni se iskreno ne sviđaju ovako dvije boje, ali o ukusima se ne raspravlja.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Sjedi 5!
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
dramamamammamammamammamamam!!!!!!!!
odlican
odlican
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
odlićan
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
vrhunski je!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
-zgodno.....
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
od čega je ovaj paktreger na krovu ako nije tajna jer nisam ovaki nikad vidio na fići
Zloćko- MODERATOR SPAMER
paktreger je doša sa fićom i po meni je više ukrasne prirode nego šta ima neku funkciju. Meni osobno se savršeno uklapa i napravljen je po liniji krova. Inače je od inoxaZloćko je napisao/la:od čega je ovaj paktreger na krovu ako nije tajna jer nisam ovaki nikad vidio na fići
lucullus- Član
lijep je i meni se jako dopada
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Dobar je , dobro mu sjedi dvobojna kombinacija, to je bio hit 50-tih i 60-tih na vecini automobila!! To je uvjek islo uz nadoplatu!!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
pak treger je iz škvera raden po narudbi sluzi za ukras,vlasnik se iznimno potrudio inace moj veliki prijatelj,dosta sati rada smo utrosili nisi falia.
bruno100- Aktivni Član
- Broj komentara : 175
jel ovo onaj fićo sta mu je motorni prostor žute boje?
inace ok ficek
inace ok ficek
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
svi nešto rade, pa evo počeja i ja. Ništa strašno samo malo kozmetičkih promjena. Prekjučer prominija novi retrovizor, jučer ugradija radio i antenu. Iako se ne čini puno dobro sam se namučija ovo složit. Radio me posebno satralo jer sam tija da bude tamo di su se nekad ugrađivali (na kontrolnoj ploči) i evo uspija. Sljedeći tjedan idemo dalje....
lucullus- Član
Predobar je.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Mozeas samo sliku staviti kako to izgleda (mslm radio) ugradjeno posto sam mislio nesto slicno radit
malik- Aktivni Član
ODLICAN!!!
KRAS- Član
- Broj komentara : 90
Registration date : 18.07.2011
stavit ću slike ali klasićno radio ne virujem da možeš gori ugradit. Premalo je prostora jedino da izbaciš cijev od grijanja...a i onda je pitanje bi li stalo. Iako radio nije standardno i dosta je manje od klasičnog jedva sam i njega ugura.malik je napisao/la:Mozeas samo sliku staviti kako to izgleda (mslm radio) ugradjeno posto sam mislio nesto slicno radit
lucullus- Član
Evo slike:
antena
@malik: Ako se i odlučiš na ugradnju na ploči osim šta ćeš morati izbaciti cijev grijanja moraš još paziti na nosač haube (vidit ćeš ga odispod) . Ja sam na njega zaboravija i sva srića ostalo je 0.5 cm od radija do njega. Osim toga imaš još jedan nosač koji spaja konzolu i šasiju. Kako je konzola pod kutem da bi radio naleglo na nju i on mora biti pod određenim kutom ili ćeš morati kidati i nosač (konzola šasija)....ili visočije postaviti radio.Koliko? mislim najmanje 5 cm od aluminiske lajsne na konzoli.
Uglavnom prije same odluke dosta dobro razmisliti i 10 puta primjeriti prije samog bušenja rupe.
antena
@malik: Ako se i odlučiš na ugradnju na ploči osim šta ćeš morati izbaciti cijev grijanja moraš još paziti na nosač haube (vidit ćeš ga odispod) . Ja sam na njega zaboravija i sva srića ostalo je 0.5 cm od radija do njega. Osim toga imaš još jedan nosač koji spaja konzolu i šasiju. Kako je konzola pod kutem da bi radio naleglo na nju i on mora biti pod određenim kutom ili ćeš morati kidati i nosač (konzola šasija)....ili visočije postaviti radio.Koliko? mislim najmanje 5 cm od aluminiske lajsne na konzoli.
Uglavnom prije same odluke dosta dobro razmisliti i 10 puta primjeriti prije samog bušenja rupe.
lucullus- Član
ok hocu ti si dosta dobro odradio poso i naso si ODLICAN radio ko de je rodjen tu
malik- Aktivni Član
super izgleda!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Stvarno se odlično uklopio!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420