Ima kraja ima ljeka !!!!
+4
Zloćko
fusher
Hrki
Hornet
8 posters
Stranica 1 / 1.
Ima kraja ima ljeka !!!!
Vrhunac moga bezobrazluka i kreativnosti !!!!!
Ovo će oraspoložit moje kolege drugare ,a bogami i kolegice moje dame i one su isto vozačice !!
Ja pored svog posla pomalo se bavim kreacijom pa sam tako u konačnici završio svoj rad koji eto izuzetno radi !
Radi se o sistemu zaštite automobila od krađe to je ono kad vam dignu auto pa ga bace u salatu ili vam pošalju koliko Eura da ponesete i dođete po njega ! To su metilni nametnici koji žive na tuđi račun !
Ja odajem priznanje onima koji se trude na razvijanju sistema zaštite od alarma,sistema zaključavanja itd ! Međutim za stručnjake jeto malo !!
I ovako napisat ću što sam uradio ali sam sistem neću time bi odkrijo sve !!
Uradio sam jednu spravicu koja na jedan dodir počne proizvodit ogroman napon struje odnosno Voltažu strašno veliku ,ali struja koja nemože ubiti nije kompletna , ali zato kosa ode na rokezu ,zubalo ispane van ,oči pobijele ! No rekli su mi stavit ćemo rukavice i obuti čizme pa izvolite ,neznate od kuda udari dolaze može!
Znači kad starta moj auto tad kažem počne šiz ,kosa rokeza !
Mana sistema nemože se isključit ako ja to ne uradim mehanički ili daljinskim ,onaj koga drma bolje ga ne dirat inače doćiće do igre u paru ! I tako sve dok ja nedođem ,a tad se možem upoznati sa potencijalnim kolegom ,vodim ga kući na klopu i piće za dalje imam plan ali neću pisat !
Sstem je isproban i radi savršeno !
E sad će neki reći Jesko kretenčino to je ok ,neki će reći dobro je to i opet ok ! Nevolim da živim od ili tuđeg rada isto tako neljebovci od mog ipak sam ja to zaradio teško !!
I sad će pitati pa koji ti je auto jel onaj crveni Bmw jeste ali ima još crvenih Bmw-a ! Ako se nekome posreći liječenje reume i išijasa je besplatno !!
Živi mi bili !!!
Ovo će oraspoložit moje kolege drugare ,a bogami i kolegice moje dame i one su isto vozačice !!
Ja pored svog posla pomalo se bavim kreacijom pa sam tako u konačnici završio svoj rad koji eto izuzetno radi !
Radi se o sistemu zaštite automobila od krađe to je ono kad vam dignu auto pa ga bace u salatu ili vam pošalju koliko Eura da ponesete i dođete po njega ! To su metilni nametnici koji žive na tuđi račun !
Ja odajem priznanje onima koji se trude na razvijanju sistema zaštite od alarma,sistema zaključavanja itd ! Međutim za stručnjake jeto malo !!
I ovako napisat ću što sam uradio ali sam sistem neću time bi odkrijo sve !!
Uradio sam jednu spravicu koja na jedan dodir počne proizvodit ogroman napon struje odnosno Voltažu strašno veliku ,ali struja koja nemože ubiti nije kompletna , ali zato kosa ode na rokezu ,zubalo ispane van ,oči pobijele ! No rekli su mi stavit ćemo rukavice i obuti čizme pa izvolite ,neznate od kuda udari dolaze može!
Znači kad starta moj auto tad kažem počne šiz ,kosa rokeza !
Mana sistema nemože se isključit ako ja to ne uradim mehanički ili daljinskim ,onaj koga drma bolje ga ne dirat inače doćiće do igre u paru ! I tako sve dok ja nedođem ,a tad se možem upoznati sa potencijalnim kolegom ,vodim ga kući na klopu i piće za dalje imam plan ali neću pisat !
Sstem je isproban i radi savršeno !
E sad će neki reći Jesko kretenčino to je ok ,neki će reći dobro je to i opet ok ! Nevolim da živim od ili tuđeg rada isto tako neljebovci od mog ipak sam ja to zaradio teško !!
I sad će pitati pa koji ti je auto jel onaj crveni Bmw jeste ali ima još crvenih Bmw-a ! Ako se nekome posreći liječenje reume i išijasa je besplatno !!
Živi mi bili !!!
Re: Ima kraja ima ljeka !!!!
odlicno hornet
ajde nam malo pojasni o cemu se radi i kako funkcionira
ajde nam malo pojasni o cemu se radi i kako funkcionira
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
mene ko mulca tresao jedan mercedes ...susjed ima servis mercedesa pa smo mi seoski mulci stalno tamo visili..u svakopm sličaju ovaj je tresao na kvaku ako bi se siilom povukla..tresla..više opandrčila da na dupe padneš...zatim ugodan ženski glas nešto na njemački izrecitira...to je bilo sredinom '80ih....fantastičan alarm!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Hornet jel ima toga za prodaju ja bi kupio
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ovako radi se o jednoj zavojnici koju sam sam izradio ! I smještena je u autu daje udare odprilike "Bobine " vrlo neugodne svi smo se imali prilike uvjerit kad otrese! Sve je tiho i mirno ljepo sjedaš u auto tek kad se auto startuje onda počinje bacanje ,noge ,ruke sve na svoju stranu ,a nemože se uhvatit ritam i način da se prekine !! Zloćko nema za kupit to sam sam osmislio ! Vjerujem da je izuzetan probao sam nažalost na prijatelju nekih par sekundi pa me poslao u Pm !
Pitanje, može to imat neke trajne posljedice po, uvjetno nazvano, žrtvu? Srčani udar mi pada na pamet...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Hehe, zgodno a još je zgodnije ako te drapi usred vožnje jer se i zavojnici desi neki zamor...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Imao ja bolji alarm u svojoj fiesti..
extra akumulator spojen ispod zadnjih sjedala, na njega kompresor i 2 zracne trube. Jedna montirana ispod vozacevog sjedala, a jedna ispod zadnjeg sica..
Spojeno na gas pedalu..
Znaci covjek sjedne, na neki nacin upali auto (bilo kljucem, bilo zicom, bilo guranjem) dotakne pedalu gasa, i ovo pocne tulit sa svom snagom u zatvorenom prostoru.. Neizdrzivo nakon par sekundi, a nemre se prekinut dok se ne neadje poseban prekidac napravljen od kljuca za zakljucavanje kompjutera.. ..
Tast moj uzeo kljuc od auta dok smo ja i zena bili motorom na kavi, i govno tulilo 3 i pol sata pred kucom dok nismo dosli nazad.. Susjedi na prozorima, dosla policija, nemres ugasit
extra akumulator spojen ispod zadnjih sjedala, na njega kompresor i 2 zracne trube. Jedna montirana ispod vozacevog sjedala, a jedna ispod zadnjeg sica..
Spojeno na gas pedalu..
Znaci covjek sjedne, na neki nacin upali auto (bilo kljucem, bilo zicom, bilo guranjem) dotakne pedalu gasa, i ovo pocne tulit sa svom snagom u zatvorenom prostoru.. Neizdrzivo nakon par sekundi, a nemre se prekinut dok se ne neadje poseban prekidac napravljen od kljuca za zakljucavanje kompjutera.. ..
Tast moj uzeo kljuc od auta dok smo ja i zena bili motorom na kavi, i govno tulilo 3 i pol sata pred kucom dok nismo dosli nazad.. Susjedi na prozorima, dosla policija, nemres ugasit
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
Pa koliko znam da još nije bilo slučajeva da je netko poginuo od Automobilskog napona ?? Velim struja nije podpuna naravno fale tu i Wat ,da bi bila opasna . Sistem je montiran u automobil isto tako može biti i na ulazna vrata kuče , ma bilo gdje . Da bude možda još jasnije ima samo + pol znači nisu dva vodiča ,i još bez obzira što je auto ili osoba izolirana gumom nemože izbjeći taj udar ! Prvobitno jeste bilo osmišljeno kao struja kao što koristimo ,ali sam smatrao da bi bila životno opasna i za nedužne .
triba stat ukraj lopovima svaka ćast
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
Stranica 1 / 1.