FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
+25
Zuga
Optimista
dino lič
Bruno
igor100
doki
fodor
dr.Damba
cofi69
markock
Juraj83
Zloćko
cingajunior
fusher
Camshaft
Sasha19_81
puyolov tata
Ćofi
xxyy333
Hrki
jasmin.ck
JURICA
valencic.davor
miro
miniV8
29 posters
Stranica 10 / 13.
Stranica 10 / 13. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
sitno brojim jedva stojim (imam kondicijone pripreme)
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
pa kaj bus ipak dosel
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Evo pozdrav sa voza jedan dio ekipe je na mjestu zlocina pripreme su pocele.fazol se namocio rostilj se pece.pozicija zauzeta odlicna bolja nego prosle godine.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ja sam se podaprao.,... a vi?
miniV8- Administrator
evo par slika ovogodišnje lokacije,dio ekipe se smjestilo i cuvaju se mjesta za ostale šatore
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Bio, vidio, probao, osjetio, uživao, slikao,..... u fusherovu kuću se vratio detaljniji izvještaj sljedi tek nakon što izgrlim svoju ženu u Makarskoj a taman tako će nekima trebat i da se otrijezne...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
KRAS- Član
- Broj komentara : 90
Registration date : 18.07.2011
nisu se svi još otrijeznili... bude izvjestaja uskoro
pusa
pusa
miniV8- Administrator
kao jedan od tri slovenaca moram da kažem da je skup bio exxtra svaka čast organizatorima. Hvala vam puno za dobar provod i sve ostalo. Slike dodju skoro i šta da kažem vidimo se ako prije ne sledeče godine. Pozdrav svima.
jure.abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 152
Registration date : 01.04.2009
Prvo veliki pozdrav svima koji su bili i pohvale i zahvale organizatorima, vikend je bio odličan, hrpa fićeka, dobra ekipa, lijepo vrijeme, sve pet...
A sad putositnice...
Mi smo putovali u sastavu Miro, Broz Sr., Broz Jr. i ja u Mirekovom autu, a iza nas Mrđa i Mirela (Mirelica, Marelica, Zvečarka... ) u njegovom fićeku... Kretanje i prva stajanja: Zdihovo pred dućan na pivu i Severin... pa, pred dućan na pivu
Stajanje kod legendarnog Rajka na usputnu rakijicu i okrupnjavanje kapitala, sad nas je već bilo za pristojnu kolonu:
Put ka Grobniku, kreiranje nepregledne kolone fićeka i ostatka vozila talijanskog uvjerenja, te prvo ukazanje Sv. Zloćka (Dotad nisam vjerovao da takav lik stvarno postoji. Morao sam ga dobro opipati da se uvjerim da je stvaran). Pohvalio bih vozni park riječke ekipe, svi su fićeki stvarno ulickani i sređeni s ukusom...
Pa smo požurili prema Krku...
Previše pit-stopova imalo je svoje posljedice
Parking za šminku:
I lagana relaksacija i zaje*ancija:
Fusherovo dupe i Zloćko koji ispija pivu pored spomenika palom junaku (hint: Mirekova trupina na luftiću )
Iduće jutro, Fusherova hanuma baca uroke na Miru i mene dok ostali ćakulaju i podmazuju grlo regularom.
Red je da malo i zvijeri poslikamo, ne mogu ne spomenut Fushera i njegovog fićeka, teško je povjerovat na koje je lik detalje sve mislil i koje je sve sitnice na autu usavršil...
A s obzirom na gore spomenute uroke, zaključili smo da je bolje da Miro ne vozi doma pa smo vozili Marelica i ja. Zbog toga je Miri, Brozu i Mrđi jako laknulo pa su se krenuli opuštati i provjeravati svoj vid i kapacitet za pop't pivo po brojnim benzinskim postajama do doma.
Za sve one koji su se čudili zašto sam u nedjelju htio da što prije krenemo, spomenimo samo da nam je zbog navedenih provjera put do Zg trajao nekih sedam sati... Slike pokazuju provjeru vida, rakijicu kod Rajka, kampiranje na dvije benzinske i na kraju u Utrinama, HG spot je bio sakrio svog ljubičastog fiću pa smo to nadoknadili Mrđinim...
Ja sam tu otišel doma, ovi ostali će se valjda javit ako su preživjeli...
Još jednom pohvale ekipi, drago mi je bilo još jednom vidjet sve vas, a još draže upoznat neke nove legende...
A sad putositnice...
Mi smo putovali u sastavu Miro, Broz Sr., Broz Jr. i ja u Mirekovom autu, a iza nas Mrđa i Mirela (Mirelica, Marelica, Zvečarka... ) u njegovom fićeku... Kretanje i prva stajanja: Zdihovo pred dućan na pivu i Severin... pa, pred dućan na pivu
Stajanje kod legendarnog Rajka na usputnu rakijicu i okrupnjavanje kapitala, sad nas je već bilo za pristojnu kolonu:
Put ka Grobniku, kreiranje nepregledne kolone fićeka i ostatka vozila talijanskog uvjerenja, te prvo ukazanje Sv. Zloćka (Dotad nisam vjerovao da takav lik stvarno postoji. Morao sam ga dobro opipati da se uvjerim da je stvaran). Pohvalio bih vozni park riječke ekipe, svi su fićeki stvarno ulickani i sređeni s ukusom...
Pa smo požurili prema Krku...
Previše pit-stopova imalo je svoje posljedice
Parking za šminku:
I lagana relaksacija i zaje*ancija:
Fusherovo dupe i Zloćko koji ispija pivu pored spomenika palom junaku (hint: Mirekova trupina na luftiću )
Iduće jutro, Fusherova hanuma baca uroke na Miru i mene dok ostali ćakulaju i podmazuju grlo regularom.
Red je da malo i zvijeri poslikamo, ne mogu ne spomenut Fushera i njegovog fićeka, teško je povjerovat na koje je lik detalje sve mislil i koje je sve sitnice na autu usavršil...
A s obzirom na gore spomenute uroke, zaključili smo da je bolje da Miro ne vozi doma pa smo vozili Marelica i ja. Zbog toga je Miri, Brozu i Mrđi jako laknulo pa su se krenuli opuštati i provjeravati svoj vid i kapacitet za pop't pivo po brojnim benzinskim postajama do doma.
Za sve one koji su se čudili zašto sam u nedjelju htio da što prije krenemo, spomenimo samo da nam je zbog navedenih provjera put do Zg trajao nekih sedam sati... Slike pokazuju provjeru vida, rakijicu kod Rajka, kampiranje na dvije benzinske i na kraju u Utrinama, HG spot je bio sakrio svog ljubičastog fiću pa smo to nadoknadili Mrđinim...
Ja sam tu otišel doma, ovi ostali će se valjda javit ako su preživjeli...
Još jednom pohvale ekipi, drago mi je bilo još jednom vidjet sve vas, a još draže upoznat neke nove legende...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
znaci sve u svemu bilo vam je ljepo a mi siromahi koji nemamo za benzin opet smo propustili dobru zabavicu
bilo je super,ostali smo zadnji zafalilo nam vina pa smo se spakirali i polako krenuli prema doma,nastavak sljedi...................................pozz svima
dino lič- Aktivni Član
- Broj komentara : 265
Registration date : 04.04.2012
Veliki pozdrav svima koji smo bili na super izletu a posebno gazda Hrkiju i njegovoj ekipi koji su se pobrinuli da nam ništa ne zafali. Moram se još jednom ispričati za cijelonočno urlikanje i pjevanje i to posebno hanumi koja nam je u pol 4 ujutro sve po spisku. Vidimo se naravno i sljedeče godine....
Budu i neke slikice al malo kasnije jer mi još nije nekak dobro, to mi je valjda od sunca.
Budu i neke slikice al malo kasnije jer mi još nije nekak dobro, to mi je valjda od sunca.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Jesi svaku sliku posebno stavljao ili više njih skupa? Ja ih imam nešto manje od 100 ali mi se neda svaku posebno
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Prije svega "Steram ti ga strini" a sad pomalo dalje....jeb**o majku al sam ja na svakoj slici pokraj nekog pede.. ma nebitno druženje je bilo odlično upoznah neke čunjke koje nikad nisam vidio uživo tj.sve sa kojima sam se družio usudio bih se reći da je sve prošlo ko podmazano jer su većina posjetitelja bili pretili momci koji su na suncu topili svoje teško nakupljene masnoće pa koga god da sam uhvatio za bokove ili za neki drugi dio tjela bježali su ko riba iz ruke u ovo nebih svrstao našeg Mireka jer se on doslovno podario cjeloj ekipi na raspolaganje na fusherovom dušeku...bilo je ti svega od maženja,guranja pa čak i griženja za trticu...ma šta ja to vama sad pričam kad ćete dobit detaljnije slike kad se kući vratim tj.kad me fusherova hanuma potjera iz svoje kuće a fićeki su bili extra čovjek se stvarno mogao nagledati svakakvih korisnih rješenja.još jednom svaka čast na organizaciji samo bih volio da gospodin organizator ovakvog skupa sljedeći put ostavi svoje kosooko vozilo u garaži da kolonu predvodi sa fićom pa makar sa ženinim ako svog već nema...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Hahaha, steram ti ga strini, ali isto tako (kao što reče Marko) "Il buš dala il buš zube brala!!!"
Stavit ću poslije (kad uploadam) i video tvog fiće... Nisam doduše snimil kak pali i radi (odlično, usput), ali jesam kako izvodi Calen bite...
Stavit ću poslije (kad uploadam) i video tvog fiće... Nisam doduše snimil kak pali i radi (odlično, usput), ali jesam kako izvodi Calen bite...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Evo videi:
https://www.youtube.com/watch?v=moX7NZlksSA&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=gkZrDJEy2vM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=yYynE_JVtj8&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/my_videos_upload
Ovdije se ništa ne vidi, ali se čuje
https://www.youtube.com/watch?v=2qc_9IRwEMc&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=moX7NZlksSA&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=gkZrDJEy2vM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=yYynE_JVtj8&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/my_videos_upload
Ovdije se ništa ne vidi, ali se čuje
https://www.youtube.com/watch?v=2qc_9IRwEMc&feature=youtu.be
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
hahahahahahha to stavi pod hitno tako da ljudima zgadi ručak i večera odputa hahhahahahahaCamshaft je napisao/la:Hahaha, steram ti ga strini, ali isto tako (kao što reče Marko) "Il buš dala il buš zube brala!!!"
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ovo hanuma piše ne ja
ako te hanuma urekne nema ti pomoći sunce li ti tvoje trijezno
ako te hanuma urekne nema ti pomoći sunce li ti tvoje trijezno
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
...uhhhhhh... još sam intelektualno oslabljen od silnog alkoholiziranja tak da nemrem puno pisat
Evo i par filmića atmosfere:
Evo i Puyolovi stigli napokon doma!Ovo piše Puyolova mama.Detaljniji izviještaj slijedi DANAS!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
provjera vida...nemrem verovat jbt.kampirali smo na svakoj pumpi i dućanu
Stranica 10 / 13. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» fićom na krk part 3...... 22,06 i 23,06,2013
» FIĆOM NA KRK PART.4 28 i 29.06.2014
» Fićom na Krk part.5. In Memoriam Ivan Đani Šverko ( 27,06-28,06,2015 )
» Fićom na Krk part.6. In Memoriam Ivan Đani Šverko 25.06-26.06. 2016
» Rafo - tatica part 2.
» FIĆOM NA KRK PART.4 28 i 29.06.2014
» Fićom na Krk part.5. In Memoriam Ivan Đani Šverko ( 27,06-28,06,2015 )
» Fićom na Krk part.6. In Memoriam Ivan Đani Šverko 25.06-26.06. 2016
» Rafo - tatica part 2.
Stranica 10 / 13.