Poluosovina - Getriba
4 posters
Stranica 1 / 1.
Poluosovina - Getriba
Da pitam jer mi nesto sumljivo?
Evo ovako ima dva dana da mi je pukla poluosovina na samome kraju,kraju koji ulazi u getribu. Gdje dolaze one matice
ZA SVE ONE KOJI OSJETE ISTO :
u 2. Te trecoj brizini par dana prije kvara desavalo se ovo
Nakon sto bi ubacio u te dvije brzine dolazilo je do zujanja i cimanja rucice mjenjaca.
To se dogadalo jedino pri ubrzanju sa zvukom zum.zum-i tako u nedogled .
Zujanje je ovisilo o ubrzanju,tako da sto brze to vise Zuzmova!!!!
E sad pitanjce procistim getribu ubacim "novu" poluosovinu i sve nariktam nazad, da bi danas skuzio da zujanja nema ali ima pokreta u mjenjacu sve do 3tisuce okretaja gdje nakon 3brzine tj,4brzine vise nema tog osjecaja Al u 3 i dalje cima RUCICA
Pa me strah da mi ne zvekne opet poluosovina ili da mi getriba neleti oko usiju ..... koju kad sam rastavio i zakljucio nije rashabana ili razjebana kao ostale...
Jer sam ju slago ima 2 godine sa shemom lose od nje dolje a bolje od neke druge gore ,sto se tice dijelova
Nadam se da cu pomoci nekome ko ima iste simptome tako da skuzi i ne ostane na cesti
Evo ovako ima dva dana da mi je pukla poluosovina na samome kraju,kraju koji ulazi u getribu. Gdje dolaze one matice
ZA SVE ONE KOJI OSJETE ISTO :
u 2. Te trecoj brizini par dana prije kvara desavalo se ovo
Nakon sto bi ubacio u te dvije brzine dolazilo je do zujanja i cimanja rucice mjenjaca.
To se dogadalo jedino pri ubrzanju sa zvukom zum.zum-i tako u nedogled .
Zujanje je ovisilo o ubrzanju,tako da sto brze to vise Zuzmova!!!!
E sad pitanjce procistim getribu ubacim "novu" poluosovinu i sve nariktam nazad, da bi danas skuzio da zujanja nema ali ima pokreta u mjenjacu sve do 3tisuce okretaja gdje nakon 3brzine tj,4brzine vise nema tog osjecaja Al u 3 i dalje cima RUCICA
Pa me strah da mi ne zvekne opet poluosovina ili da mi getriba neleti oko usiju ..... koju kad sam rastavio i zakljucio nije rashabana ili razjebana kao ostale...
Jer sam ju slago ima 2 godine sa shemom lose od nje dolje a bolje od neke druge gore ,sto se tice dijelova
Nadam se da cu pomoci nekome ko ima iste simptome tako da skuzi i ne ostane na cesti
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Re: Poluosovina - Getriba
na mom se kršu toliko cima ručica mjenjača da svaki put kad poželim prišaltat brzinu prvo imam muku da uhvatim ručicu
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
hahahaha ili malu za nogu
mehanika ko mehanika
staro vozilo staro pa sta god stavljo novo bit ce always STARO
Sta zelim rec
Auto dok nije bio cackan nije se nista kvarilo vec je samo bilo sjebano tako i getribe
Gdje si moro saltat sa vece brzine u nizu tako da si sluso motor i gledo kroz prozor koliko Sporose kreces i tek onda u nizu da ne krci i da neizleti sve van ispod tebe!
staro vozilo staro pa sta god stavljo novo bit ce always STARO
Sta zelim rec
Auto dok nije bio cackan nije se nista kvarilo vec je samo bilo sjebano tako i getribe
Gdje si moro saltat sa vece brzine u nizu tako da si sluso motor i gledo kroz prozor koliko Sporose kreces i tek onda u nizu da ne krci i da neizleti sve van ispod tebe!
Tko god cacko getribu nek sve zabiljezi di je sta bilo i nek tada usporeduje sve sto misli mjenjat jer koliko god to kvazi izgleda robusno zapravo je u mil imetar sjebano!
STA VALJA (a morate skinut,rastavit)/tj.ono sto nezelite mjenjati/ VRATITE NAZAD NA ISTO MJESTO bez fantazia samo vrati na isto
STA VALJA (a morate skinut,rastavit)/tj.ono sto nezelite mjenjati/ VRATITE NAZAD NA ISTO MJESTO bez fantazia samo vrati na isto
Ma i meni se to znalo dešavat, nemaš brige!
Samo gas
Samo gas
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
:-D e sad mi mam lakse
Ak ti zna "krčit" za dole,nauči se šaltat tak da po domači auskuplaš kvačilo čak i za gore!!Kad više ni to nepomaže traži pomč menjač mahera!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Stranica 1 / 1.