Što koristiti umjesto onih plastičnih čepova za tapacirung? Ili gdje nabaviti nove?
2 posters
Stranica 1 / 1.
Što koristiti umjesto onih plastičnih čepova za tapacirung? Ili gdje nabaviti nove?
Znači imam problem koji je naveden u naslovu, pošto sam vadio tapacirung i sve živo iz fiće većina tih čepova je popucala i sad mi trebaju kod ponovnog sastavljanja a ne znam gdje ih nabaviti jer ih nigdje nema. Što se šarafa tiče nisam uspio naći toliko debele da se mogu kvalitetno stegnuti.
Rekli su mi da probam sa čepovima od stojadina ali da nisu isti i da neki ljudi uspiju s njima sastaviti a neki ne tako da ne znam što raditi.
Help
Rekli su mi da probam sa čepovima od stojadina ali da nisu isti i da neki ljudi uspiju s njima sastaviti a neki ne tako da ne znam što raditi.
Help
brbo- Član
- Broj komentara : 91
Registration date : 11.11.2010
Re: Što koristiti umjesto onih plastičnih čepova za tapacirung? Ili gdje nabaviti nove?
Barem tu kod nas u Rijeci ima u puno prodavaonica autodijelova... oni univerzalni nemaju rupu na glavi nego običnu ravnu ... ako si mislio na tapecirung poda za vrata neznam oni su malo čudniji...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Re: Što koristiti umjesto onih plastičnih čepova za tapacirung? Ili gdje nabaviti nove?
Neznam probat ću još tražiti ali zasad nitko nema pojma gdje bih to mogao naći. Valjda je netko to kupovao od restauratora s foruma pa će me znati uputiti.
brbo- Član
- Broj komentara : 91
Registration date : 11.11.2010
Similar topics
» GDJE NABAVITI BRANIKE
» amortizeri- tko gdje kako
» Drugi lim umjesto original podnica na fici?
» KADA I GDJE?
» Gdje je nestao čovjek...
» amortizeri- tko gdje kako
» Drugi lim umjesto original podnica na fici?
» KADA I GDJE?
» Gdje je nestao čovjek...
Stranica 1 / 1.