Yugo 1.6 16V by Rogić Motorsport Technology
+2
Hrki
damir_zg
6 posters
Stranica 1 / 1.
Yugo 1.6 16V by Rogić Motorsport Technology
evo auto od frenda, pa malo bacite oko kog zanima...
yugo 1.6 16V, motor iz fiat brava, već nekoliko godina vozi autoslalom. tijekom prošle zime i proljeća doživio i treće reizdanje...
sezona 2011
a onda je došla zima...
auto je olakšavan gdje god se moglo, plastike ima na bacanje dorađen je i rollbar, stavljene felge od kadetta c širene na 8J, na novo slagan motor i uz to još hrpa detalja...
trenutno izgleda ovako...
yugo 1.6 16V, motor iz fiat brava, već nekoliko godina vozi autoslalom. tijekom prošle zime i proljeća doživio i treće reizdanje...
sezona 2011
a onda je došla zima...
auto je olakšavan gdje god se moglo, plastike ima na bacanje dorađen je i rollbar, stavljene felge od kadetta c širene na 8J, na novo slagan motor i uz to još hrpa detalja...
trenutno izgleda ovako...
Re: Yugo 1.6 16V by Rogić Motorsport Technology
odlicna kombinacija za felge
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
fino fino ..
a na koju shemu radi ovaj električni servo?? kak to staviti na auto?? jer se ko interesiral ili zabaljal s tim??
a na koju shemu radi ovaj električni servo?? kak to staviti na auto?? jer se ko interesiral ili zabaljal s tim??
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ja cu ga sebi stavljat jer sam uspio nabavit za malo para. uglavnom ti se stavlja iz corse b ili c, 99.god. razlika je samo u nosacima, nista drugo. cijena ti je oko 1000 kn i u kompletu moras dobit i maleni komp (vidi se na slici) jer ti bez toga nece ni radit. ugradnja nije kakav problem, a o funkcionalnosti ti ne moram ni govorit.
felge su totalno ubitačna kombinacija imam ja 4 i sad razmišljam o širenju a yugo je strava!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
damir_zg je napisao/la:ja cu ga sebi stavljat jer sam uspio nabavit za malo para. uglavnom ti se stavlja iz corse b ili c, 99.god. razlika je samo u nosacima, nista drugo. cijena ti je oko 1000 kn i u kompletu moras dobit i maleni komp (vidi se na slici) jer ti bez toga nece ni radit. ugradnja nije kakav problem, a o funkcionalnosti ti ne moram ni govorit.
kako molim?!?! daj malo pojasni ... kakvo to ožičenje mora imat? dal se može mjenjat omjer ... i to .... daj malo delatljnije slike ... il u svoj topic ili novi... ako ovdje oftopicarimo ..
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Stranica 1 / 1.