Plava aždaja
+6
brbo
jeremija
Ćofi
malik
ŠOLE
MadCowVU
10 posters
Stranica 1 / 1.
Plava aždaja
Evo i mene nakon nekog vremena (možda se sjećate, onaj tip što je Fičeka dobio na okladi sa starim). Uglavnom, slike su napokon tu pa da ih podijelim s vama. Planove i detalje ću riješavati u hodu, a radni naziv "Plava aždaja" je neka prvobitna zamisao što se tiče boje.
MadCowVU- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 4
Registration date : 07.09.2012
Re: Plava aždaja
dobar fićek i sretno u daljnjim radovima!!! koji su planovi hajde reci nešto
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
halo a godište ,dodatna oprema,itd....
ajde ne budi škrt na informacijama(šala mala)!!!
ajde ne budi škrt na informacijama(šala mala)!!!
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
ma kakvi planovi nista ne diraj bar jedno 5 godina fico je ko bomba
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
Škrt sam na riječima. :-) Uglavnom. Zastava 750 SE, metalik zeleni kao što se vidi na slici. Ima par mjesta koja trebaju obradu što se tiče hrđe ali to se i očekuje od auta iz 1980. godine. Sjedala i unutrašnost su u lošijem stanju nego vanjski dio. Treba ili nabaviti nova sjedala ili srediti ova, oplate na vratima i još par detalja oko konzole. Inače pali kao metak bez po muke i to s polovnim akumulatorom. Planovi su da se sredi detaljno, oldschool style ništa dodavanje novih gluposti, čak sam i radio našao sa USB-om ali s onim velikim kotačićima za pojačavanje i traženje kanala. Prvobitni plan je bio da se oboja u plavo bijelu kombinaciju (neki će reći isfurano, ali meni je taj period Milicije nekako najdraži iako nisam živio u njemu, ali sama pojava tako malog auta u toj boji izazivala je veći strah nego policijska marica danas). Oko motora još ne znam šta bi. Možda ostavim ovo njegovo moćno čudo ili probam ugurati neki drugi. Zasad treba promijeniti čok sajlu, sajlu gasa sam sredio za siću. Kočnice ne rade ali i to se da popraviti. Ne znam šta vas još zanima. Cijena, prava sitnica za ovu mrcinu - 300 eura. E da, ako netko zna gdje se mogu nabaviti one fine oldschool gume s bijelim rubom nek se slobodno javi. Ako vas još nešto zanima, slobodno pitajte.
P. S. Evo i jedna maketica koju posjedujem već 10-ak mjeseci. Maketa je u omjeru 1:43.
P. S. Evo i jedna maketica koju posjedujem već 10-ak mjeseci. Maketa je u omjeru 1:43.
MadCowVU- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 4
Registration date : 07.09.2012
Za početak čestitam na kupovini i nek te služi još dugo.
Sjedala ti prodaje jedan naš član iz zagreba pa ako te zanima pogledaj tu u oglasniku na forumu
Ideja je dobra, oće li auto biti za svaki dan ili za brisanje prašine sa njega u garaži?
Btw. Nisu gume sa bijelim rubom, nego je to jedan dodatak koj se stavi na felgu kad se guma stavlja.
Sjedala ti prodaje jedan naš član iz zagreba pa ako te zanima pogledaj tu u oglasniku na forumu
Ideja je dobra, oće li auto biti za svaki dan ili za brisanje prašine sa njega u garaži?
Btw. Nisu gume sa bijelim rubom, nego je to jedan dodatak koj se stavi na felgu kad se guma stavlja.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Bravo, jos jedan milicijski bu krasil nase ceste!! A kaj se tice tih bijelih rubova, imas ih na Ebayu ili po sajmovima, ali , ako se stalno vozis s njima, znaju grist gumu.
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Moj je plavi i super izgleda, nije milicijski ali ih stvarno malo ima plavih. S tim da je moj original u plavoj boji bio. Vidjet ćeš kad ga ofarbaš.
brbo- Član
- Broj komentara : 91
Registration date : 11.11.2010
čestitke na kupovini, a što se tiče bijelih rubova savjetujem ili dati cca 800 € za original radijalne sa tvorničkim bijelim rubom ili ne stavljati bijele 'prstenove' na gume jer ih doslovce pojedu - govorim iz iskustva.
Sretno sa daljnjim radovima i puno kilometara želim . . .
Sretno sa daljnjim radovima i puno kilometara želim . . .
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
megi- Aktivni Član
- Broj komentara : 222
Registration date : 14.03.2012
Sviđaju mi se tvoji planovi što se tiće sređivanja! pogotovo boja i ovaj sat na kokpitu.
Ako ti slučajno treba kod original milicijske javi...
Ako ti slučajno treba kod original milicijske javi...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» moja aždaja
» Moja ljuta azdaja :)
» Nasa plava bubamara
» Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
» zastava 750 1977 - plava 'cobra' ... iz usluge ...
» Moja ljuta azdaja :)
» Nasa plava bubamara
» Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
» zastava 750 1977 - plava 'cobra' ... iz usluge ...
Stranica 1 / 1.