Moj Fico - figuar
+10
damir_zg
fusher
Camshaft
Lama
ŠOLE
Hrki
miniV8
Zloćko
Basko
gost 1
14 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Moj Fico - figuar
davorhonda900 je napisao/la:mr. zlocko, mislim da sam nasao stare slika na forumu od moga ficeka, gledam kos i masinu,pa mi nekako to govori,i jos poslij namontiran prednji prazan branik..
https://2img.net/r/ihimg/f/266/83887538.jpg/
Ako to misliš na ovu sliku koju si stavio onda se varaš.... ovaj fićo nikad nije imao pumpu na struju ...
Lama- Aktivni Član
- Broj komentara : 164
Registration date : 23.04.2010
ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Camshaft je napisao/la:Ok ak su truli pragovi, ali ako nemaš trapove za kaj zašarafit pa je to krpano i fušano pa ništa nije u centru i slično, bolje se primit druge školjke...
Pa brijem da ti znas koliko je moj bil trul...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
fusher je napisao/la:ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
Ja Josip, Jožić kako već ima sređenega Golfa jedinicu .....
Lama- Aktivni Član
Potpis Lami!!!Lama je napisao/la:Rafo je napisao/la:e sad si ga bas mora ubit u pojam lama
Šta je bolje glumit kurvu i mazat mu oči ili bit iskren....
Makar današnje vrijeme iskrenost se ne isplati ljudi to neznaju CIJENIT
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Lama je napisao/la:fusher je napisao/la:ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
hehe...vidiš ti kako se dobar glas dugo čuje
fusher- SPAMER
josip tezak , klosari , takav fus godinama nisam vidiofusher je napisao/la:ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
damir_zg je napisao/la:ta slika koju si ti stavio nije tvoj fico, nego je to iz dubrovnika od Djajica
skuzio da, al lijep mu je ficek, molim te damir zg: ako se moze pitati djajica, kako je sredio karburator,postavke i filter ( mislim da imam isti ),postavim slike, i kako je rjesio visak ulja sto ide pored cepa, ima li neku kanticu,preljev,povrat u masinu preko rupe od sipke ili od pumpe benzina.
i da molim te jos i to: pumpa od vode i cijevi,kako je to rjesio sa ovim hladnjakom,kod mene sve fus,presavijene cijevi uzas,pitaj ga makar sliku da vidim.ja sam narucio napravit 2 koljena od inoxa u soricima,pored kanfanara,pa spojit opet cijevima,da lijepo cirkulira voda.
hvala unaprijed
Zadnja promjena: davorhonda900; 24/11/2012, 00:58; ukupno mijenjano 1 put.
gost 1- Aktivni Član
ma koji dobar glas, fuseri, zidari,golf ko golffusher je napisao/la:Lama je napisao/la:fusher je napisao/la:ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
gost 1- Aktivni Član
cijenim istinu , a to sam i trazio
puyolov tata je napisao/la:Potpis Lami!!!Lama je napisao/la:Rafo je napisao/la:e sad si ga bas mora ubit u pojam lama
Šta je bolje glumit kurvu i mazat mu oči ili bit iskren....
Makar današnje vrijeme iskrenost se ne isplati ljudi to neznaju CIJENIT
gost 1- Aktivni Član
ŠOLE je napisao/la:znači baljan,to je ok ja dolazim često u bale tamo mi živi kuma katerina c.
samo strpljivo i bit če to dobar figi
a sad su me raspizdili,sredit cu oba po oldskul , arduino ce ga regulat i onaj u jursicima, ma anke olovo i cink ,pa ce slinit dica
gost 1- Aktivni Član
hvala
Zloćko je napisao/la:Može i bez toga (mr)nisam toliko popularan...samo lagano sređuj dio po dio ima da bude stroj za 5
hvala zlocko, i ja tako mislim,ako ne budu se prodali u sloveniji,kako god, lovu cu vratit.
iako bi i jednog i drugog radio po oldschool, cink,olovo, i pjesak i to.pa da se sjaje kako jajceki.
hvala
gost 1- Aktivni Član
hvala
clean
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 30/11/2012, 06:03; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : PROTIVNO PRAVILIMA FORUMA - nesto treba i prespavat)
gost 1- Aktivni Član
Camshaft je napisao/la:Ok ak su truli pragovi, ali ako nemaš trapove za kaj zašarafit pa je to krpano i fušano pa ništa nije u centru i slično, bolje se primit druge školjke...
stavim ga na stol pa cemo vidit, to je samo ficek.hrpa lima i masina od 900 ccm3.
vidit cemo, moj bijeli ficek je zmacek,njega cu sredit ,oldies but goldies
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 25/11/2012, 01:16; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : protivno pravilima foruma)
gost 1- Aktivni Član
davorhonda900 je napisao/la:ma koji dobar glas, fuseri, zidari,golf ko golffusher je napisao/la:Lama je napisao/la:fusher je napisao/la:ma ki đinks? se zove on josip? il tako nekako?
nemore bit veći od mane, mane anke na aute piše fusher
fusher- SPAMER
@ davorhonda900
kao prvo teško te pratit pišeš dosta ne povezano i malo te muči pravopis....
a evo neki i od odgovora šta sam stigo skužit....
Ja nisam nikog zvao za kupit auto, meni takvi BOLIDI ne trebaju imam ih dosta doma u dvorištu...
Još jedanut ti ponavljam da ja da sam ga htio kupit odavno bi bio kod mene doma meni Josip susjed i ja i on PRIČAMO a neznam ko te to zvao, zato molim ljepo mene isključi....
Za fušere na autima kaže se kod nas zidari jer imaju zidarske mjere tolerancije centimetar - dva do tri....
a ti se nisi nikad zapitao dali je fićo napravljen u onom stilu ,,koliko para toliko muzike,,
Šta se tiče farbe pa to je auto star 30godina ti nije palo na pamet da su se mjenjali dijelovi limarije sa polovnim kao npr. krov, možda truli podovi... itd...
Samo da te upozorim nemoj mene nazivat kolšarom i tu javno pisat da sam štanco broje i sl. stvari koje nisu istinite. Pazi da te se nebi optužilo za javnu klevetvu pa da vidimo ko bi dobio tužbu ..... Nisam ti ja Croatia osiguranje ....
Vidim da slabo znaš i čitat, napiso sam ti da je roll-bar radio STRUJA... ako je neko pratio u zadnjih par godina auto-utrke onda je sigurno čuo za Ivana Mikačevića iz Lovrana i njegov srebrni fićo ....
Inače mogo biš se malo i naučit kulture, a ne ljude nazivat budalama i povezivat ih za nešto za šta nisu krivi jer inače nisi dobrodošao na forum takvi nam ne trebaju .... Ljudi bez opće kulture ....
Mislio sam ti pomoć ali vidim da nema smisla da ne zaslužuješ zbog svoga stava i ponašanja....
LP Lama....
( Svi me znaju kakav sam stoga mislim da moj glas će biti uvažen )
kao prvo teško te pratit pišeš dosta ne povezano i malo te muči pravopis....
a evo neki i od odgovora šta sam stigo skužit....
Ja nisam nikog zvao za kupit auto, meni takvi BOLIDI ne trebaju imam ih dosta doma u dvorištu...
Još jedanut ti ponavljam da ja da sam ga htio kupit odavno bi bio kod mene doma meni Josip susjed i ja i on PRIČAMO a neznam ko te to zvao, zato molim ljepo mene isključi....
Za fušere na autima kaže se kod nas zidari jer imaju zidarske mjere tolerancije centimetar - dva do tri....
a ti se nisi nikad zapitao dali je fićo napravljen u onom stilu ,,koliko para toliko muzike,,
Šta se tiče farbe pa to je auto star 30godina ti nije palo na pamet da su se mjenjali dijelovi limarije sa polovnim kao npr. krov, možda truli podovi... itd...
Samo da te upozorim nemoj mene nazivat kolšarom i tu javno pisat da sam štanco broje i sl. stvari koje nisu istinite. Pazi da te se nebi optužilo za javnu klevetvu pa da vidimo ko bi dobio tužbu ..... Nisam ti ja Croatia osiguranje ....
Vidim da slabo znaš i čitat, napiso sam ti da je roll-bar radio STRUJA... ako je neko pratio u zadnjih par godina auto-utrke onda je sigurno čuo za Ivana Mikačevića iz Lovrana i njegov srebrni fićo ....
Inače mogo biš se malo i naučit kulture, a ne ljude nazivat budalama i povezivat ih za nešto za šta nisu krivi jer inače nisi dobrodošao na forum takvi nam ne trebaju .... Ljudi bez opće kulture ....
Mislio sam ti pomoć ali vidim da nema smisla da ne zaslužuješ zbog svoga stava i ponašanja....
LP Lama....
( Svi me znaju kakav sam stoga mislim da moj glas će biti uvažen )
Lama- Aktivni Član
davorhonda 900 ti si neš krivo spojil ko ručna telefonska centrala
namastil si sega va post ko riban kapuz va čabar!
niš nisan razumel...
namastil si sega va post ko riban kapuz va čabar!
niš nisan razumel...
fusher- SPAMER
i ki je delal ove gobaste plastiki?
fusher- SPAMER
@ davorhonda900 ova toja tema bi bila puno preglednija kad nebi koristio opciju quote(čitaj citirao) sve druge postove koje kolege napišu već je dovoljno samo napisati komentar koji naravno ne vrijeđa nikoga i ne optužuje nikoga jer tome nije mjesto na forumu...naravno ako nešto imaš riješiti neki problem sa kolegama sa foruma onda to napravi preko privatnih poruka.A prijatelju nije mi jasno u šta si gledao kad si kupovao auto ako si toliko toga tek sad uvidio?
Zadnja promjena: Zloćko; 24/11/2012, 17:25; ukupno mijenjano 1 put.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
potpisujem LAMU i ZLOĆKA, malo se upristoji, imaš pravila na forumu pročitaj ih... biti ce ti sve jasnije!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
clean - against rules of forum
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 9/1/2013, 18:16; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : isprika svim clanovima ficoforuma)
gost 1- Aktivni Član
clean
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 30/11/2012, 06:01; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : clean)
gost 1- Aktivni Član
masina : fiat a112bb,block 5
glava:fiat 62
karburator?:hoeley , asti italy, webr , 80 dio 10 oc
hvala, pozdrav svima
glava:fiat 62
karburator?:hoeley , asti italy, webr , 80 dio 10 oc
hvala, pozdrav svima
gost 1- Aktivni Član
a j... ga istina boli, ali sad je lakse.
hvala svima
hvala svima
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 30/11/2012, 06:01; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : clean)
gost 1- Aktivni Član
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.