peglica gubi gas
3 posters
Stranica 1 / 1.
peglica gubi gas
Poz ljudi evo da vam predstavim svoj problem : Imam peglicu koja prilikom voznje štuca i gubi gas pa se ugasi, to se nekad dogodi odmah nakon prvih 10 metara a nekad nakon par kilometara ...jedan stariji majstor mi je kao naštelovao karburator pa aj kontam da nije do njega nego da je de benzinske pumpe da ne šalje gorivo kako treba..pumpu nisam još uspio naći pa neznam jeli to pravi problem...ako bi netko od vas bolje moga znati u čemu je problem bio bih iznimno zahvalan jer već 3 mjeseca peglica kao nova mi stoji u garaži !! pomozite
Re: peglica gubi gas
...da nadodam da sad nakon tog stajanja auta jučer stavim nov akumulator i nece alanser da okrene , samo se čuje "tik" u alanseru kad okrenem ključ...kako da to riješim ...tuckao sam po alanseru po starom običaju i neće .... bdw ako griješim u pravilima foruma sto ovako sam sebi odgovaram upozorite me ne zelim kršit pravila
ej... moze biti pumpa.... ne moras je mjenjati... promjeni membranu i semering... (ako je kao kod cofija)
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
e sutra planiram skinuti pumpu to mi ne izgleda komplicirano al kako da nabavim novu membranu i ne kuzim ti ja baš sta je semering... dali da odem pitat gdje prodaju nove autodjelove za to i kako cu znat koja membrana treba i ti semerinzi...bas sam debil sto se tiče mehanike kad treba malo dublje uć u problem
jole je napisao/la:bas sam debil sto se tiče mehanike kad treba malo dublje uć u problem
Bitna je volja pa će se polako i srediti i naučiti sve
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
jooooooj... ja sam bio takav ... ali kad te majstori pocnu derati... sve sam naucis..
semering je mala gumica koja se nalazi ispod membrane i sprecava curenje ulja... vidjet ces je kad skines....
semering je mala gumica koja se nalazi ispod membrane i sprecava curenje ulja... vidjet ces je kad skines....
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
a hvala ljudi velika ...narucio sam novu pumpu i membranu (nek se nađe ko zna kad ce opet trebat) pa cim to stigne javljam stanje a evo pomalo i ja učim, jucer sam pokusao skinit alanser al prenezgodno mi je doći do njega pa sam zgriješio previše i odustao(da napomenem da sam od alata imao dva odvijača i kliješta), čekam jedan sunčan dan i onda lagano skidam i one ispušne grane da lakše to obavim... usput ako imate koji savjet za taj problem s alanserom kojeg sam gore naveo nece loše doć... ugl imam ja i prijatelja koji se razume u mehaniku bolje od mene i sve pa nisam bas sam u svemu al trudim se da to moja ruka radi sve jer ko zna kad ce doć do problema malo dalje od kuće veliki pozdrav joj sretan sam punim zbog te pumpe sto naručih danas .....
Similar topics
» peglica na prodaju
» Peglica iz Cacka
» Peglica problem veliki!
» fiat 126 peglica
» kilometraza peglica
» Peglica iz Cacka
» Peglica problem veliki!
» fiat 126 peglica
» kilometraza peglica
Stranica 1 / 1.