Par pitanja o peglici
3 posters
Stranica 1 / 1.
Par pitanja o peglici
Eto kupio raketu pa me zanima par stvari...
uglavnom kad idem bez gasa na nizbrdici, cuje se neki zvuk kao neko opterecenje ono vuum vuum vumm, i to sto sam u manjoj brzini to vise, ali samo dok sam u brzini cim je u leru nema nis...?
onda kamo nabavljate brisace, tj gume za brisace dali rezete sami ili ima negdje za kupiti?
to je to za sada, dok ga nisam raskopao jos ajd da je netko imao slican problem pa da mi kaze sta bi to moglo biti bio bih mnogo mirniji...
thnx!
uglavnom kad idem bez gasa na nizbrdici, cuje se neki zvuk kao neko opterecenje ono vuum vuum vumm, i to sto sam u manjoj brzini to vise, ali samo dok sam u brzini cim je u leru nema nis...?
onda kamo nabavljate brisace, tj gume za brisace dali rezete sami ili ima negdje za kupiti?
to je to za sada, dok ga nisam raskopao jos ajd da je netko imao slican problem pa da mi kaze sta bi to moglo biti bio bih mnogo mirniji...
thnx!
Vrijebac- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 7
Registration date : 21.12.2012
Re: Par pitanja o peglici
Imaš za kupit u Metrou samo gume koje se stavljaju, ali ja sam za fiću kupio u dućanu autodijelova od Valea za 50 kuna... tako da je možda bolje da zovneš malo po dućanima.
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Vrijebac upao si na forum ko svemirac! Prvo se predstvavi ovdje http://www.ficoforum.net/f3-predstavljanje-novih-clanova-uz-ureenje-avatara-i-popunjavanje-profila-odmah pa onda nastavi sa pitanjima!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
http://www.ficoforum.net/t5511-pozz-iz-rijeke#77939Zloćko je napisao/la:Vrijebac upao si na forum ko svemirac! Prvo se predstvavi ovdje http://www.ficoforum.net/f3-predstavljanje-novih-clanova-uz-ureenje-avatara-i-popunjavanje-profila-odmah pa onda nastavi sa pitanjima!
evo obavljeno
e da i nisam bas neki veliki tehnicar, zasto pegla ima zvuk u prvoj i trecoj nekako kao da zvizdi vise nego u drugoj i cetvrtoj....?
po svemu navedenom getriba ti je u banani
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Zloćko je napisao/la:po svemu navedenom getriba ti je u banani
malo sam googlao, i zakljucujem da je vjerovatno to istina...
sad posto nisam toliko tehnicko podkovan, mozes mi samo reci koliko je opasno voziti s getribom u banani i koje su opasnosti ako nesto ode povezano s time u bananu?
Similar topics
» dva pitanja
» Pitanja, pitanja...
» Grgina pitanja...
» pitanja,nedoumice,dileme
» Puno pitanja...jednog početnika....
» Pitanja, pitanja...
» Grgina pitanja...
» pitanja,nedoumice,dileme