BREGASTA NN
+3
miniV8
ARIEL
Marko ZG
7 posters
Stranica 1 / 1.
BREGASTA NN
U posjedu sam nove bregaste(nema nikakve oznake) koja je za fićin 750 motor ali neznam o kojoj se bregastoj točno radi,drugačija je od novih bregastih koje imam doma koje bi trebale bit od STD motora,razlike se vide na oko,ova NN bregasta je puno finije obrađena i ima malo šire i veće brijegove od ovih STD. Mjerio sam visinu i širinu brijega i jedne i druge osovine i to na zadnjem brijegu koji je kontra od zupčanika i ležaja,stavit ću mjere pa bi molio da mi neko ako zna sa sigurnošću odgovori o kojim se bregastama radi.
Mjere sam iščitao sa šublera koji ima digitalni mjerač, tako da su mjere cca. tu negdje, ali nema velikih odstupanja od ovih mjera.
Mjere sam iščitao sa šublera koji ima digitalni mjerač, tako da su mjere cca. tu negdje, ali nema velikih odstupanja od ovih mjera.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Re: BREGASTA NN
po ovome ima veći lift....vjerojatno je od specijala,ne bi bilo loše ni da staviš pravu sliku
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
Slikat cu pa cu stavit slike samo neznam koliko ce se moc vidjet na slikama, bio sam kod g. Sverka jer sam predpostavljo da covjek zna i da ima neku za usporedbu. Usporedjivali smo je sa abarthovom za 750 motor i ovako na oko su potpuno identicne imaju sve utore i ostale stvari identicne(malo je samo boja drugacija samo sta na njegovoj ima natpis ABARTH a na ovoj nema nikakav natpis ni oznaka, nisam imao subler da izmjerim odma tamo i jednu i drugu ali sam kasnije otisao do prijatelja do radione i izmjerio te mjere koje sam upisao. Jel se moze po tim mjerama vidjet od cega bi mozda mogla bit.
po kutu i liftu ventila bi se moglo naci po bazama, jel znas koji je kut?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
E jebat ga, neznam, jer mogu kako saznat ili izmjerit!?
heh, da bi kut izmjerio trebo bi si napracit na motoru shemu po kojoj bi okretao bregastu i pratio koliko dugo je otvorena...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Mislim da to nebi uspio tocno izmjerit, nisam vjest sa takvim stvarima.
nosi nekom ko ima strojnu obradu oni ce ti znat reci koliko je stupnbjeva
miniV8- Administrator
Tokaru i sl...?
marko ako je ista ko dedina budi siguran da ti on nece priznati da je abarthova,tako da je velika mogucnost da je abarth.ako te bude zvao da mu prodas onda je 100%
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ahhaaaahhhhaaaa hoohihaaahhaaaa koji si ti lik Hrki e car si, da stvar bude jos jaca vec se jako al jako slican scenari odigrao,sve to sta si sad rekao se odigralo vec u garazi, mozda zato nismo mogli nac subler da izmjerimo... Nema veze al bar mi je jasno sugerirao da i tu bregastu i ostale dijelove tog motora svakako probam uzet jer nisu svi dijeovi u motoru bili STD. Raskopao ga je sa zadovoljstvom na brzinu snimio i dao solidnu ocjenu. Al nazalost nisam dobio potvrdnu informaciju o kojoj se bregastoj radi.
Drugi tjedan te zovem pa bumo zmerili iznali tocno kaj imas normalno ak se prije ne snajdes!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
marko pre dobro ga znam,a šubler ima na stolu u kuhinji i tamo mu stoji stalno tako da mu ta prića ne drzi vodu,stari lisac.nedaj mu to ni za zivu glavu jer to vrijedi barem 5 puta vise nego sta ti je on ponudio ako ne i vise,ne budi magarac ko ja IAIAIAIAIAIIAIAIAIAIAIA PRIZNAJEM MAGARAC SAM I KO MI KRIV
Hrki- Administrator
Moze p. tata kad vam got bude odgovaralo javite pa cu ja doletit sa tim svim dijelovima da vidimo.
Hrki aj salu na stranu, i da je mozda tako opet me muci malo to sta na ovoj nista ne pise za razliku od one Sverkove na kojoj bas pise ABARTH. Nesto mi je onako kroz pricu spomenuo da su bile i u prodaji kasnije i takve bregaste kao te abarhove samo drugih licenciranih proizvodjaca. Mozda je u tome stvar.
Hrki aj salu na stranu, i da je mozda tako opet me muci malo to sta na ovoj nista ne pise za razliku od one Sverkove na kojoj bas pise ABARTH. Nesto mi je onako kroz pricu spomenuo da su bile i u prodaji kasnije i takve bregaste kao te abarhove samo drugih licenciranih proizvodjaca. Mozda je u tome stvar.
koliko sam ja imo prilike pricati snjim a reko bi dosta provedenog vremena,dobio sam isto informacije,da su mnoge djelove u kasnijoj proizvodnji proizvodile neke druge firme i zato nije bilo oznake abarth.ko na primjer na mojoj lisnatoj i federima koji su zavrsili kod njega nigdje nije pisalo abarth a bili su orginal djelovi
Hrki- Administrator
Da bas zato bi volio utvrdit o cemu se tocno radi da znam s cim raspolazem. Za klipove mi je odma rekao kad ih je pogledao da su Kobel Smith i rekao da su to dobri klipovi, ali brega je ostala ???
kad utvrdiš doma u vitrinu stim jer to nema vrijednosti (meni to niko nebi mogo platiti )
Hrki- Administrator
Da pase u 903 motor bez razmisljanja bi ju stavio u motor u svojem fici i onda nebi imala vrijednost jer bi imala svrhu ali posto nepase nebi mi bila od koristi da stoji u vitrini ali bi puno vecu korist imala kada bi dosla u necije ruke ko nesto tako zeli za sebe u svom motoru,a ja bi onda sa dobivenom novcanom naknadom za pretrpljen gubitak takve bregaste utopio tugu u registraciji i zavrsetku radova na mom fici. ...obostrano zadovoljstvo!
Mozda je on upisao abarth
miniV8- Administrator
Potpis!Marko ZG je napisao/la:Da pase u 903 motor bez razmisljanja bi ju stavio u motor u svojem fici i onda nebi imala vrijednost jer bi imala svrhu ali posto nepase nebi mi bila od koristi da stoji u vitrini ali bi puno vecu korist imala kada bi dosla u necije ruke ko nesto tako zeli za sebe u svom motoru,a ja bi onda sa dobivenom novcanom naknadom za pretrpljen gubitak takve bregaste utopio tugu u registraciji i zavrsetku radova na mom fici. ...obostrano zadovoljstvo!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ma kakvi mini, nema teorije da je to on upisao jer je kolilo se sjecam ne da je utisnut natpis nego je izdignut- odljeveno je tako i pre recizno izgleda. Vidi se da je original!
ma malo se ja zekam, ali ako je on zainteresiran za kupovinu onda vrijedi 5 puta vise nego sto ti i ja mislimo vjeruj mi, dobro ti hrki kaže
miniV8- Administrator
Drago mi je to čut... ...bio sam kod Šverka i izmjerili smo tu njegovu bregastu i ispalo je da je ova moja ista, a po tome bi to bila cestovna ABARTH 013 bregasta
Stranica 1 / 1.