Kilometar sat
3 posters
Stranica 1 / 1.
Kilometar sat
Zamijenio bih sat od originalnog koji ima lampicu za temperaturu vode, sa također novim tipom koji ima kazaljku.
1. koje žice ja moram spojiti na crvenu i plavu strelicu, pošto ja sada imam samo žicu koja ide na lampicu temperature vode?
2. u koju rupu ide žica označena zelenom strelicom?
3. Žica označena žutom strelicom samo je prislonjena u rupu dal to znači da bi ona morala ići zajedno sa "muškom" žicom od instalacije iz auta?
1. koje žice ja moram spojiti na crvenu i plavu strelicu, pošto ja sada imam samo žicu koja ide na lampicu temperature vode?
2. u koju rupu ide žica označena zelenom strelicom?
3. Žica označena žutom strelicom samo je prislonjena u rupu dal to znači da bi ona morala ići zajedno sa "muškom" žicom od instalacije iz auta?
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Re: Kilometar sat
Iz fasunga sijalice (koja ide u rupu sa lampicom za vodu) izvuci zelebu žicu i ona se ubada u plavu strelicu,crvena je ok.
U rupu gde je žuta ide žuta ili plava žica (nisam siguran tačno koja) iz instalacije i nisam siguran da li ide zajedno sa ovom žicom koja je prislonjena rupi.
To je uglavnom to.
U rupu gde je žuta ide žuta ili plava žica (nisam siguran tačno koja) iz instalacije i nisam siguran da li ide zajedno sa ovom žicom koja je prislonjena rupi.
To je uglavnom to.
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
samo namontiraj skalu i spoji zicu sa termostata u tu plavu strelicu....
to je netko prespajao nesto jer je imao kratki spoj pa mu je riknula zica (osigurac nekakav) koja se nalazi u sartu i tanka je ko dlaka kose..
znaci samo namontiraj i gurni zicu
to je netko prespajao nesto jer je imao kratki spoj pa mu je riknula zica (osigurac nekakav) koja se nalazi u sartu i tanka je ko dlaka kose..
znaci samo namontiraj i gurni zicu
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
a bih li mogao samo odvidati skalu vode i prebaciti na moj sat? znači sa moga skinuti kučište s lampicom i montirati desno kučište od sata sa skalom, da se ne bi šta raspalo pa da nemam ni jedno ni drugo?
750: nisam te razumio, ja nisam ni imao skalu vode, sve su original žice na autu... jedino ako si mislio na sat?
onda ako bih prebacio samo skalu gore na plavu strelicu bi spojio žicu sa lampice, a na crvenu bi dodao pretpostavljam masu?
joj sam zakompliciro nadam se da kužite
750: nisam te razumio, ja nisam ni imao skalu vode, sve su original žice na autu... jedino ako si mislio na sat?
onda ako bih prebacio samo skalu gore na plavu strelicu bi spojio žicu sa lampice, a na crvenu bi dodao pretpostavljam masu?
joj sam zakompliciro nadam se da kužite
Basko- Aktivni Član
Lepo sam napisao šta treba raditi.....možeš prebaciti skalu na tvoj brzinomer ali moraš prebaciti i ovu žicu koja ide preko celog sata i navlači se na grla sijalica. Postoje skale za vodu koje imaju samo jednu rupicu za žicu (gornja rupa za zelenu žicu) a postoje i skale sa dve rupice kao što je ova tvoja sa slike. Kod nje u donju rupu ide ova žica koja je povezana kao na slici.
Za rupu na skali goriva ne znam da li je skala pregorevala pa prespajana i ne mogu da tvrdim čemu služi ona tanka žičica....
Za rupu na skali goriva ne znam da li je skala pregorevala pa prespajana i ne mogu da tvrdim čemu služi ona tanka žičica....
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
Sad sam razumio, gornju žicu spajam sa lampice donju ću dodati na glavnu žicu kao ova siva šta je sada, a kučište goriva ostaje moje bez ove misteriozne žičice...
Hvala puno! malo sporo kopčam što se struje tiče
Hvala puno! malo sporo kopčam što se struje tiče
Basko- Aktivni Član
Spojio sam sat prebacio skalu, i glavnu žicu na moj stari sat... vidi se da skala dobije struju, kad dam kontakt kazaljka se pomakne za milimetar dolje al ne mrda dalje, stalno stoji na minimumu... u čemu bi mogao biti problem, indikator temperature?
Basko- Aktivni Član
Stranica 1 / 1.