Filc za zvučnu izolaciju
+4
mario900AK
Filip
BISer
sjekirica
8 posters
Re: Filc za zvučnu izolaciju
Isto i mene zanima
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Negdje u rijeci i okolici možda
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Biser,
Nazovi,dogovori koliko ti treba,platis njima na racun i ja ti posaljem busom,zabok je od zg 25min pa cu otici jedan dan.ako znas tocno sto trebas.
Nazovi,dogovori koliko ti treba,platis njima na racun i ja ti posaljem busom,zabok je od zg 25min pa cu otici jedan dan.ako znas tocno sto trebas.
Gost- Gost
ja sam ovaj filc sa slike kupio u bauhaus-u, ali je jako tanak--pa sam stavljao u par slojeva, ali sam kasnije nasao deblji u jednom ducanu u Marticevoj (zagreb) - tamo di prodaju matreijale i opremu za tapeciranje. Ovaj koji sam ja kupio je bio jaako jeftin, nekih 40 kn cjela rola od 1.40x10m, a ovaj u Marticevoj je bio nesto skuplji- prodavao se na metar, al se ne sjecam tocno cijene.
mario900AK- Član
- Broj komentara : 42
Registration date : 26.05.2009
tamo u marticevoj je i prodaja skaja za tapeciranje vrata i ostalih dijelova, jako je povoljno i ima dosta veliki izbor.
Gost- Gost
ima kod nas da se jos uvek kupi azma,to je original izolacija koju je fica,kec,jugo itd imao.znaci filc u sendvicu od tanke kondor gume.debljine 1 i 2 cm.cena oko 10 eur za 1x1.4m
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
VukiFico je napisao/la:tamo u marticevoj je i prodaja skaja za tapeciranje vrata i ostalih dijelova, jako je povoljno i ima dosta veliki izbor.
da...da...to je taj ducan...tamo sam kupio i skaj za tapeciranje..i nije skup..
mario900AK- Član
- Broj komentara : 42
Registration date : 26.05.2009
eeee, da je meni limarija gotova pa da se i ja mogu zamarat sa zvucnom izolacijom
Gost- Gost
Bome cu se i ja nacekati.. Ali dobro cu razmisliti sto staviti,da bude dobro...
Ja sam razmišljao o onoj izolaciji u tablama ,ona je i zvučna i toplinska ,a imaju za kupiti u Vele centrima ,a još ću vidjeti .
Gost- Gost
Kolege pojasnite malo kako se taj filc i s čime ljepi te postavlja na karoseriju automobila. Neznam da li se ljepi s neostickom ili nečime drugime. Naravno treba paziti da se prilikom ljepljenja ljepilom ne desi predoziranje njegovim parama, jer bilo je slučajeva kad su konkretno ljepili nebo na fići, na starom tipu, te su se "nasnifali" ljepila i bili malo ludi.
Gost- Gost
Ja sam kupija pjenastu spužvu u neku butigu koja se bavi klima uređajima i mogu reć da je odlična stvar jer ne supa vodu i daje odličnu izolaciju od buke. Stavija sam je između blatobrana i zadnje mulde u onu rupu kad se skine zadnja oplata i to je dosta utišalo fiću.
Gost- Gost
jole je napisao/la:Kolege pojasnite malo kako se taj filc i s čime ljepi te postavlja na karoseriju automobila. Neznam da li se ljepi s neostickom ili nečime drugime. Naravno treba paziti da se prilikom ljepljenja ljepilom ne desi predoziranje njegovim parama, jer bilo je slučajeva kad su konkretno ljepili nebo na fići, na starom tipu, te su se "nasnifali" ljepila i bili malo ludi.
Ma neeee, to ljepilo je super.... zatvoris vrata i prozore, 40 stepeni, sunce i lepis izolaciju kao ja.
Gost- Gost
OVAKVE IZOLACIJE KAO NA SLICI IMA U BAUHAUSU TANJA ROLA JA MISLIM 100KN A DEBLA 200..TAK NEKAK MI JE OSTALO U GLAVI CIJENA
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
naj jednostavnije kupis armaflex debljinu koju zelis i kanticu ljepila i ljepi do mile volje imas ga kupit u bilo kojem ducanu koji se bavi s prodajom materijala za vodu i grijanje i odlican je izolator i imas ga u vise debljina...
Taj materijal se zove azmafon ima ga u 2 dvije debljinne, od 10 i 20 mm. Proizvodi ga firma iz Kragujevca. Azma
Neki dan sam ja kupovao u Novom Sadu u Termodom-u.
U Srbiji kosta 354 din/kvm ili ti oko 3.2 EUR. Nisam ga jos ugradio ali cu ovih dana.
Neki dan sam ja kupovao u Novom Sadu u Termodom-u.
U Srbiji kosta 354 din/kvm ili ti oko 3.2 EUR. Nisam ga jos ugradio ali cu ovih dana.
vanmilo- Član
- Broj komentara : 16
Registration date : 08.06.2012
Rekli su mi da se lijepi sintelanom ili necim slicnim. Ja sam ga kupio da bih smanjio buku u fici,jer kada su mi radili auto ja sam pocupao sve izolacije sto je bilo u njemu,mislim na fabricku, bila je u losem stanju. Vidjecemo da li ima efekta sa ovom izolacijom. Kada budem stavljao slikacu pa cu poslati slike i javicu vam sta se desava.
vanmilo- Član
Ugradio sam Azmafon pre 3 dana.
Izvinjavam se clanovima nisam slikao,zaboravio sam aparat da ponesem. sorryyy
Mogu vam reci da je korektno ispalo i ima efekta,ne nekog posebno preteranog ali ima. Smanjila se buka visokih tonova osetno dok ovi nizi tonovi i nisu bas nesto preterano,jesu ali ne drasticno.
Ugradjivao sam na policu pa sve do iza sedista,preko tockova tj.blatobrana,preko poklopca motora(onaj iznad alansera)iza zadnjih tapacira i ispod zadnje klupe. Lepo sam isplanirao materijal tako da mi je trebalo 2,5 kvm
Lepio sam ga sintelanom.
Da se lepo oblikovati. Reze se makazama, onim snajderskim, bez nekih posebnih problema.
Sve u svemu, za investiciju od 10 + 5 EUR za sintelan i jedno slobodno poslepodne, ja sam prezadovoljan.
Jedna napomena,nosite rukavice i masku da ne pogresite kao ja,nazuljao sam prste rezajuci i umrljao u sintelan tako da sam jedva oprao a sto se tice maske,sta da Vam kazem,smrdi kao sintelan.
Izvinjavam se clanovima nisam slikao,zaboravio sam aparat da ponesem. sorryyy
Mogu vam reci da je korektno ispalo i ima efekta,ne nekog posebno preteranog ali ima. Smanjila se buka visokih tonova osetno dok ovi nizi tonovi i nisu bas nesto preterano,jesu ali ne drasticno.
Ugradjivao sam na policu pa sve do iza sedista,preko tockova tj.blatobrana,preko poklopca motora(onaj iznad alansera)iza zadnjih tapacira i ispod zadnje klupe. Lepo sam isplanirao materijal tako da mi je trebalo 2,5 kvm
Lepio sam ga sintelanom.
Da se lepo oblikovati. Reze se makazama, onim snajderskim, bez nekih posebnih problema.
Sve u svemu, za investiciju od 10 + 5 EUR za sintelan i jedno slobodno poslepodne, ja sam prezadovoljan.
Jedna napomena,nosite rukavice i masku da ne pogresite kao ja,nazuljao sam prste rezajuci i umrljao u sintelan tako da sam jedva oprao a sto se tice maske,sta da Vam kazem,smrdi kao sintelan.
vanmilo- Član
Ja sam kupio u Termodom-u u Novom Sadu.
oko 350 -360 din po kvm
oko 350 -360 din po kvm
vanmilo- Član