Uskoro još novih Članova i Članica
Uskoro još novih Članova i Članica
Poštovani moji Fićo ljubci ,danas sam bio sa mojom naj omiljenijom prijateljicom sa kojom obožavam biti u društvu i piti kavicu,kada sam joj pokazao na mob,neke slike i otvorili stranicu malo ju pregledali ,pitala me pa zar ima toliko Fića ? U utorak idem sa njom na kavicu u grad i ona će postati naša članica ,a vjerovatno i za sobom povući još dosta njih .
Gost- Gost
Re: Uskoro još novih Članova i Članica
jako ljepo neka se naka prijave,
a voliš ko,liko vidim žensko društvo...............
a voliš ko,liko vidim žensko društvo...............
Gost- Gost
Kolega Zoki bit ću iskren pred svim članstvom ! Ne da volim nego na čisto obožavam toliko imam Prijateljica sa kojima izlazim na kavu neznam ni ja točno ,ali budimo svi iskreni pa priznajmo imali netko tko nevoli to društvo ??
Gost- Gost
ja osobno imam dosta i jako mi je drago zbog toga.
naravno da mi je drago,i još da se mogu pridružit na kavi nebi mi loše palo,ali nikad ne reci da se to neče desit,i to kad se budeš njmanje nadao.
naravno da mi je drago,i još da se mogu pridružit na kavi nebi mi loše palo,ali nikad ne reci da se to neče desit,i to kad se budeš njmanje nadao.
Gost- Gost
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Kolege danas neki kišovit tmuran dan ,kako ja to kažem dan koji rastura čovjeka. Pa sam išao malo do grada na kavu sa ovom mojom najboljom prijateljicom. Kavicu smo pili na brodu odnosno restoran brod koji se nalazi na Dunavu ,bit će vam Fora kad budete dolazili da odemo tamo preljepo je .
Gost- Gost
Similar topics
» Ortodoksna članica
» Kupnja novih djelova
» Izvanredni sastanak članova kluba i onih koji to nisu! 21.02.
» Kupnja novih djelova
» Izvanredni sastanak članova kluba i onih koji to nisu! 21.02.