Još jedan Fićo 750 SC
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Još jedan Fićo 750 SC
Evo u moje ruke je doša još jedan fićo 750 specila, 1980 godište. Kupljen prije dva dana.
Auto ima tvorničku pituru na sebi, karoserija je jako dobra, nema ruzine i gnjileži.
Ima i ligen siceve šta sam prvi put vidim u fići, odma ih nosim tapecirat i stavljam u svoga, hehe.
Mehanika mu je odlična, sve super funkcjonira.
Ali nažalost kako uvik nije sve divno i krasno cofi nema dokumente, nije spomenut u ostavinskoj raspravi, i to ne mogu sredit nikako, pa eto mislim da će bit donator dijelova za moga, znaći ide u rashod.
Auto ima tvorničku pituru na sebi, karoserija je jako dobra, nema ruzine i gnjileži.
Ima i ligen siceve šta sam prvi put vidim u fići, odma ih nosim tapecirat i stavljam u svoga, hehe.
Mehanika mu je odlična, sve super funkcjonira.
Ali nažalost kako uvik nije sve divno i krasno cofi nema dokumente, nije spomenut u ostavinskoj raspravi, i to ne mogu sredit nikako, pa eto mislim da će bit donator dijelova za moga, znaći ide u rashod.
Gost- Gost
Re: Još jedan Fićo 750 SC
Nažalost dobar bi bio za uredit !! Kolega pa gdje ih samo nalazite nije mi jasno ,pa ja bih ovdje prije pronašao Naftu nego Fiću !!
Gost- Gost
daj otidji na policiju pa upitaj za papire,navodno ako se nitko ne pojavi kao vlasnik mislim da ti onda izdaju papire.provjeri.
Gost- Gost
ljepa makinica,šteta da se ide sa rasklapanjem,ali ako nema druge bit če za dobre komade.
raspitaj se malo prije.
raspitaj se malo prije.
Gost- Gost
Ma papire se može izvuć na policiji, samo kako kažeš problem je u ostavinskoj raspravi, tu je malo zeznuto ako se nigdje ne spominje i kako to onda ide, trebalo bi pitat nekoga tko se kuži u to.
Šteta bi ga bilo raskomadat jer je stvarno u dobrom stanju.
Šteta bi ga bilo raskomadat jer je stvarno u dobrom stanju.
Gost- Gost
Ajme pa to bi bilo grehota rastaviti... ali ako se nema papira... šteta...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
super,jel 750SE?isti ka moj,moj je imao sedista na obaranje.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
super je fićo, treba probati srediti papire...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Kolege već sam se raspita za papire, nema nikakve šanse, nažalost, premda ću još pokušat nešto. Karoserija mu je jako dobra i ne treba skoro ništa posla na njoj. Sve sam dobro pregleda, ima odlične temelje za sređivanje.
Gost- Gost
uh,ovaj spoj kod unutarnje sajtne izgleda netaknuto.
Gajbica- Aktivni Član
Pa ovaj je u boljem stanju od moga, daj pokušaj nekako nabavit papire, za knjižicu vozila se može otić na policiju te bi ga oni trebali imat u evidenciji, ako ne pričekaj s rastavljanjem, stvarno bi ga bilo šteta rastavit.
Gost- Gost
E ovako kolega da tebi Hornet nešto kaže! Fićo ima papire ,postoji sigurno netko tko je ostao iza toga čovjeka ,sin.kći,žena ,brat ili već netko ima. Nemoj se zanositi time što su ti rekli u PP. ,Ljepo tel u ruke okreni broj MUP-a RH ili poslati pisanu zamolbu za legalizaciju ,već sam to radio neznam koliko puta .Svakako moraš to ljepo sročiti na papir ,ako ti nije jasno ,a da ne pišem po Forumu možemo se čuti tel,ili Mp . (Mora biti u Arhivi njegovi podatci ) .
Gost- Gost
fico je biser pravi (ne BISer nego biser ) i s ovim samo jacamo scenu fica u Splitu,kolega Hornet gdje ga je nasao,svaki tjedan kopamo oglasnik nastojeci izvuci sto vise njih iz krsa kolega NightRider pogotovo,tim vise jel je strucnjak (ne voli se hvaliti s tim ) ovo je zbilja prekrasan primjerak i sluzio je jednog djedicu do njegovog kraja prva pomisao je bila donor ali pre dobar je tako kad mu se srede papiri vjerovatno ce NightRider promjeniti misljenje (sigurno ne vjerovatno) ili cu ga ja zapljenit,slike govore tisucu rijeci a jos da cujete kako prede 750SC zbog toga je i zavrsio kod kolege jel mu "special srce" tuce kao u mladca pravog
Hornet je napisao/la:E ovako kolega da tebi Hornet nešto kaže! Fićo ima papire ,postoji sigurno netko tko je ostao iza toga čovjeka ,sin.kći,žena ,brat ili već netko ima. Nemoj se zanositi time što su ti rekli u PP. ,Ljepo tel u ruke okreni broj MUP-a RH ili poslati pisanu zamolbu za legalizaciju ,već sam to radio neznam koliko puta .Svakako moraš to ljepo sročiti na papir ,ako ti nije jasno ,a da ne pišem po Forumu možemo se čuti tel,ili Mp . (Mora biti u Arhivi njegovi podatci ) .
Kolega Hornet hvala na informaciji, trebalo bi pismeno zatražit uvid u arhiv, ima tu još nekih detalja ali nastojat ću da to sredim.
Evo nastojat ću napravit sve moguće da fićo ne ide u rashod, ipak je dosta dobar i bila bi velika šteta.
Gost- Gost
Kolega,fico ti je stvarno ajme... Limarija odlicna! Velika bi bila steta rashodovati ga,i zato svakako pokusaj jos nesto poduzeti za papire! Pozz
Ne velika nego prevelika ja ti sigurno mogu ustvrditi da se to da riješiti ,tvoje pitanje tamo postavljeno i dobio si odgovor vrlo kratak tako da odeš što prije van dali sam jasan ?
Gost- Gost
Mozes kupit papire od nekog, greota je ovakav auto rasturit u delove.
Gost- Gost
X je napisao/la:Mozes kupit papire od nekog, greota je ovakav auto rasturit u delove.
X, to bi bilo kršenje zakona!
Gost- Gost
kolege ovo nije mijesto da se piše o takvim stvarima,jer nije da samo vi to vidite.
takve stvari bi molijo da zadržite za sebe,bez uvrede za svih ali nije to mijesto za takve izjave.
nadam se da čete shvatit ovu poruku......
takve stvari bi molijo da zadržite za sebe,bez uvrede za svih ali nije to mijesto za takve izjave.
nadam se da čete shvatit ovu poruku......
Gost- Gost
to je kod nas normalno,shvatite i vi malo nas.
Gajbica- Aktivni Član
je normalno Gajbice, ali nije legalno, i ne bi se trebalo javno raspravljati o tome, i nemojmo skretati u off topic, uništavamo čovjeku temu. Pozz..
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Evo danas sam upalija speciala i napravija đir po ulici, trebalo bi malo prištelat motor, ide sasvim dobro, po voznim svojstvima je odličan ide ravno ne zanosi..... Malo su kočnice lošije, getriba se šalta super precizno, nema nikakvih šumova. Evo ovde pada kiša na refule i najviše me fasciniralo šta nije pustija ni kap vode unutra. Ma bit će nešto od njega, hehe
Gost- Gost
Kao sto rece gajbica, to je kod nas normalno, cak sam primetio i da se javno prodaju papiri, i to sam napisao kao zadnje resenje, bolje i to nego da se rastura...
Gost- Gost
Bas sam znatizeljan kako je ta voznjica danas izgledala...Volio bih da sam bio i ja prisutan hehe..
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Jedan mladi fićo
» jedan obican plavi fico
» evo jedan fićo iz rijeke by plamey1
» Jos jedan bili fico iz dubrave
» evo još jedan 750 lux
» jedan obican plavi fico
» evo jedan fićo iz rijeke by plamey1
» Jos jedan bili fico iz dubrave
» evo još jedan 750 lux
Stranica 1 / 2.