Molim pomoć - identifikacija sjedala
3 posters
Stranica 1 / 1.
Molim pomoć - identifikacija sjedala
Pozdrav svima!
Imam neke siceve od crvenog skaja, dobro očuvane... Nekako sam si zamislio da su od stojadina, ali nisam siguran, a nemam ih s čime usporediti. Ako netko može s ovih slika prepoznati jesu li stvarno od stojadina, ili su od nečeg drugog, molim pomoć...
P.S. Nakon što ih identificiram, vjerojatno će ići u prodaju, pa ako ima zainteresiranih, javite se...
Imam neke siceve od crvenog skaja, dobro očuvane... Nekako sam si zamislio da su od stojadina, ali nisam siguran, a nemam ih s čime usporediti. Ako netko može s ovih slika prepoznati jesu li stvarno od stojadina, ili su od nečeg drugog, molim pomoć...
P.S. Nakon što ih identificiram, vjerojatno će ići u prodaju, pa ako ima zainteresiranih, javite se...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Re: Molim pomoć - identifikacija sjedala
mislim da su od stojkadina po obliku stražnjeg sjedala nego da upitam đe ti je još jedno prednje sjedište?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
stojadin 100% bez dileme i to su one prve serije sta su imali okrugla svijetla i kompletne limene branike
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hvala, dečki!
Zloćko, imam još dva prednja, ali platnena, ne znam gdje je jedno ovo lijepo crveno...
Zloćko, imam još dva prednja, ali platnena, ne znam gdje je jedno ovo lijepo crveno...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Stranica 1 / 1.